Jump to content

Moto Zajednica

Smanjenje registracije za motocikle

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Hehe, ne bi me čudilo da se menjaju tablice i nagodinu :D

Na nasu zalost menjaju se na 7 godina jer im 'istice rok'.

Kakvi su to skotovi, nemam vise reci...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova

Ne vidim sta ti je tu cudno pa u radnjama redovno mozes da kupis neku hranu kojoj je uveliko istekao rok trajanja(ako ne citas lako mozes i da pojedes tu hranu)ne verujem da bi isto tako voleo i da ti na motoru ili autu bude tablica kojoj je istekao rok trajanja ko zna mozda onda i vozilu moze svasta da se desi ne daj boze moze da dobije trovanje pa ako vec ne mozemo da spasimo sebe od pokvarene hrane aje barem da spasimo vozila jer od njih drzava ima vise koristi nego od ljudskih zivota. :aha:

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

mene me interesuje, da mi Vi mene kažete da li nakon tih famoznih 7 godina, dobijam opet novi broj ili se zadržava stari, mene to brine od jutros ?

• Podržavam 1

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Yamaha TZR 50

Pokusavam da nadjem neku inf vezano za registraciju do 50 kubika ali su ovde uglavnom sve jaci motori tj primeri koji su postavljeni...interesuje me da li motor sa PSP mora da menja takodje tablicu i saobracajnu ili se samo registruje , ima li neko tu informaciju ???

Jer koliko sam ja skontao , registracija bez saobracajne i tablica mi je oko 4000 , a ako moram i taj deo menjati onda je preko 6000 din :(

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Pokusavam da nadjem neku inf vezano za registraciju do 50 kubika ali su ovde uglavnom sve jaci motori tj primeri koji su postavljeni...interesuje me da li motor sa PSP mora da menja takodje tablicu i saobracajnu ili se samo registruje , ima li neko tu informaciju ???

Jer koliko sam ja skontao , registracija bez saobracajne i tablica mi je oko 4000 , a ako moram i taj deo menjati onda je preko 6000 din :(

Za ovu kategoriju motocikala su "smanjili" cenu registracija-svaki im cas' <_<

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

mene me interesuje, da mi Vi mene kažete da li nakon tih famoznih 7 godina, dobijam opet novi broj ili se zadržava stari, mene to brine od jutros ?

Tu informaciju nemam, ali svejedno ti je, jer ces opet da cekas u redovima >:(

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

ja bi više voleo da su usvojili zakon za parcijalnu registraciju kao što je na zapadu, pa da registrujem motor recimo na 6 meseci, svakako mi stoji pola godine na nogarama

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Verovatno ce biti 8 meseci ali ce biti 90% od ukupne cene registracije :lud:

pa kako bi nas drugacije odrali... <_< realno bi bilo 70% od registracije...

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

U jednoj privatnoj agenciji za teh.preg. i reg. u Novom Sadu vlasnik mi je rekao da se vise ne razlikuju mopedi sa 50ccm i 45km/h (trajno) i motocikli (svake godine). Svi se sada registruju svake godine, uz osiguranje i tehnicki. Samo su stavke za placanje kod mopeda jeftinije. :bljak:

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

uvesce i kod nas registraciju na 8 meseci verovatno stim sto cena nece pasti nego ce ostati ista kao i za godinu dana. to je ista prica kao i sa cokoladama i slatkisima, drzava nije dozvolila da recimo milka od 100g poskupi pa oni nisu poskupeli nego su smanjili pakovanje cokolade sa 100 na 80g, sto mu dodje isto kao da je poskupelo 20%

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

uvesce i kod nas registraciju na 8 meseci verovatno stim sto cena nece pasti nego ce ostati ista kao i za godinu dana. to je ista prica kao i sa cokoladama i slatkisima, drzava nije dozvolila da recimo milka od 100g poskupi pa oni nisu poskupeli nego su smanjili pakovanje cokolade sa 100 na 80g, sto mu dodje isto kao da je poskupelo 20%

Ustvari 25% ;)

• Svrati ponekad, 469 postova

Seo i pročitao celu temu odjedared. I nije mi dobro, ne samo zbog ličnog davanja para ovakvoj državi nego zbog načina na koji sve ubrzano ide u ..rac. I voleo bih da ne registrujem ni auto ni motor. Zinat!

A usput, jel zna neko šta je kazna za neregistrovan motor/auto? I koliko puta mogu da ti pišu kaznu za isto, koje su posledice?

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Seo i pročitao celu temu odjedared. I nije mi dobro, ne samo zbog ličnog davanja para ovakvoj državi nego zbog načina na koji sve ubrzano ide u ..rac. I voleo bih da ne registrujem ni auto ni motor. Zinat!

A usput, jel zna neko šta je kazna za neregistrovan motor/auto? I koliko puta mogu da ti pišu kaznu za isto, koje su posledice?

Po starom 5000din (za motor) iz prve ruke.. 1lol.gif A za auto ne znam...... 1Mina.gif

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

po starom se isplatilo da ti za motor napisu tri kazne i da nisi u minusu (5000) (tako sam ja radio) a po novom je kazna koliko i registracija .. znaci jednom kad te cape tu je kraj sve preko toga u minu su si ....

• Svakom po zasluzi, 12424 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Misliš da neće pored svih ovih džipova i moto-presretača? Hoće sigurno, kad - tad a onda si obr'o bostan 0a-smiley.gif

• Svratio...., 343 postova
  • Motocikl: Imam

Misliš da neće pored svih ovih džipova i moto-presretača? Hoće sigurno, kad - tad a onda si obr'o bostan 0a-smiley.gif

Ne samo da je obrao bostan nego nema ni putovanja u inostransvo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja