SpaVe 813 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Jos da skines vetrobran pa da bude full koza/klima :) Koža' date=' klima, jambolija i bokserke rukavice [/quote'] A 'de je tu mahagoni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ah kako metroseksualno nema shta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ah kako metroseksualno nema shta Mmm....Da! ps.de si ti u beli grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 23, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam uzivo i izgleda jos bolje nego na ekranu! Ne d'o bog da se natopi bezolovnim prilikom tocenja! Cuo sam da se ta koza pravi iskljucivo od slonove kože koja ostane od suneæenja jer samo ona može fino da se navuce(na rezervoar) otuda i potice takav miris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da "osFezzim"temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 7, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D...i to fiiino ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano Octobar 7, 2007 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D...i to fiiino ;D Kad ga Yo odvali,odjekuje po Belgradea! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D Dzaba kad se vuces ko prebijena macka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D Dzaba kad se vuces ko prebijena macka ;D Brzina je obrnuto srazmerna onome shto imash u glavi(ili nemash)...uostalom,shto me ne povuchesh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek....jel to onaj isti Yoman koji mi se ''kleo'' da NIKAD nece da promeni serijske auspuhe????? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam čast i zadovoljstvo da probam OVO po Novom Sadu. Kada sam ga ispucao po bulevaru,na puštanje gasa su spadale kubure i crepljike sa krovova. :D :D Lijepo,veoma lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam čast i zadovoljstvo da probam OVO po Novom Sadu. Kada sam ga ispucao po bulevaru,na puštanje gasa su spadale kubure i crepljike sa krovova. :D :D Lijepo,veoma lijepo... Pa Zare zavrsi sada taj komentar, kao sto si ga zavrsio u NS. Nemoj da mi vrdas! PS Gde si nestao onu noc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Brzina je obrnuto srazmerna onome shto imash u glavi(ili nemash)...uostalom,shto me ne povuchesh.. U tom slucaju, sudeci po tvom stilu voznje, tebi ne bi mogli da nadjemo kacigu, da bi smestio sve to sto imas u glavi. Trebalo bi ti jedno 6XL A da se cuje, cuje se. Skoro kao moj ex TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ti bi mogao da me povuchesh,kad popravish tu Hondu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ti bi mogao da me povuchesh,kad popravish tu Hondu! Zar nije dokazano da mi ne treba pogon masine da te prestignem. Seti se Limskog kanala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Chujemo se... ;D Dzaba kad se vuces ko prebijena macka ;D Brzina je obrnuto srazmerna onome shto imash u glavi(ili nemash)...uostalom,shto me ne povuchesh.. Sram te bilo, da te sram bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan lako se vama natezati tko je brzi dok je moj Vara parkiran ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lako se vama natezati tko je brzi dok je moj Vara parkiran ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam čast i zadovoljstvo da probam OVO po Novom Sadu. Kada sam ga ispucao po bulevaru,na puštanje gasa su spadale kubure i crepljike sa krovova. :D :D Lijepo,veoma lijepo... Ode ti u endurase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaki osmeh ne mozz da se kupi ni za kak'e pare..(chitati po nishliski) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda i zastavu nosio sa sobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek....jel to onaj isti Yoman koji mi se ''kleo'' da NIKAD nece da promeni serijske auspuhe????? ;D Kenjatoru...aj javi mi se ..imam za tebe "specijal".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam čast i zadovoljstvo da probam OVO po Novom Sadu. Kada sam ga ispucao po bulevaru,na puštanje gasa su spadale kubure i crepljike sa krovova. :D :D Lijepo,veoma lijepo... Pa Zare zavrsi sada taj komentar, kao sto si ga zavrsio u NS. Nemoj da mi vrdas! PS Gde si nestao onu noc? Koju noć...misliš JUTRO? Eeee..bio sam...znaš ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...