Guest diRRty Napisano Januar 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte malo ovaj vrhunski stunt na vrhunskom motoru http://www.stuntmania.net/kuvat.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pregledao, ali nigde vrhunskog motora :twisted: Mozda ovo: ili gospodin Pfeiffer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pregledao' date=' ali nigde vrhunskog motora :twisted: Mozda ovo: [img']http://www.triumph.co.uk/images/kevin_rocket_w.jpg[/img] ili gospodin Pfeiffer: Vidis ti Cale ti i ja mislimo ko jedno :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, kad smo obojica smrtno zaljubljeni u motore, a ljubav je slepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno' date=' kad smo obojica smrtno zaljubljeni u motore, a ljubav je slepa [/quote']Da, da :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1813 Napisano Januar 22, 2006 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pfeifer je car, tu nema sta... :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pfeifer je car' date=' tu nema sta... :fcab:[/quote']Ma nema on pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta ti je ljubav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...