Darko Pg 1 Napisano Decembar 23, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Ja sam Darko iz Podgorice,trenutno imam yamahu r6,hondu fmx 650 i yamahu ttr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Vidim da sada ide pisanje poruka Samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan e,hvala hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si napisao IMAM , a sin vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala kad ima ko da vozi,jos malo i odoh u penziju. Zena R6,sin FMX,cerka TTRa. Meni ne gine slep sluzba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Darko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...