Jump to content

Moto Zajednica

I tako to na tu temu :)

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Honda NSR 125

Za pocetak veliki pozdrav svim clanovima BJB zajednice pogotovo iskrenim zaljubljenicima u motocikle i nacin zivota koji ide uz njih.Samim ovim sto je receno u recenici pre, moze se zakljuciti da i sebe svrstavam u njih.Ta ljubav je pocela davnih dana, da budem tacnije od malih nogu gledajuci oca i i strica koji su u tome pronasli svoj izvor srece i slobode.Sad dal je to genetski nasledjeno il ne?Polemisati se moze do sutra no opet u neku ruku smatram da dosavsi na ovaj svet nisam bio nista vise od prazne hartije papira ne kojoj nista ne pise...No dogadjaji,iskustva kao i svet oko mene su uticali na razvoj moje licnost...Mozda nesvesno,sasvim slucajno mozda negde upisano vec u neke rubrike ne razumljive ljudskom umu desilo se sto se desilo.Mnogi se cude i krste al ja zaista sam jedino slobodan i srecan kad sam na motociklu ili oko njega.Znam samo da je to jedini ventil gde moje misli mogu da pobegnu od svih problema,svih desavanja sve monotonije svakodnevnice ovog sveta.Ime mi je Dusan, imam 18 godina ...pohadjam gimnaziju cetrvta sam godina, maturant..treniram basket 10 godina .Vozim trenutno Hondu nsr 125...no kao zaljubljenik u super moto motocikle ovu sezonu cu nadam se poceti sa nekim "konjem" iz te vrste...eto tolko da ne duzim..jos jednom pozdrav svima,i svako dobro. :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

A što roman :neznam: momak se predstavi ko pravi :takoje:. Na pola čitanja pomislih da je moj vršnjak ili tu negde... svaka čast, dobro nam došao i uživaj na forumu.

:dobrodosli2:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja