Jump to content

Moto Zajednica

E, pa da se i ja pohvalim :-)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

S malim zakasnjenjem, ali evo, da se i ja konacno pohvalim.

Sledi jos polaganje A kategorije i nabavka osnovne opreme..

transalp.jpg

Vise fotografija OVDE

YESSSSS! :-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Sta? Kako? Gde? Koliko? Kad se hvalis ono se bas pohvali!!!

Napunih 40, pa se zamislih nad sobom i zivotom.. Pa nece valjda da mi prodju najlepse godine, a da ne ostvarim taj jedan san koji mi od 18. tinja u backgroundu non-stop.. Pogledam oglase, palim se par meseci, razmatram, planiram, ucim, jurim literaturu po netu.. I naletim na Transalpa u oglasima - 2004. godiste, nabavljen u Centru S, 17000 km..

Dao sam Vectru B 1998. 2.0 za njega u zamenu, ostvario san i usput stekao novog prijatelja kroz obavljen posao na obostrano zadovoljstvo. :-)

Ako se covek ovde javi i prepozna u mojim recima, i ako bude zeleo, identifikovace se. :-)

Motor ide k'o zmaj, za mene je cak malo i previse s obzirom na minimalno iskustvo, ali uz godine i dug staz u saobracaju verujem da cu se vec nekako snaci. Videcemo kad se vratim s mora i napisem utiske sa duze ture..

Da nije to ovaj TA

Upravo taj! :-)

Sretno' date=' pravi izbor ;)[/quote']

Hvala najlepse!

• Drug član, 1779 postova

Sta? Kako? Gde? Koliko? Kad se hvalis ono se bas pohvali!!!

Napunih 40' date=' pa se zamislih nad sobom i zivotom.. Pa nece valjda da mi prodju najlepse godine, a da ne ostvarim taj jedan san koji mi od 18. tinja u backgroundu non-stop.. Pogledam oglase, palim se par meseci, razmatram, planiram, ucim, jurim literaturu po netu.. I naletim na Transalpa u oglasima - 2004. godiste, nabavljen u Centru S, 17000 km..

Dao sam Vectru B 1998. 2.0 za njega u zamenu, ostvario san i usput stekao novog prijatelja kroz obavljen posao na obostrano zadovoljstvo. :-)

Ako se covek ovde javi i prepozna u mojim recima, i ako bude zeleo, identifikovace se. :-)

Motor ide k'o zmaj, za mene je cak malo i previse s obzirom na minimalno iskustvo, ali uz godine i dug staz u saobracaju verujem da cu se vec nekako snaci. Videcemo kad se vratim s mora i napisem utiske sa duze ture..[/quote']Bravo mastore pravi potez u pravo vreme isto tako sam se ija osecao nek je sa srecom kupovina ida predjes puno bezbednih kilometara

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

asvalt, bez asvalta, ma sve jedno ja mogu doputovat svugdje :kul:

lijep motor, pa puno kilometara...

• Zainteresovan, 795 postova

jaooooo kada ga samo videh sada,bas mi nesto uspomene krenuse :(:(:( ....MNOOOOOGGOOOOOO !!!!!!!!! dobar motor,da je imao koji konj vise nikada nebi sisao sa njega...

neka je sa srecom i da ga dugo vozis u zdravlju i veselju..

jaooooo kada ga samo videh sada' date='bas mi nesto uspomene krenuse :(:(:([/quote']

Eto, uzeh motor sa pedigreom.. :-) Meni je kao prvi motor daleko vise nego OK. Nadam se da ce tako biti jos dugo, ne volim da menjam kad mi se nesto svidja :-)

Hvala na lepim zeljama!

Samo.. dugujes mi pola sata svog vremena za picence, ali bice valjda prilike..

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Meni je pet sezona pravio zadovoljstvo. Skreni pažnju na lanac, redovno ga podmazuj i održavaj. Redovno kontroliši ulje, nivo proveravaš na šipki, kada èep nije zavrnut. Za ostale stvari skoro da nemaš brige. Pamet u glavu i sretno.

ps. Imao sam višlje staklo, dobrodošlo je za putovanja.

Skreni pažnju na lanac' date=' redovno ga podmazuj i održavaj. Redovno kontroliši ulje, nivo proveravaš na šipki, kada èep nije zavrnut. Za ostale stvari skoro da nemaš brige. Pamet u glavu i sretno.

[/quote']

Hvala TomoB, zapamticu ovo i strogo cu se pridrzavati saveta. :-)

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Siniša, puno, puno lepih kilometara sa njim !

Ja sam ga danas pretocio, preko Vektre, u Fazer FZ 6, 2006, postaviæu slike, i ja sam odusevljen.

Nego, BRE, uvek me iznervirate vi KLINCI od 40 godina kad kažete :" evo i ja pod stare dane...... " !!!

PA ŠTA SAM BRE ONDA JA ?

JA ISPADOH ÈUKUN DEDA !

Imajte malo obzira prema nama mladima od 49 godina, nemojte nas praviti toliko starima. Six, pa ti trebaš tek da uðeš u najbolje godine svog života.

Živ bio i da se što pre vidimo !!!

Siniša' date=' puno, puno lepih kilometara sa njim ![/quote']

Hvala lepo! :-)

Ja sam ga danas pretocio, preko Vektre, u Fazer FZ 6, 2006, postaviæu slike, i ja sam odusevljen.

Ooo, cestitke! Daj da vidimo kako to izgleda!

PA ŠTA SAM BRE ONDA JA ?

JA ISPADOH ÈUKUN DEDA !

A, pa to je u najvecem delu stvar subjektivnog poimanja stvari. :-) Kad u 40. kupujes prvi motor, dosta je ljudi u okolini koji niti mogu da te zamisle na motoru, niti mogu da razumeju "koji je djavo odjednom usao u tebe". I tako pocnu price o krizi sredjnjih godina, razmenio petu banku, ovo ono, i u svakoj drugoj recenici - godine. Posle izvesnog vremena, mozda cak i nesvesno, prihvatis taj argument kao relativno realan i dobijes poriv da se unapred ogradjujes i pravdas. :-)

Živ bio i da se što pre vidimo !!!

Takodje, da te sluzi Fazer dugo, u zdravlju i veselju ga vozio! :-)

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao
Kad u 40. kupujes prvi motor' date=' dosta je ljudi u okolini koji niti mogu da te zamisle na motoru, niti mogu da razumeju "koji je djavo odjednom usao u tebe". I tako pocnu price o krizi sredjnjih godina, razmenio petu banku, ovo ono, i u svakoj drugoj recenici - godine. Posle izvesnog vremena, mozda cak i nesvesno, prihvatis taj argument kao relativno realan i dobijes poriv da se unapred ogradjujes i pravdas.[/quote']

Pravilno tumaèenje gornjeg citata: muški klimakterijum je kupovina motora :!: :!:

Pravilno tumaèenje gornjeg citata: muški klimakterijum je kupovina motora :!: :!:

Right! :-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja