miloraden 2 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi posle dosta vremena i dosta problema sa ovim motorom konacno sam posao priveo kraju.motor pali ide,PALI KOD JE HLADAN.ofarbao sam ga dosta para ulozio.pojavio se novi problem,ko moze nek pomogne.<<<Motor upali na guranje na zub,na anlaser nece.nekad se javi malo kad pustim dugme za alnasovanje,nekad ga i upalim tako na zez,kao kod auta kao ode ulozak brave,ako me razumete.tako mi se ponasa motor,pod kontaktom ima varnicu a kad alnasujem nema varnicu,kao da verglam bez kontakta,ni da se javi.STA MOZE BITI KVAR>>>??nisam jos nista gledao,nemam vise zivaca....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Decembar 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt brava možda? Pre toga napuni dobro akumulator ili probaj preko kablova sa drugog akumulatora da zaverglaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sam taster za anasovanje. Kod nas se pojavilo par slicnih situacija. Oksidisu kontakti ili se ostete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Januar 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan uvek ga palim na kablove jel mi je akomulator los.kad sam kupio motor morao sam jako da stisnem taster da bi alnasovao,pa sam rastavio i ocistio kontakte.pa mi je motor stajao do sad,krenucu od tastera prvo.nekad hoce da pali na anlaser nekad nece.ina ce motor pali na zub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A kako si resio,ono sto nije hteo da ti pali hladan. Jesi li stelovao ventile ili karbove,ili je bila losa kompresija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Januar 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan bia je losa kompresija na prvom i drugom.oterao sam kom majstora,kad ej skinuo bregaste,nije mogao da izvadi casice na nekim ventilima,tj neki ventili nisu zatvarali do kraja.osteceno je malo kuciste bregaste,pri povrsini kao da tu nije dobiao ulje,ili lose ulje,ili vozen bez ulja ko zna....pa je on to sve turpijom sredio i smirglom,prestelovao ventile i sad pali bez problema.sad je na svim dobra kompresija preko 12,ali mi moror dimi kad radi na leru,a kad ga cepam nista ne dimi.nije strasno al oseti se ulje na auspuh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si i gumice ventila da zamenis,kad si sve to otvarao,mozda ne bi dimio ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Majstor mi je radio,ali nije skidao glavu glavu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...