lalajko 2021 Napisano Januar 19, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A hoces li i sledece sezone imati trosak za nove tablice i saobracajnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne bi me čudilo da se menjaju tablice i nagodinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne bi me čudilo da se menjaju tablice i nagodinu Na nasu zalost menjaju se na 7 godina jer im 'istice rok'. Kakvi su to skotovi, nemam vise reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mogu da razumem i nalepnice i nove tablice.....ali rok trajanja za tabliceee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Januar 19, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta ti je tu cudno pa u radnjama redovno mozes da kupis neku hranu kojoj je uveliko istekao rok trajanja(ako ne citas lako mozes i da pojedes tu hranu)ne verujem da bi isto tako voleo i da ti na motoru ili autu bude tablica kojoj je istekao rok trajanja ko zna mozda onda i vozilu moze svasta da se desi ne daj boze moze da dobije trovanje pa ako vec ne mozemo da spasimo sebe od pokvarene hrane aje barem da spasimo vozila jer od njih drzava ima vise koristi nego od ljudskih zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan mene me interesuje, da mi Vi mene kažete da li nakon tih famoznih 7 godina, dobijam opet novi broj ili se zadržava stari, mene to brine od jutros ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da nadjem neku inf vezano za registraciju do 50 kubika ali su ovde uglavnom sve jaci motori tj primeri koji su postavljeni...interesuje me da li motor sa PSP mora da menja takodje tablicu i saobracajnu ili se samo registruje , ima li neko tu informaciju ??? Jer koliko sam ja skontao , registracija bez saobracajne i tablica mi je oko 4000 , a ako moram i taj deo menjati onda je preko 6000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da nadjem neku inf vezano za registraciju do 50 kubika ali su ovde uglavnom sve jaci motori tj primeri koji su postavljeni...interesuje me da li motor sa PSP mora da menja takodje tablicu i saobracajnu ili se samo registruje , ima li neko tu informaciju ??? Jer koliko sam ja skontao , registracija bez saobracajne i tablica mi je oko 4000 , a ako moram i taj deo menjati onda je preko 6000 din Za ovu kategoriju motocikala su "smanjili" cenu registracija-svaki im cas' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan mene me interesuje, da mi Vi mene kažete da li nakon tih famoznih 7 godina, dobijam opet novi broj ili se zadržava stari, mene to brine od jutros ? Tu informaciju nemam, ali svejedno ti je, jer ces opet da cekas u redovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ja bi više voleo da su usvojili zakon za parcijalnu registraciju kao što je na zapadu, pa da registrujem motor recimo na 6 meseci, svakako mi stoji pola godine na nogarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kayu da ce biti ali ne na 6 vec na 8 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bi 8 meseci bilo ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan I to je vrh !!! Samo da usvoje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce biti 8 meseci ali ce biti 90% od ukupne cene registracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce biti 8 meseci ali ce biti 90% od ukupne cene registracije pa kako bi nas drugacije odrali... realno bi bilo 70% od registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kod nas nista nije realno pa ni ovaj zakon ..sta vam je ljudi nista sto odgovara nama ili vozacima kola nece ici na nasu ruku ici ce na nase dzepove.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 23, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U jednoj privatnoj agenciji za teh.preg. i reg. u Novom Sadu vlasnik mi je rekao da se vise ne razlikuju mopedi sa 50ccm i 45km/h (trajno) i motocikli (svake godine). Svi se sada registruju svake godine, uz osiguranje i tehnicki. Samo su stavke za placanje kod mopeda jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 23, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan uvesce i kod nas registraciju na 8 meseci verovatno stim sto cena nece pasti nego ce ostati ista kao i za godinu dana. to je ista prica kao i sa cokoladama i slatkisima, drzava nije dozvolila da recimo milka od 100g poskupi pa oni nisu poskupeli nego su smanjili pakovanje cokolade sa 100 na 80g, sto mu dodje isto kao da je poskupelo 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 23, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan uvesce i kod nas registraciju na 8 meseci verovatno stim sto cena nece pasti nego ce ostati ista kao i za godinu dana. to je ista prica kao i sa cokoladama i slatkisima, drzava nije dozvolila da recimo milka od 100g poskupi pa oni nisu poskupeli nego su smanjili pakovanje cokolade sa 100 na 80g, sto mu dodje isto kao da je poskupelo 20% Ustvari 25% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Seo i pročitao celu temu odjedared. I nije mi dobro, ne samo zbog ličnog davanja para ovakvoj državi nego zbog načina na koji sve ubrzano ide u ..rac. I voleo bih da ne registrujem ni auto ni motor. Zinat! A usput, jel zna neko šta je kazna za neregistrovan motor/auto? I koliko puta mogu da ti pišu kaznu za isto, koje su posledice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Seo i pročitao celu temu odjedared. I nije mi dobro, ne samo zbog ličnog davanja para ovakvoj državi nego zbog načina na koji sve ubrzano ide u ..rac. I voleo bih da ne registrujem ni auto ni motor. Zinat! A usput, jel zna neko šta je kazna za neregistrovan motor/auto? I koliko puta mogu da ti pišu kaznu za isto, koje su posledice? Po starom 5000din (za motor) iz prve ruke.. A za auto ne znam...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Seo i pročitao celu temu odjedared. I nije mi dobro, ne samo zbog ličnog davanja para ovakvoj državi nego zbog načina na koji sve ubrzano ide u ..rac. I voleo bih da ne registrujem ni auto ni motor. Zinat! A usput, jel zna neko šta je kazna za neregistrovan motor/auto? I koliko puta mogu da ti pišu kaznu za isto, koje su posledice? po starom se isplatilo da ti za motor napisu tri kazne i da nisi u minusu (5000) (tako sam ja radio) a po novom je kazna koliko i registracija .. znaci jednom kad te cape tu je kraj sve preko toga u minu su si .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 25, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ćape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da neće pored svih ovih džipova i moto-presretača? Hoće sigurno, kad - tad a onda si obr'o bostan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 25, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da neće pored svih ovih džipova i moto-presretača? Hoće sigurno, kad - tad a onda si obr'o bostan Ne samo da je obrao bostan nego nema ni putovanja u inostransvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...