Dudic90 374 Napisano Decembar 2, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Satelis said: Razumljivo potpuno, i roze boju da si naneo koga briga, bitno je da je tebi lepo Na fb stranici videh Garage73, pratim ih vec duze vreme i rekao bi da ozbiljno dobro rade posao. Pojavljuju se mnogo dobri detaileri u poslednje vreme. Što znači da ima ljudi koji su spremni da izdvoje ozbiljan novac za profi rad. M polish je takođe vrhunski... 14 hours ago, Throttle Addict said: Kaze konzervirao, pre bih rekao pasterizovao a Bog me i sterilisao Sent from my SM-J530F using Tapatalk "Zimnica" mora da bude vrhunska. Fali još samo vakumiranje. 14 hours ago, bocca_bastard said: Gde si kupio Poorboys?? To je zapravo DAS 6 polirka, samo re-brendirana od njih. Od Đorđa Gatalice iz SM. Profi detailer (PRO SHINE DETAILING) koji je nažalost morao da ode u Nemačku da radi kao medicinski tehničar jer ovde kao, po mom mišljenju, najbolji detailer u Srbiji koji se ubijao od posla i radnik hitne pomoći, nije mogao da živi. Dosta saveta sam usvojio od njega... 12 hours ago, drs said: Šapčani mogu da drže predavanja na MIT-u kako se od polovnjaka napravi auto kao iz salona . Na Sorbonne postoji čak i taj predmet kao obavezni. Stalni profesori su eminentni pripadnici Šabačkog udruženje uvoznika automobila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Decembar 2, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Throttle Addict said: I decidno da objasne zasto je taj auto presao samo 175.000km Sent from my SM-J530F using Tapatalk Tih 175 000km je rezultat ekstremno stroge selekcije vozila u NL,DE i IT. Sva vozila su bila u vlasništvu starijih lica sa kraćom desnom nogom koji nisu mogli da daju gas do kraja. Pojedini su čak imali i kraću desnu ruku pa nisu mogli u petu brzinu da ubace. I naravno da je kod takvih automobila opravdan opis oglasa: NOV NOV NOV, SVAKA PROVERA JE MOGUĆA, SERVISNA KNJIŽICA i slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Tih 175 000km je rezultat ekstremno stroge selekcije vozila u NL,DE i IT. Sva vozila su bila u vlasništvu starijih lica sa kraćom desnom nogom koji nisu mogli da daju gas do kraja. Pojedini su čak imali i kraću desnu ruku pa nisu mogli u petu brzinu da ubace. I naravno da je kod takvih automobila opravdan opis oglasa: NOV NOV NOV, SVAKA PROVERA JE MOGUĆA, SERVISNA KNJIŽICA i slično... Napomenimo to da servisne knjizice od prvog servisa pa sve do zadnjeg servisa su iskljucivo popunjavane iskljucivo istom hemijskom i da kvalitet mastila za pecat je izuzetno kvalitetan pa mozemo videti da je pecat iz 2002 kao od juce udaren Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Decembar 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Napomenimo i to da svi mi koji smo kupili masine od Denisa imamo garanciju na kilometrazu i boju i "neudaranost" 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 2, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Tih 175 000km je rezultat ekstremno stroge selekcije vozila u NL,DE i IT. Sva vozila su bila u vlasništvu starijih lica sa kraćom desnom nogom koji nisu mogli da daju gas do kraja. Pojedini su čak imali i kraću desnu ruku pa nisu mogli u petu brzinu da ubace. I naravno da je kod takvih automobila opravdan opis oglasa: NOV NOV NOV, SVAKA PROVERA JE MOGUĆA, SERVISNA KNJIŽICA i slično... Danas je nedelja, upravo jedini dan kada mnoga od tih starijih lica u NL, DE, IT kreću u crkvu sa našim budućim vozilima Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve go ludak do ludaka, jure i po 30km/h! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 2, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ih na voz da bi dobili vozila sa manje od 100.000kmSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16122 Napisano Decembar 2, 2018 Misbehave Responsibly, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Throttle Addict said: I decidno da objasne zasto je taj auto presao samo 175.000km To je bar jednostavno. U pitanju je specijalni program koji se u zapadnoj Evropi ugrađuje u računare vozila koja kupuju starija lica sa kraćom desnom nogom. Na 160 kkm na komandnoj tabli počinje da blinka (kao upozorenje da auto uskoro treba prodati) narandžasti simbol za EUR € . Kada se dostigne 170 kkm, na komandnoj tabli se pali poruka Verkaufen !! Verkaufen !! (tj. Vendre / Verkopen / Vendere / Sell - u zavisnosti od tržišta i na kom jeziku je software). Ukoliko vlasnik ne proda vozilo u narenih 2500 km, uključuje se auto-pilot koji sam dovozi vozila u Šabac. Sve je to unapred isprogramirano tako da nema prevare, nema laži. Tako mi tetke iz Kanade. 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Decembar 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sredjujem motor za sutra za dedamrazijadu...palim svetla kad crche jedno kratko svetlo... Skinem, pogledam i vidim da je bila neka filipsova xtreme vision... sad gledam da kupim set novih sijalica a ovu sto je ostala ziva da stavim u rezervu... Ja se u sijalice (a i mnogo toga ostalog ) razumem kao Mara u onu stvar... koje vi stavljate? Potrebne su mi neke zbog kojih cu biti uocljiv po danu i da dugo traju (naravno) jer ja iskreno skoro nikad ne vozim nocu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, WlayCo said: Sredjujem motor za sutra za dedamrazijadu...palim svetla kad crche jedno kratko svetlo... Skinem, pogledam i vidim da je bila neka filipsova xtreme vision... sad gledam da kupim set novih sijalica a ovu sto je ostala ziva da stavim u rezervu... Ja se u sijalice (a i mnogo toga ostalog ) razumem kao Mara u onu stvar... koje vi stavljate? Potrebne su mi neke zbog kojih cu biti uocljiv po danu i da dugo traju (naravno) jer ja iskreno skoro nikad ne vozim nocu... @mrxfon i ja koristimo H4 Led sa Alija, par oko 15€, kratko svetlo ubija a dugo je lose al nema ni potrebe za njim @svaler je bas skoro u temi H4 Led okacio link sijalica i promo kod sa popustom od skoro 10$ pa komplet izadje oko 25€ i on kaze da su dosta bolje odradili razliku izmedju kratkog i dugog svetla (sto je funkcionalnije i postenije prema vozacima koji nadolaze u susret). Ja se licno dvoumim da ih kupim jer su ove bas prejake na kratkom a na dugom obasjavam Avalski toranj. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 21, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ove mi koristimo, 2 Pcs 12V 24V Car Headlight H4 LED H7 H1 H3 H11 H13 H27 HB3 HB4 9004 9005 9006 9007 72W 8000LM Auto Headlamp 6500K Light Bulb-in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ove Svaler hvali Auxbeam A2 Series Temperature Control Fanless LED Headlight Bulbs WWW.AUXBEAM.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da vozim po danu, izgurale su 15.000 km ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve sa Alija imam na autu, H7, čak je i isti prodavac. Deklarisane su na 50.000 sati, a to je nekoliko godina... Odlično svetli, ali mislim da imam već problem sa jednom jer treperi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 21, 2018 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve sa Alija imam na autu, H7, čak je i isti prodavac. Deklarisane su na 50.000 sati, a to je nekoliko godina... Odlično svetli, ali mislim da imam već problem sa jednom jer treperi... Proveri kakvi su kontakti na samom džeku od sijalice, možda je labav neki kontakt pa zato treperi. Ili rotiraj sijalicu na drugu stranu da bi znao šta ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je jedna crkla, ali mojom greskom. Zbog ove budze pozadi, citaj hladnjaka, na FJR ne mogu da se namontiraju one gume iza fara koje stite far od prasine, vode i sl. E pa ja sam prao motor a zaboravio da nemam te gume, pa je jedna sijalica nastradala :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 2, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko su nekom potrebne za FJR ostalo mi od FJR-a biksne za on kosku odozdo(kako li se vec zove). Cena tura pića prilikom ličnog preuzimanja .brmmm,brmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brakela 5 Napisano Januar 2, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, peratrap said: Ukoliko su nekom potrebne za FJR ostalo mi od FJR-a biksne za on kosku odozdo(kako li se vec zove). Cena tura pića prilikom ličnog preuzimanja . brmmm,brmmm Inače zašta suže te biksne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7654 Napisano Januar 2, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Inače zašta suže te biksne ?Да бикснују коскеПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 2, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Inače zašta suže te biksne ?Za ovobrmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7654 Napisano Januar 2, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ЈесПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 29, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Podmladatak grupi Da te sluzi taj autobus Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug,nadam se da hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 30, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...