zlaya 238 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Narode interesuje me kawa zr7, mozete li mi reci nesto vise o ovoj mashini, znam da je uljara i nista vise. Inace jako mi se svidja i ulazi u uzi izbor. Pozdrav i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam je skoro uzeo... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56602-opet-se-hvalim/ U razgovoru sa ljudima koji je imaju, samo reči hvale..., ono malo što sam je ja provozao, je ; Lako se vozi , čak po meni lakše od Suze gs500, koju sam imao ove sezone...odlično koči, i što je najbitnije..agregat poteže u kontinuitetu u svakoj brzini..ima 5 brzina ,menjač je odličan, precizan, Ovoliko ti mogu reći,,,a verovatno će se javiti i neko ko ima više iskustva sa ovim modelom, a pogledaj i ovo...možda ti pomogne http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26217-zr-7zr-7s-1999-2004/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na mashini, u zdravlju da je vozis! Hvala ti na odgovoru, jedino me kopka kako li se pokazao u gradskoj voznji po letnjem vremenu, ima li problema sa hladjenjem masine . E, da i reci mi molim te koliko je registracija i prenos za ovog lepotana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jedan na prodaju http://www.mojauto.rs/polovni-auto/627892 a za registraciju pogledaj http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano Decembar 17, 2010 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nekapiram zasto se svi cimaju oko hladjenja u letnjim mesecima, ljudi taj motor je napravljen tako da IDE takav kakav je, znaci to hladjenje kakvo ima mu je sasvim dovoljno, naravno da mu preterano njakanje u mestu nece prijati, ali nece prijati ni masini sa vodenim hladjenjem jer ce prokuvati. 2 godine sam imao vazdusaru Suzuki GS500 stariji model bez dodatnog uljanog radijatora, i nikakvih problema nisam imao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ne brini za grejanje i grad, nema problema. agregat na tom motoru je takav da ga maljem ne mozes sjebati...retkost i kvalitet,iz ranijih godina... kod nas nije mnogo zastupljen, ali je zaista dobar motor. imas u linku sto ti je kolega postavio utiske, valjda 5-6 coveka mogu da ti stvore realnu sliku o tom motoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na mashini, u zdravlju da je vozis! Hvala ti na odgovoru, jedino me kopka kako li se pokazao u gradskoj voznji po letnjem vremenu, ima li problema sa hladjenjem masine . E, da i reci mi molim te koliko je registracija i prenos za ovog lepotana? Registracija je oko 15.000,ali nisam siguran da će tako i ostati od Nove godine:neznam:, godište je 2001, i prenos je oko 5000 dinara, problema sa hladjenjem nema , jer ako nije bilo problema sa GS-om koji nema hladnjak za ulje, verujem da sa ovim modelom tek neće biti problema...pročitaj komentare ljudi u linku koji sam ti ostavio i sve će ti biti, verujem jasnije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.! Znaci KAWA ce biti prava masina za mene, jos samo da sacekam malo bolje finansije( nadam se za par meseci)! Valjda cu i ja imati u sledecoj sezoni cime da se hvalim! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor za relativno male pare. Ljudi ga manje cene od Bandita 600 iz nekog meni nepoznatog razloga. Ako bih trebao da biram izmedju Bandita 600 i ZR-7 (oba motora 4cil vazdusno, slicna cena) izabrao bih Kawu i to samo zbog agregata. Osetno bolje ide od anemicne Suze, sad jeste da ciklistika ni jednom ni drugom nije na nivou danasnjih nakeda, ali za neku laganu voznju je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...