*zeka* 1188 Napisano Jun 11, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko proveren link sa mapama iz 2017 godine, na igo navigaciji su mi trenutno here iz 2013 pa bi valjalo malo zanoviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Jun 11, 2017 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam skontao nema bas kompletan Q1. Neke stvari su od 2016 Q4. Inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Izasle su 2017 Q1... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 15, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan link može PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jun 15, 2017 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Funky je napisao: Izasle su 2017 Q1... Sent from my iPhone using Tapatalk link može PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Jun 15, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih link ako nije problem, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 15, 2017 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Takođe ako moze i meni, plačam pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 16, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I meni LINK na PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 16, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za torrent listu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Jun 16, 2017 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bocca_bastard je napisao: E sad cekam sva ta piva 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Imate poruke svi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jun 16, 2017 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bocca_bastard je napisao: E sad cekam sva ta piva HVALA LEPO! moze li čaj? promene radi! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 16, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Karta slovenije blokira Igo bar meni bez nje radi.Samo FBL ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 16, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sa torenta.Mada je moguće da sam samo ja zakačio torent to radi sa raznih strana.Moguće čak i da je samo taj fajl kod mene oštećen.Probaću da skinem samo njega pa da vidim kako će raditi.Dosta mapa nisam ni probao samo ovo okruženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene SLO radi OK. Proveri da nije corrupted file Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Jun 16, 2017 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da posalje na PP link za iGO za Android platformu ? Rezolucija ekrana je 1080 x 1920 piksela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jun 17, 2017 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan au, tek sad sam video 10,3 Gb, ja koristim iGO samo na telefonu! sadasnja verzija ima 4,1 Gb i radi samo ako je instalirana na memoriji telefona! e sad kako da inoviram postojece, a da ne preteram sa velicinom. zapravo drzao bi sve na PC-u a pred put dodavao ili oduzimao karte koje mi trenutno trebaju! dali je to moguce i kako? HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Jun 17, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da jeste. Mape uglavnom najviše zauzimaju, pa prebaci samo ono što ti treba i to je to. One se nalaze u folderu iGO/content/map. Moguće je i prebaciti ceo iGO folder na SD karticu telefona, ali je neophodno da na memoriji telefona takođe ostane takav folder koji sadrži sys.txt fajl sa definisanom putanjom do iGO foldera na SD kartici. Tako se sav sadržaj izmešta na SD karticu gde nema toliko brige oko memorije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Jun 17, 2017 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vasa.93 said: Naravno da jeste. Mape uglavnom najviše zauzimaju, pa prebaci samo ono što ti treba i to je to. One se nalaze u folderu iGO/content/map. Moguće je i prebaciti ceo iGO folder na SD karticu telefona, ali je neophodno da na memoriji telefona takođe ostane takav folder koji sadrži sys.txt fajl sa definisanom putanjom do iGO foldera na SD kartici. Tako se sav sadržaj izmešta na SD karticu gde nema toliko brige oko memorije. Ima li ko da mi posalje taj prepravljen sys.txt sa putanjom ili sta da upisem u kojem redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Jun 17, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, muljaz said: Ima li ko da mi posalje taj prepravljen sys.txt sa putanjom... Neće moći tako. Od kada je USB Mass Storage konekcija telefona odbačena (što je slučaj kod novijih Android verzija), putanja do SD kartice je na svakom telefonu u opštem slučaju različita budući da se ona emulira kao particija. Kako god, suština je da se u [folders] sekciji doda/promeni content promenljiva tako da ukazuje na content folder u iGO folderu na SD kartici. Kod mene je to ovako: Dakle, kartica je registrovana kao particija sa imenom A60B-B7R6. Na nekom drugom telefonu će verovatno nešto drugačije da stoji. E sad, koliko se sećam, sys.txt fajl postoji na dva mesta i oba moraju da budu ista (barem kako kažu ovde). Jedan se nalazi u iGO folderu na memoriji telefona koja je dostupna, dok se drugi nalazi na putanji "\data\data\com.navngo.igo\javaclient". Da bi ovoj putanji mogli da se pristupi (i da bi fajl uopšte mogao da se promeni) neophodno je da telefon bude tzv. root-ovan. Kada se na ta dva mesta promeni putanja, onda se ceo iGO folder prekopira sa memorije telefona na SD karticu i obriše se content folder iz iGO foldera sa memorije telefona. Elem, u ovom slučaju svakako postoje duplikati nekih fajlova, i to bi verovatno moglo da se još malo 'optimizuje', ali ja se nisam mlatio sam tim budući da taj zaostali iGO folder na memoriji telefona zauzima ~50MB. Inače, kao što se može videti na slici, postoji i data promenljiva koja bi trebalo da čuva putanju do celokupnog iGO foldera. No, ja sam pokušavao sa njom, ali mi to nije pošlo za rukom, pa sam brzo odustao iz već navedenog razloga. Inače, ; u ovom fajlu označava da je linija koja sledi neaktivna, pa možete da eksperimentišete lako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jun 18, 2017 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hm, nesto radim kako ne treba, ili, tek posle zamene Srbije, na novoj karti ne vidim novi most Zemun-Borca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam sad bacio pogled, kod mene ima novi most iz Zemuna ka Borci... Nisi onda lepo prebacio kartu, pogledaj da ti fajlovi budu rasporedjeni po sledecem redosledu u foldere: Maps >>> fbl >>> the directory *\content\map\ Points of Interest >>> poi >>> the directory *\content\poi\ Building >>> 3dl or 3dc >>> the directory *\content\building\ Landscape >>> dem >>> the directory *\content\dem\ Reporting street names >>> phr or ph >>> the directory *\content\phoneme\ Voices >>> zip >>> the directory *\content\voice\ Language files >>> zip >>> the directory *\content\lang\ Custom Points of Interest >>> kml >>> the directory *\content\userdata\poi\ Radars >>> txt, or spud, or spdb >>> the directory *\content\speedcam\ Skins >>> zip >>> the directory *\content\skin\ Adress points >>> fpa >>> the directory *\content\map\ Warnings >>> fda >>> the directory *\content\map\ Intelligent route >>> hsp >>> the directory *\content\histspeed\ Information for Trucks >>> ftr >>> the directory *\content\map\ Programmed Road >>> hnr >>> the directory *\content\map\ TMC >>> tmc >>> the directory *\content\tmc\ Znaci samo rasporedite fajlove u odgovarajuce foldere da se nesto ne pomesa i ima da fercera samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jun 18, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U map direktorijum ide pored *.FBL I *.FPA *.FDA *.FDS *.FJW *.FSP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, zaboravio sam to da dodam, hvala kolega na dopuni Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...