vladas 192 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam resio da pratim Dakar svih 15 dana. U firmi sam se odjavio, kod zene sam se odjavio i cekam da dodju nasi pa da skroz odlepim. Da ne tupim vise situacija je sledeca: 1) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom ce se voziti Dakar 2011 (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta) 2) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom cemo pratiti Dakar 2011 koja se poklapa 80% sa zvanicnom (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta) Informacija koja ce poznavaocima verovatno pomoci: GPS: Zumo 550 - pojma nemam koja verzija software-a, saznacu ako je bitno. mape: Projecto Mapear V9.1. Ukoliko neko zeli da skine mape morace da se registruje besplatno ili cu ja okaciti na hotfile. Kako i da li mogu da dobijem audio/video upozorenje od GPS-a o tome da se priblizavam nekom tipu POI (npr. samo benzinske pumpe, kampovi i hoteli) duz zadate rute koji nisu dalje od npr. 30km od zadate rute? Ukoliko je moguce molim za sto detaljnije uputstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 24, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam resio da pratim Dakar svih 15 dana. U firmi sam se odjavio, kod zene sam se odjavio i cekam da dodju nasi pa da skroz odlepim. Da ne tupim vise situacija je sledeca: 1) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom ce se voziti Dakar 2011 (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta) 2) napravio sam rutu (Garmin MapSource) kojom cemo pratiti Dakar 2011 koja se poklapa 80% sa zvanicnom (update rute sledi cim dodje nasa ekipa jer jos uvek nije dostupna detaljna ruta) Informacija koja ce poznavaocima verovatno pomoci: GPS: Zumo 550 - pojma nemam koja verzija software-a, saznacu ako je bitno. mape: Projecto Mapear V9.1. Ukoliko neko zeli da skine mape morace da se registruje besplatno ili cu ja okaciti na hotfile. Kako i da li mogu da dobijem audio/video upozorenje od GPS-a o tome da se priblizavam nekom tipu POI (npr. samo benzinske pumpe, kampovi i hoteli) duz zadate rute koji nisu dalje od npr. 30km od zadate rute? Ukoliko je moguce molim za sto detaljnije uputstvo Pozdrav legendo Koliko je meni poznato neće ti dati upozorenje da se tako nešto nalazi u blizini, osim ako mu uključiš detalje na maksimum pa da vidiš ikonicu na ekranu. Moraćeš konkretno da mu zadaš cilj ili među tačku da bi ti pokazao gde je ona i koliko imaš do nje. Morao bih da proverim za zumo 550, ali na 660 možeš da lakše pretražiš POI tačke na ruti tako što mu zadaš da ih nađe "blizu" trenutne rute. Odradi update softvera uređaja pomoću WebUpdater-a: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55679-garmin-webupdater/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio sam Moze da se uradi uz pomoc POI loadera ali nemam sada vremena da objasnim proces. Posle Dakara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 30, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio sam Moze da se uradi uz pomoc POI loadera ali nemam sada vremena da objasnim proces. Posle Dakara... Errr... pomoću POI loadera možeš da učitaš svoje POI tačke... a kako će uređaj da te upozori da si blizu neke od njih? Ajde lepo se provedi pa kad budeš imao vremena a ti pohjasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...