RadicM 1076 Napisano Januar 2, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Tomos ATX 2001 sto se tice papira nije problem da se prevede na sledeceg vlasinka (uskoro treba da ga prevedem na sebe) Na masini: To bi bilo otprilike sve sto je zamenjeno na njemu od kad sam ga uzeo prosle sezone vecinu stvari sam radio preventivno. A sto se tice pouzdanosti ove sezone sam isao na put dug 100km u jednom pravcu i nije bilo nikakvih problema. Koriscena samo full sintetika. Nije mi hitno skoro je kupljen veci motor. Cena: 500e Beograd Prva farba. Na masini: -nov cilindar i glava motora od apn-a radi boljeg hladjenja -Stavljena nova radilica klipnjaca iglicasti lezajevi i lezajevi radilice -L klip i karike -zamenjei svi lezajevi u motoru i smerinzi i dihtunzi -novo jezgro kvacila (lamele opruge i sve sto ide u zvono) -selektor brzine -zamenjen zadnji tocak (prosli je bio u losem stanju) -zamenjeni paknovi u dobosima -novi lancanici -nove opruge u prednjoj vili -K&N filter za vazduh -u karburatoru (siber i iglica) -nova ngk svecica -nova nogara -sajla za kvacilo uz njega : -bocni nosaci bisaga -kontakt bravica napomena: prodajem ga sa oreginal korpom pozadi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 24, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...