tores 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam namjeru da kupim kineski "chopper" QINGQI 150 Vista èija je cijena 1590€ sa moguænošæu otplate na rate, interesuje me zna li mi neko reæi kolika je njegova potrošnja i da li je pametnije uzeti njega ili skuter SALCANO 150, koji takoðe može na rate sa cijenom od 1550€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tores 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može li me neko uputiti na adresu gdje bih mogao kupiti èoper QINGQI 150 Vista, ili SALCANO jeftinije od 1590, odnosno 1550, kolika je cijena kod dilera u mjestu gdje se ja nalazim. Naime, interesuju me cijene u CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan za QINGQI glavni uvoznik je u Baru, ima prodavniucu i u Budvi (mainski put) tako da niže cijene ne možeš očekivati od tih koje su tu. Ne napisa odakle si. U svakom slučaju za taj novac ne možeš očekivati vrhunski kvalitet. Evo pogledaj kako je mene služio moj Qingqi http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2750 http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=5551 ovdje mozes pogladet isplativost kineza naspram japanca http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6911 ako si spreman na sve te sitnice onda mozes, recimo, sebi da priustis nesto ovako http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3394 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto, koliko si visok? Ja sam visok 191 cm i nisam mogao da vozim Vistu a da me rucke ne udaraju po koljenima. Sto se skutera tice, mislim da konezi jos uvjek nisu sposobni da naprave valjani variomat, mislim da je bolji izbor klasicni mjenjac (mada su na Visti brzine ,,pobrkane'') Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 22, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dilema reshena! Kupi Èo-ter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji chopper je bolji od jahanja na usisivachu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji chopper je bolji od jahanja na usisivachu :wink: Potpuno taèno. Ali ako usisivaè nije obièan (sloboda Èaèak) nego neki malo bolji - Rainbow (125-250ccm) ili èak Kirby (250-650ccm) a možda...... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tores 0 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, onda æu se najvjerovatnije odluèiti za èoper Vistu (kinez), ali bih zamolio da mi odgovorite ukoliko znate kolika mu je potrošnja na 100km gradske vožnje, odnosno, da li je po tom pitanju konkurentan (približno) skuteru iste kubikaže (150ccm). P.S. Još nešto' date=' koliko si visok?[/quote'] Nešto malo sam niži od tebe, par santimetara. Jedan od drugara koji ima iskustva sa motorima predložio mi je èopera. Jedan od bitnijih razloga jeste taj što èoper posjeduje prenos putem lanca, za razliku od skutera SALCANA. Da li je to dovoljan razlog, neznam. Inaèe, živim u Ulcinju i nadam se da æu u ovih par dana doneti pravu odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pre bi krenuo na put sa poštarskim Libertijem sa 60.000km na satu nego sa novim Kineskim èoperom, a ti vidi šta æeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o polovnoj varijanti nekog japanskog kruzera..Veruj mi u neznam-kakvom-ocajnom stanju da je, sluzice te bolje od tog kineza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu pa dileme nema, chopper definitivno!!! Al kineski, pa razmisli malo...Bolje skupi jos koju kintu pa uzmi nekog polovnog Japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se slazem sa helenom bolje Japan sa km nego KINA bez km pa neuspe ni par hiljada da predje ! japan je japan nema tu mnogo pameti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim ,,obrnuo'' 9.000 km, doduše uz neke ,,sitnice'' (pogledaj moj predhodni post) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sakupi jos koju kintu pa uzmi nekog Japanca!Kad uzmes Kineza jos od 150ccm,prvo ce ti se rastresti sva plastika,uzbrdo imaju i sa APN 6 da te cekaju,a problem je i koliko ces izgubiti u ceni kad pozelis da ga prodas.Pitanje je i koliko ces kupaca imati za njega. Skutere ne podnosim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji je kupio neki kineski chopper od 150ccm kaze da ne moze da izvuce njega i saputnika uzbrdo(?!) uz Bulevar... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan 125 ccm i suvozač :misli: Pa da je Honda ne ide, za suvozača minimum 250 ccm. Ok, može i 125 ccm ali to je mučenje. Najduža vožnja suvozača na mom kinezu je bila 38 km (Budva-Petrovac-Budva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Polovna ,dobra Honda Shadow 250 i Yamaha Virago 250 mnogo ce te bolje voziti od bilo kog kineza.O pouzdanosti i kvalitetu nema svrhe ni govoriti. Raspitaj se malo o cenama polovnjaka, ustedi jos malo para i vozi se ko gospodin covek ,na PRAVOJ makini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ortak hvali kineskim motorom od 150ccm i kaze da mu je idealno radio ovih 10000 km. E sad, sve je to stvar ukusa, ali moras sam odluciti, jer svako od nas ima svoje "ja bi ovo, ja bi ono! Znaci, nije vazno sta bi "ja, ili mi", vec je bitno sta bi ti, a ako ti ne znas sta bi, kako ce neko drugi znati sta tebi odgovara. PS: o ukusima ne vredi raspravljati :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Polovna ' date='dobra Honda Shadow 250 i Yamaha Virago 250 mnogo ce te bolje voziti od bilo kog kineza.O pouzdanosti i kvalitetu nema svrhe ni govoriti.Raspitaj se malo o cenama polovnjaka, ustedi jos malo para i vozi se ko gospodin covek ,na PRAVOJ makini.[/quote'] unpared se izvinjavan na ispravci al nema 250cc Shadow ima REbel 250cc ali imas 125cc Shadow pa imas drag star 250cc pa intruder 250cc sve lepse od lepseg pa kad kupis stanes pored kineza a ono ko ona stara raklama ( razlike drasticne ) pa i virago da kupis ekstra je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan virago je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan virago je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan weruj ti meni japanac!prvo menjanj karika na mom SR-u125 na 32500km pa ti vidi iradi ko svajcarska cuka a ortak ima princa i uopste mi se nesvidja! ewo ti i fotka mog pulena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...