komaNS 338 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem moju Ćiro kacigu (SHIRO SH996) vel.L stara dve godine .Unutrašnjost je jako očuvana (80%nošena sa potkapom) ,spoljašnjost je dobra ima ogrebotinu sa leve strane (malko sam klizo po betonu:bicikl:) ,neprokišnjava probano 3x ove sezone pošto nam je vreme bilo naklonjeno:maloljut:,bučna je preko 120km/h ali ništa drastično (meni nije smetalo jer neduva)sve u svemu ok kaciga.Cena 20€ tel.063/379988 ili na pp ili kako god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Oglas zaklj.do utorka dok kolega sa foruma ne pogleda kacigu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ponovo aktuelna,kolega sa foruma verovatno nije stigao da se javi ,a ja sam kaparisao novu kacigu pa bi bilo dobro da prodam ovu u skorije vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Prodata kaciga kolegi sa foruma NEMUS-u . U zdravlju je nosio i nikada ti nezatrebala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...