wice 84 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imam mali problem,kupio sam lanac i lancanike,ali uz lanac nisam dobio spojnicu,mislio sam da je lanac iz jednog dela ,posto sam na slikama video da je u celini,trebao je biti DID medjutim stigao je neki KMC ali je rastavljen i nema spojnicu,,,sta da radim,ako je duzi dali da ga skratim na prvu meru ako je moguce pa da ga zanitujem,i koliko je to sigurno,posto nemam alat,radio sam na tomosovim motorima,pretpostavljam da je postupak isti ali... :? hvala na konstruktivnim predlozima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja menjao lanac na VFR-u, pokušao sam stari lanac da raznitujem pa da ga sastavim, èisto da vidim kako bi to funkcionisalo. Nije funkcionisalo, bar ne bez alata kojim bi to mogao da uradim a da valja. Preporuèujem ti da pronaðeš negde spojnicu, ili ako je baš drama za nju, da je upotrebiš sa starog lanca, ako postoji, ili da od starog lanca napraviš spojnicu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas u gevari o-ring spojnice oko 300-400 dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan resio sam problem,ali moram svoju glupost podeliti sa vama.... kada mi je stigao lanac otvorio sam kutiju i pogledao par puta i nije bilo spojnice,danas kada sam poceo da namestam lanac i kada sam video da ga ne mogu sastaviti na licu mesta bez alata,onako besan sam bacio kutiju ,kad ono poce nesto da zvecka,pogledam u kutiju ne vidi se nista,otvorim poklopac sa druge strane kutije,kad ono tamo se zalepila kesica sa spojnicom...) mislim sta reci...sramota... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan resio sam problem' date='ali moram svoju glupost podeliti sa vama....:))mislim sta reci...sramota... :oops:[/quote'] Da se nije i tebi glava smanjila k'o Benderu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan moze biti...ma bio sam jako iznerviran zato sto nije stiglo ono sto sam dogovorio...pa sam izgubio glavu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je sigurnije namestiti lanac da bude bez spojnice. Imas ljude koji imaju specijalni alat raznituju ti lanac i ponovo ga spoje. Spojnica je uvek potencijalno mesto za problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dali to znaci da nebih trebao da vozim sa ovom spojnicom?bila je u kompletu sa lancem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan slobodno vozi sa spojnicom i nemaj brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...