Jump to content

Moto Zajednica

Zumo 550 - pomoc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Ove godine sam resio da pratim Dakar svih 15 dana.

U firmi sam se odjavio, kod zene sam se odjavio i cekam da dodju nasi pa da skroz odlepim. :moto3:

Da ne tupim vise situacija je sledeca:

1) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom ce se voziti Dakar 2011 (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta)

2) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom cemo pratiti Dakar 2011 koja se poklapa 80% sa zvanicnom (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta)

Informacija koja ce poznavaocima verovatno pomoci:

GPS: Zumo 550 - pojma nemam koja verzija software-a, saznacu ako je bitno.

mape: Projecto Mapear V9.1. Ukoliko neko zeli da skine mape morace da se registruje besplatno ili cu ja okaciti na hotfile.

Kako i da li mogu da dobijem audio/video upozorenje od GPS-a o tome da se priblizavam nekom tipu POI (npr. samo benzinske pumpe, kampovi i hoteli) duz zadate rute koji nisu dalje od npr. 30km od zadate rute?

Ukoliko je moguce molim za sto detaljnije uputstvo :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ove godine sam resio da pratim Dakar svih 15 dana.

U firmi sam se odjavio, kod zene sam se odjavio i cekam da dodju nasi pa da skroz odlepim. :moto3:

Da ne tupim vise situacija je sledeca:

1) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom ce se voziti Dakar 2011 (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta)

2) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom cemo pratiti Dakar 2011 koja se poklapa 80% sa zvanicnom (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta)

Informacija koja ce poznavaocima verovatno pomoci:

GPS: Zumo 550 - pojma nemam koja verzija software-a, saznacu ako je bitno.

mape: Projecto Mapear V9.1. Ukoliko neko zeli da skine mape morace da se registruje besplatno ili cu ja okaciti na hotfile.

Kako i da li mogu da dobijem audio/video upozorenje od GPS-a o tome da se priblizavam nekom tipu POI (npr. samo benzinske pumpe, kampovi i hoteli) duz zadate rute koji nisu dalje od npr. 30km od zadate rute?

Ukoliko je moguce molim za sto detaljnije uputstvo :)

Pozdrav legendo :)

Koliko je meni poznato neće ti dati upozorenje da se tako nešto nalazi u blizini, osim ako mu uključiš detalje na maksimum pa da vidiš ikonicu na ekranu. Moraćeš konkretno da mu zadaš cilj ili među tačku da bi ti pokazao gde je ona i koliko imaš do nje.

Morao bih da proverim za zumo 550, ali na 660 možeš da lakše pretražiš POI tačke na ruti tako što mu zadaš da ih nađe "blizu" trenutne rute.

Odradi update softvera uređaja pomoću WebUpdater-a:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55679-garmin-webupdater/

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Otkrio sam :)

Moze da se uradi uz pomoc POI loadera ali nemam sada vremena da objasnim proces. Posle Dakara... :)

Errr... pomoću POI loadera možeš da učitaš svoje POI tačke... a kako će uređaj da te upozori da si blizu neke od njih? :neznam:

Ajde lepo se provedi pa kad budeš imao vremena a ti pohjasni :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja