marko bns 15 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM FAZERA 600 S2!OBAVEZNO FABRICKO STANJE,DA NIJE PADANO,FARBAN... 0638384143 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 13, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo pomoci ukoliko ih do sad nisi video: Link Link Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor, sa kog nikad nije padano, xe xe xe TO NE POSTOJI budi realan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar, fabricko stanje i kolko se secam on je prvi vlasnik nazovi na ovaj broj 0643308998 Miroslav-Paka, covek je i za neku kombinaciju nemora sve u kesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor, sa kog nikad nije padano, xe xe xe TO NE POSTOJI budi realan. Odakle ti to da ne postoji? Odakle tebi da ne postoji? Ja sam kupio bar dva polovna besprekorna motora i prodao sam isto tako bar dva polovna besprekorna motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor, sa kog nikad nije padano, xe xe xe TO NE POSTOJI budi realan. Odakle ti to da ne postoji? Odakle tebi da ne postoji? Ja sam kupio bar dva polovna besprekorna motora i prodao sam isto tako bar dva polovna besprekorna motora. jedno je besprekoran motor, drugo polovan motor koji nije farban i nema nijednu ogrebotinu, fabricko stanje, Rajsferslus jakne ce ti izgrebati rezervoar u najboljem slucaju. Budi realan, Motor star 2 meseca ima bar neku ogrebotinu, a ne motor star par godina koji on trazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor, sa kog nikad nije padano, xe xe xe TO NE POSTOJI budi realan. POSTOJI,JA GA VOZIM,I TO STAR 13 GODINA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo onda ovako, ja ti prodam mog FZ6N 2006 god, a ti ga pogledaj i reci da ne vredi 3300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @nino_pirus Ti reče da nema polovnog motora sa koga nije padano, aj' pročitaj gore šta si napisao. Kada kažem besprekoran, naravno da mislim da nije farban i da nema ogrebotine, a ne mislim na mikro ogrebotine vidljive samo pod lupom. U Srbiji je poslednjih nekoliko godina kupljeno puno novih motora i sada se mogu kupiti besprekorno očuvani primerci stari 2-3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan RAZUMEM ZASTO ME ACIM PODRZAVA JER SAM VIDEO NJEGOVOG FAZERA I ZAO MI JE STO SE NISMO DOGOVORILI OKO CENE!TO JE BIO JEDINI FAZER KOJI JE STVARNO BIO PERFEKTAN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan evo onda ovako, ja ti prodam mog FZ6N 2006 god, a ti ga pogledaj i reci da ne vredi 3300e N MI JE U DRUGOM PLANU,VISE MI SE SVIDJA SA OKLOPOM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 14, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A što vičeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan RAZUMEM ZASTO ME ACIM PODRZAVA JER SAM VIDEO NJEGOVOG FAZERA I ZAO MI JE STO SE NISMO DOGOVORILI OKO CENE!TO JE BIO JEDINI FAZER KOJI JE STVARNO BIO PERFEKTAN! m1losh sa foruma je novi srećni vlasnik, a ja sam kupio isto tako očuvan FZ1-SA, a eno ga još jedan perfektan FZ1-S kod istog čoveka u Beogradu, prešao 4500km. Koliko vidim po oglasima, više nema puno Fazera S2. Ovo, recimo, uopšte nije S2: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=65225&trazi=1&ur=1&model=0&tip=s2&m=Yamaha-FZ6-S2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan A što vičeš? NECUJEM DOBRO,PA MALO GLASNIJE PRICAM!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan RAZUMEM ZASTO ME ACIM PODRZAVA JER SAM VIDEO NJEGOVOG FAZERA I ZAO MI JE STO SE NISMO DOGOVORILI OKO CENE!TO JE BIO JEDINI FAZER KOJI JE STVARNO BIO PERFEKTAN! m1losh sa foruma je novi srećni vlasnik, a ja sam kupio isto tako očuvan FZ1-SA, a eno ga još jedan perfektan FZ1-S kod istog čoveka u Beogradu, prešao 4500km. Koliko vidim po oglasima, više nema puno Fazera S2. Ovo, recimo, uopšte nije S2: http://www.moto-berz...m=Yamaha-FZ6-S2 Gledao sam tu hiljadarku,extra izgleda,samo cena malo prelazi moje mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Januar 15, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Polovan motor, sa kog nikad nije padano, xe xe xe TO NE POSTOJI budi realan. Postoji postoji, i drugih "modela" i ja našao, besprekoran za svojih 15 god. korišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo onda ovako, ja ti prodam mog FZ6N 2006 god, a ti ga pogledaj i reci da ne vredi 3300e Nino kada si vec spomenuo,ja sam gledao tvoj bajk a samo mi nije jasno zasto mi nisi rekao preko telefona da si imao pad sa desne strane,da je dekla farbana,fuzaster lose napravljen od komada aluminiuma i jos gomila stvari vec si nevesto promrmljao sebi u bradu kada sam dosao da vidim motocikl pa oduzeo vreme i sebi i tebi? Hocu reci: Nije svaki bajk "odrzavan" kao tvoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan za novac koliko cenim motor, ne postoji ni priblizno dobar u oglasima. NISTA nisam precutao, sve sam rekao, i rekao dodji i pogledaj. nista niti mrmljao niti zavlacio, to pljuvanje nije na mestu, ali ako tako mislis ok. sve zamerke koje si nabrojao ne kostaju ni 100e, a svaki motor godiste kao moj je po 500e skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan za novac koliko cenim motor, ne postoji ni priblizno dobar u oglasima. NISTA nisam precutao, sve sam rekao, i rekao dodji i pogledaj. nista niti mrmljao niti zavlacio, to pljuvanje nije na mestu, ali ako tako mislis ok. sve zamerke koje si nabrojao ne kostaju ni 100e, a svaki motor godiste kao moj je po 500e skuplji. Pa zasto ga onda ne prodas ako ne postoji ni priblizno dobar? No nije to tema. Marku zelim da sto pre pronadje a tebi da sto pre prodas motocikl. Ako admini misle da je pljuvanje neka obrisu to sto sam napisao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan OGLAS JE I DALJE AKTUELAN,PA AKO NEKO IMA TO STO TRAZIM NEKA SE JAVI!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen.Hvala svima na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 4, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen.Hvala svima na pomoci! Koliko si ga platio ako nije tajna....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 4, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je presla, i koje je godiste, i da li je od prvog vlasnika, i da li ima Leo Vince i da li bi ga prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 4, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59475-kupujem-leovince-auspuhe-za-fazera/page__pid__1006849#entry1006849 Milose mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je presla, i koje je godiste, i da li je od prvog vlasnika, i da li ima Leo Vince i da li bi ga prodao? I ja trazim leo vince,sada sam postavio oglas. 13000km, 2009. prva registracija, jos uvek pod garancijom, prvi vlasnik, prva boja,bez ikakve mane, sa mnogo opreme (kofer,nosac,bocne torbe,givi touring vizir + fabricki,givi crash bar), covek ga bukvalno drzao u spavacoj sobi!ODRZAVANJE ZA SVAKU POHVALU! Cena 5400eura ocuvan kao i tvoj, samo sa mnogo vise opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...