papacito 1354 Napisano Decembar 27, 2010 (promenjeno) Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu r6 2007 god.reg.do aprila meseca na motor je stavljen KN.filter polirano sve sto je moglo da se dovede u visoki sjaj sve sem rama.. na motoru ima malo ostecenje na rezervoaru kada mi se motor naslonio na kompresor,koji se u zalosnom trenutku nasao tu. nisam ga farbao jer je ostecenje velicine kao kliker tj.ni ne primecuje se .... presao 13000km. posedujem sva tri kljuca i poreklo da je motor kupljen ovde nuz njega dajem novu zadnju gumu koju samo treba namontirati, znaci motor je u perfektnom stanju interesuje me zamena za suzuki k8.600/750 uz moju doplatu ali samo motor koji je kupljen ovde... uz motor dajem pismenu garanciju naravno overenu od strane suda da u slucaju bilo kakve neregularnosti vrcem pare a tako bih i zahtevao od vlasnika motora koji je u zameni... cena 6000e..... tel...0640133333 Promenio Decembar 27, 2010 član papacito 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakav suzuki u zameni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themilangsxr 0 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gsxr 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata R6, jel te zanima zamena za K3 600? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan stavi brate slike od suzukija... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...