Jump to content

Moto Zajednica

Airoh Cezannee

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Molim za savet forumasa koji imaju ili su imali navedenu kacigu !

Na akciji je u Louisu, na oko osim "buba" dizajna koji prati sve modele tog proizvodjaca cini mi se veoma ok, u plus ide i cinjenica da je to jedan od skupljih Airoh modela trenutno na akciji

Zbunjuju me ocene tamosnjih kupaca, pa bih voleo da cujem misljenje, kritike, preporuke nasih forumasa

post-13155-086789000 1292639072_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,

izvini nisam video tek sam prokrmeljo da si vec gledao ocene stranih kupaca.

• U prolazu, 6 postova

Dosta su sareni komentari, podeljeno svih ocena 1 - 5

Zato sam i postavio pitanje

Jedan kaze da je nepodnosljiva buka na 50km/h a na 70km/h vec da necuje ni rad motora od pistanja, drugi opet kaze da ovi sto kazu da je suvise bucna preteruju :) i da je bas zadovoljan

• MotoDJIR.com, 1368 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Kolicina buke zavisi i od oblika glave pojedinca...

Ne bih bas preporucio da je narucujes iz LOUISA,a da je prethodno negde ne probas.

Kaciga je specificna stvar i ne treba se time igrati.

Znam,popust je,ali pogledaj po domacim prodavnicama...

U Guevari imas CABERG Kondu...za pristojne novce...

U Maxmomentu SCORPION exo 900

...

• U prolazu, 6 postova

Probao sam model Miro i dobro mi cuci u prodavnici.

Prodavac kaze da je kalup modela cezannee isti, samo sa pojedinim dodatcima, i zavrsnom obradom sto se odnose na cenu u korist cezannee kod nas oko 27000

Razlog vise da je dobra kupovina trenutno u Louisu

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

ODLICNA kaciga!!! Imam je, presao sam dosta sa njom... Kod mene nema buke, ali imam visoki vizir pa skoro da mogu i zapaliti cigaru tokom voznje. Jako dobra ventilacija... vozio sam u njoj 17 dana u GR ovog leta a uglavnom je temperatura bila oko 45 stepeni ali nisam imao problema sa pregrevanjem.

Sve u svemu ja toj kacigi dajem jaku devetku. Jedina sto zameram je malo komplikovan nacin skidanja vizira... ali to se ipak ne radi bas cesto. Cela unutrasnjost se veoma lako vadi, pere i vraca. Vizir za sunce savrsen... veom dobro filtrira i sunce mi nije smetalo nikad, a dovoljno providan da u kracim tunelima nisam morao da podisem crni vizir.

Odlicno struji vazduh oko i preko nje tako da cak i pri brzini od preko 100km/h u stojecem stavu na motoru, nije mi strujanje guralo i izvrtalo glavu.

Za ovu kacigu mozes odmah kupiti i odlicnu anti-fog foliju koja se ne lepi vec se samo uzljebi na unutrasnji deo vizira. Savrseno funkcionise!

Moja apsolutna preporuka!!!

• U prolazu, 6 postova

Kaciga danas stigla

Izgleda odlicno, mat crna vel. XL

Medjutim iako sam probao MIRO vel. XL koja mi je bila taman, model Cezannee u istoj velicini mi je tesan.

Ako netko ima kontra problem dakle xxl a treba mu xl neka se javi :)

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Na brzaj... ako ti deluje da je malko tesno, sacekaj malo i lecice ti posle nekoliko stavljanja/voznje/skidanja. I meni je delovalo malkice tesno ali posle nekoliko dana voznje je legla bas kako treba

• U prolazu, 6 postova

Definitivno mi je mala sa svih strana. Toliko da mislim da nema potrebe da ju probavam u voznji. Svakako hvala na savetima i pomoci.

Iako mi uvek odgovara XL, iako mi je Miro XL seo potaman na probi, ali sam hteo najjaci model od Airoha - Cezannee - jedini zakljucak je da je kalup modela cezannee manji od ostalih tog proizvodjaca.

Steta izuzetno lepa kaciga.

Dakle ako nekome treba nova Airoh Cezannee mat crna vel XL (ali je po mojoj proceni dakle manja, neki manji XL ili kao L recimo) prodaja po nabavnoj ceni u Louisu otvoren private !

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp

Definitivno mi je mala sa svih strana.

I meni je moja N43 air bila prilicno tesna sa svih strana kada sam je probao, L mi je bila kao ok a M uzasno me stezala, pa kupio L.

Nakon 10 tak dana L mi je pocela landarati, ne previse ali nije mi prijatno.Uzeo sam zenin M istog modela i za par dana je legla potaman.

Ako ti ne smeta previse probaj da je nosis malo po kuci, pa vidi.

• U prolazu, 6 postova

Hm.

Kada skinem perivu postavu, unutra na stiroporu ima utisnuto velikim slovima CEZANNE L

A ja sam porucio preko MC Gajic vel. XL i napolju je markica XL.

Hajde da zamolim nekog tko ima navedenu kacigu da pogleda sta mu je utisnuto unutra na stiroporu, dakle ne na perivoj navlaci, nego bas na stiroporu (ispod perive podloge na zadnjoj strani kacige velika slova).

Da vidimo da li je ista velicina koja je i napolju-sto bi bilo logicno.

Mozda smo uhvatili zeca, tamo neki pospani Italijan na kacigu L stavio nalepnicu XL i ispade je glavat :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja