TENERAS 17 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam isti problem na mojoj tenerifi, pa bih molio dimenzije ova dva lezaja na xtz 750 od prosle sezone osetim nesigurnost prilikom skretanja i prilikom kocenja prednjom kocnicom ka da imam lufta a kad rasteretim porednji tocak u prazno ga okrenem osetim da koci ... i vrlo ruzan osecaj u voznji. Ako moze neko tacnu dimenziju lezajeva mislim da je koyo proizvodjac ja sam vadio vec jednom mazao razradio bili su malo korozirali ne vidim da sam nesto dobio sa tim mojim postupkom takodje me zanima koliko ide stezanje ovoga zvezastog sarafa sto drzi vile jel imam osecaj da sam ga bio pretegao pa sam popustio sad ni sam ne znam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ccc 4 godine prodjose, niko ne odgovori coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ccc 4 godine prodjose, niko ne odgovori coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...