CokiRS13 9 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gore pomenuti Kawasaki ZXR 750 1995 god presao nesto malo vise od 22.000 km Generalno u dobrom stanju , potrebna je nova prednja guma (dobija se uz motor) redovan servis treba uraditi , znaci zamena ulja i filtera. Zamenjene su sve 4 svecice , stavljene su NGK CR9E Zamenjena elektronika (CDI) Motor je uvezen iz Slovenije , ocarinjen je , placeni su carina i porez samo ostaje da se registruje, uvoz je odradjen pre 2-3 godine ali motor nije nikako bio regostrovan sto znaci da prakticno nije ni vozen kod nas. Cena je krajnje sportska i iznosi 1300 eur (ima prostora za malo korigovanja) Neki podatci o motoru: 750 ccm 120 ks (fabricki , navodno je podizana snaga, neispitano je) Kontakt na : 063/110-70-35 c.o.k.i@hotmail.com ili PP na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan bitan detalj : ZAMENE ME NE INTERESUJU !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan da ovaj motor nije bio kod Cvetićanina u garaži za moto skup u Apatinu 2010??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slucajno sam ja Cvjeticanin, sasvim slucajno je ovo slikano kod mene u radionici. Motor sada prodajem ja tako da to je epilog price oko tog motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! Moze katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...