SlobodanR 23 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li u nasoj zemlji postoji neko ko moze da napravi ovakve plastike. Zainteresovan sam da od moje afrike napravim nesto ovako, ali mi treba dobar hirurg plasticar da od babe napravim devojku. :-) Da ne bi kacio slike i time opterecivao forum evo linkova. Ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja_vi se Br_ko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se cini ovo su plastike sa Dakar Relija koje ces tesko naci bilo gde a ovde kod nas ne verujem da ces ih naci uopste. Vec su mi nekoliko njih trazili ovakve plastike a pre neki dan i kolega Bus Man sa foruma. Vidjao sam ovakve 2-3 razlicite Afrike da se voze po skupovima pa je jedini nacin da nekako dodjete do njih pa ako hoce neko da vam pozajmi da se prekopiraju i naprave kalupi pa onda dalje da se prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 31, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodane, ja takodje pokusavam nesto ovako da izvedem... Ona prva je made in Australia, a treca made in Italy, vec neko vreme se dopisujem sa covekom koji je napravio, to mu je jedan od prvih projekata iz 2006. godine a meni najlepsa! Inace je prednja maska modifikovana malo, original je BMWF650RR (Dakar). Pa mi je na drugom mestu - OVA Vecina tih Africa je rd03, ali se prepravljaju i rd07 Ne znam da li ti je zanimljiva - OVA Svakako je najbolje da imas nke plastike po kojima bi neko pravio kalup. Imas custom delove na boano.com http://www.boano.com/special.asp?mod=no Ne znam koja je tvoja, pa samo idi na link izaberi godiste i vidi sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan to moze da se napravi mada to je solidno veliki poso, moj cale je plasticar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu to da napravim,samo su potrebni manji farovi i jedna obicna afrikina maska,koja bi posluzila za neke osnovne oblike. Moze i od nule da se krene ali to je bas bas veliki posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 8, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa o tome se i radi, sto je veliki posao... Mnogo cimanja pa i cifra ispadne takva da mu dodje jeftiniji boano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan tesko je krenuti od nule, al to i nije neka velika cifra sto rece mohikanac samo da imas osnovnu afrikinu masku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa recite koja je ta cifra? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi evo adresa do plasticara dodje te sa motorom i plasticar vam sve kaze, ko,sta,kolika,kako. danicareva 57 vracar bukvalno iza beogratskog dramskog na krstu majstor se zove deki broj 063 692 920 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 904 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, lepse su mi fabricke od ovih, al pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan http://www.africanqueens.de/ Ja sam gledao jedan Varadero 1000 koji je modifikovan na ovaj način i veoma mi se dopao. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 24, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... ja mogu pozajmiti svoju masku ako treba za kalup, ali kod mene je svicarska varijanta sa jednim kockastim farom naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba tu nikakav kalup na postojecu se sece nadogradju je itd. nije bitno dali ima kockasti ili 2 okrugla napravi se....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako, saberite ko bi sve hteo tu plastiku, pa da vidim da li da se bacam na posao ja imam osnovu da radim na rd04, ne znam da li moze posle da pasuje na rd07?! malo teze zbog rezervoara.. Mada to mi je u svakom slucaju u planu da se uradi.. Samo pitanje vremena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...