Vuleta 844 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ploca za Givi kofer, u odlicnom stanju! Nista na njoj nije experimentisano i naknadno montirano... Originalna! Monolock system! Cena fixna: 10evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel pasuje na kappa kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Menjam cenu, a dodajem par slika! Nova cena 20 evra, fiksna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2663 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A što je poskupelo i to duplo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam oglas bez prethodne provere realne cene i cene slicne ploce u oglasima... A kada sam video kako se krecu cene, a i rezigniran brojem interesovanja (citaj 0), resih da istu promenim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2663 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to ovaj sistem: http://www.fjr1300.info/mods/givi.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bas taj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo da osvezim... Idemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ozbiljan kupac, ali ne za 20 eur. Danas sam u Moto lendu gledao ploce pa znam cene (2.700, din). Ako imas neku drugu cenu da se dogovaramo?! Pozdrav!!! P.S.Pusticu ti privatnu poruku na tvoj mail sa mojim mob. pa ako hoces mozes SMS-om da mi se javis pa te ja zovem i ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe matori jos jednom, ne bih spustao cenu... A u svoju "odbranu", imam reci, pa i moja ploca je kao iz prodavnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe matori jos jednom, ne bih spustao cenu... A u svoju "odbranu", imam reci, pa i moja ploca je kao iz prodavnice tvoja ploca je izasla iz prodavnice............! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Taman za toliko je i jeftinija od "izlozbene" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da me nisi pogrešno shvatio. Samo sam hteo da je kupim za koju kintu manje, jer pare su ''skupe'' a i imao sam u vidu da je do moje ponude, citiram te: '' interesovanje 0''. Dakle, 15 eurića je sasvim OK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je na mestu... Intersovanje stvarno I tebi jos jednom hvala na tvom, ali... Cena je fiksna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2663 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Daj, nađite se negde, evo ja sam zvanično odustao Ako si Vuleta već u startu, bio spreman da je daš za 10, i nek se Teča još malo "nategne", nek ide život Nova Godina je, ajmo malo flexibilnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo na ''vopi''da se nađemo -i to bez cenkanja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste kraljevi Pivo ne odbijam! Imam ja jos jednu polocu, takodje Givi. Mozda malo manje atraktivnu, ali u jednako dobrom stanju! Nju cu da dam za 15 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2663 Napisano Januar 6, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogo je kume Ova za 10 a ona za 15, to već ima logike. Ali ja imam ovakvu, a ona mi nebi baš išla uz čoper, jel da? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi ona prva isla uz skuter,nedavno sam ovde na sajtu uzeo mali givi i ima obicnu crnu a ova fancy bi mi bas legla!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Oooopaaa Vuleta, pa ti si stari ''trgovac Givi pločama''. Ovamo 10 evrica pa 20 jer ''joj iiizviinte nisam znala''...Zezzzzz!!! A sad ozbiljno. Mene ova druga ploća ič ne zanima. Ni za ''DŽ''. Istini za volju u radnjama košta malte ne kao ona prva ''fency'' al ko za nju da vise od 10... ne znam. Ajd da se javno preslišam matematike! Tvoja ploča 20 evra= 2.100 din + 400 din. Siti expres = 2.500 din. Givi,kappa ploče 3.200 din - 500 sniženje = 2.7oo din. Prodavnica 2.700,00 Vuleta 2.500,00 Ušteda 200,00 (a da polovna ploča može da bude ko nova....eeee, neće da može) Nebi ti ovo ni pisao, (jer nemam nameru da te u bilo šta ubeđujem), da negde gore ne kažeš kako poskupljuješ sa 10 na 20 pošto si stekao uvid u cene (kolko su to po tebi ploče na nekom drugom mestu) i još poskupljuješ rezigniran brojem kupaca (pa to nema veze sa životom, valjda pojeftinjuješ kad nema kupaca). Ali dobro, možda je sve to zato što sam ja ''matorac-motorac'' pa ne kapitarm..... Tvoja ploča stvarno izgleda (bar na slikama ) extra i sve izglada kao da je vredi kupiti, ali ipak matematika je...neumoljiva. Moja mama je iz Beljina (selo iza Obrenovca na putu za Šabac, znaš li gde je to?). Dva, tri puta godišnje odem tamo motorom i opeglam krivine do Šapca i nazad, do t.z.Banke što je u stvari prodavnica ispred koje se osvežim ladnim pivcem. Lažem.........osvežim se sa ''više pivaaacaaa''hi,hi,hi. E tu se negde vidimo na leto, i u ladovini popijemo ono pivce -bez cenkanja. Kad sam već kod cenkanja. Vuleta, ja nebi da ''ciganišem'' i nudim sto po sto dinara više. Poštujem tvoju odluku da je prodaš po fixnoj ceni pa kome se sviđa, sviđa a kome ne, ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze li slika odozdo,jer mi deluje da moze samo na neki rep da se montira! nekako se suzava pri kraju! bas mi se dopada,ali mozda u prvobitno ponudjenoj ceni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee stvarno svašta.... Svetac, pa zar nisi u svom prvom odgovoru podržao i hrabrio Vuleta rečima ''tvoja ploča je izašla iz prodavnice......''. Sad budi baja do jaja pa plati čoveku svih 20 evrića. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe matori jos jednom, ne bih spustao cenu... A u svoju "odbranu", imam reci, pa i moja ploca je kao iz prodavnice tvoja ploca je izasla iz prodavnice............! nisi prati na casu,sedi 1 !! receno je u kontekstu da cim izadje iz pordavnice vise ne moze da kosta kao dok je na polici iste! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...