Miki_954 78 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan E ja uzeo lancanik iz Guevare i rekao bi da je to to sto sam narucio. Stigao mi je za 14 sati. Kvalitet je zadovoljavajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je zamenio lanac na svojoj apriliji 125 custom.to je ok ali je lanac jako ,jako zategnut!malte ne kao sajla,mastor mu rece vozi ti malo dok se ne razglavi>pun je ulja pa koji dan tako i sve ce biti ok<E sada,da li je to ok ili je to malo naivna prica??? inace drugar je kupio potpuno novi did lanac i lancanike (po njihovoj specifikaciji) u kdm-u za apriliju! Da li je takva zategnutost lanca ok? p.s. inace prilikom monataze "majstor" mu je izvadio jedan segment(alku) lanca molim za brzi savet!hvala :pivo: :pivo: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sa skracivanjem lanca mni se ne svidja, zna se koliko clanova treba nekom tipu motora... Mene zanima odrzavanje lanca koje moze da vam ustedi mnogo vise para i vek lanca bez "zadnjaka" i ostalih vidova "divljanja". Koji sprej ili nacin podmazivanja lanca i lancanika koristite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan brate tako zategnut lanac neæe na dobro da izaðe, lanac se još dodatno zategne kad sedneš na motor ako je i pre toga bio knap ima da napne ležaje na obe osovine i u toèku i u menjaèu, i lanac æe pre da vrisne. to nije dobro nikako, u pravu je da æe se lanac malo isteæi prilikom vožnje ali mislim da to ne treba raèunati. inaèe ja sam juèe upravo zamenio lanac i lanèanike, sve po specifikaciji naravno, i kad sam namontirao osovina mi doðe na sredinu onog proreza koji služi za štelovanja zetegnutosti. ja bih tu alku vratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Maj 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je zamenio lanac na svojoj apriliji 125 custom.to je ok ali je lanac jako ' date='jako zategnut!malte ne kao sajla,mastor mu rece vozi ti malo dok se ne razglavi>pun je ulja pa koji dan tako i sve ce biti ok<E sada,da li je to ok ili je to malo naivna prica???inace drugar je kupio potpuno novi did lanac i lancanike (po njihovoj specifikaciji) u kdm-u za apriliju! Da li je takva zategnutost lanca ok? p.s. inace prilikom monataze "majstor" mu je izvadio jedan segment(alku) lanca molim za brzi savet!hvala :pivo: :pivo: :pivo:[/quote'] Nije problem, kad bude menjao lezaj osovine prednjeg zupcanika, stavice i taj jedan nedostajuci clanak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Neka stavi sto pre, nemoj da bude lenj, to ce ga kostati. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 26, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Previse zategnut lanac na tako malom motoru osetno smanjuje snagu na zadnjem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...