tindirbp 289 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece vec hocu da kupim flip ap kacigu nolan npr il sl.,moze i nova ili polovna da je ocuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ajmo ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina? Louis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan xl,probacu prvo ovde pa ako nenadjem onda cu poruciti iz louisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2962 Napisano Januar 12, 2011 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodjes do NS javi se da probas Nolan N103 CLASSIC N-COM, sjajno crna, ne nosena. http://www.mototradegroup.com/nolan/nolan/n103.php Cena je fiksna, 150eur. 062 448 257 Promenio Januar 12, 2011 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N103, Velicina L, ugradjene Slusalice i MIkrofon (basic kit 2), promenjen vizir protiv magljenja (sada je silikonski), 200e. imas i obarazine dodatne za istu kacigu velicine M. 063.8007356 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih, sara Matrix flat black (mat crna, sa tribalima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N103, Velicina L, ugradjene Slusalice i MIkrofon (basic kit 2), promenjen vizir protiv magljenja (sada je silikonski), 200e. imas i obarazine dodatne za istu kacigu velicine M. 063.8007356 dobrakaciga samo,nemam kesa tolko jbg sad ce mi registracija jos malo,jedino ako oces neku zamenu,il da ti odradim nesto na motoru,hihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan trenutno mi treba da kupim novu, a meni ide zamena guma i servis redovan, prolecni, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha,ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2962 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti radis na motorima pa nudis uslugu? BTW, moju ponudu nisi prokomentarisao a kacige su iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti radis na motorima pa nudis uslugu? BTW, moju ponudu nisi prokomentarisao a kacige su iste ee druze,ma hteo sam i tebi napisati nego nisam vremena imao,pitas sta radim,pa uglavnom mehaniku znaci sve sem farbanja mada imam i pajtu za to,e sad ako hoces nesto bilo sta javi pa mozemo prebiti,ili da ti dam love i odradim nesto ili ako delova treba kako god,dogovor kucu gradi a reci mi koja je velicina kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...