quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram novu temu, posto se dosta toga promenili, kockice su se slozile, "sve" je dogovoreno i odradjeno i sada ostaje jos samo da dodje taj dan. Temu sam postavio u Putovanja/Izleti posto ce za nas to biti putovanje a kasnije cu u nastavku ovde objaviti i putopis. Pa evo kako stoje stvari: 26.05. Joseph i ja krecemo za Crnu Goru. Jos ne znamo da li cemo negde usput nociti ili ne, ali bicemo u Budvi ili 26-og uvece ili 27 u toku dana. Ruta nam je NS-BG-Mladenovac-Kraljevo-N. Pazar-Rozaj-Kolasin-Budva 28.05. nalazimo se na prijemu kod gradonacelnika Budve sa konvojem Eurobiker, i posle toga zajedno vozimo do Kolasina gde cemo prespavati u nekom hotelu koji su oni vec obezbedili. 29.05. ujutro krecemo preko N. Pazara, Raske, Kraljeva, Mladenovca, Rudnika do Beograda. policijska pratnja ce nas (nadam se-jos cekamo finalni odgovor) cekati na Bubanj Potoku na naplatnoj rampi. Pratnja ce nas voditi do trga Republike gde ce firma UNIMERC (predstavnik Liqui Moly) postaviti stand sa osvezenjem i simbolicnim poklincicima. Zadrzavanje ce biti minimalno, oko 15-20 minuta. Zatim se ide do skupstine grada Beograda na prijem (ne znamo jos ko ce biti domacin ali trebalo bi da bude neko iz kabineta gradonacenika). Tu ce takodje biti prisuti predstavnici Turisticke Organizacije Beograda koji su obezbedili pakete dobrodoslice za konvoj. U vezi svega ovog treba tokom sledece nedelje da obavestim sto vise medija (novine, casopisi, televizije) i nadam se da ce se i pojaviti u nekom pristojnom broju. Ako neko ima neke kontakte u medijima molim vas da mi javite na PP. Posle prijema, opet pod pratnjom policije idemo do hotela Srbija gde cemo prespavati. Pre spavanja, naravno ide se na Skadarliju na veceru. 30.05. - ujutro u 7:00 konvoj pod pratnjom krece od hotela prema Pancevackom mostu gde se rastajemo od moto brigade policije i nastavljamo prema Vrscu gde cemo preci granicu sa Rumunijom. Svi koji su zainteresovani mogu nam se prikljuciti za voznju vec kod Bubanj Potoka, ili bilo gde u gradu gde je zgodno da se prikljuci koloni. Saobracaj nece biti zaustavljan posto je procedura za to (citaj birokratija) malo komplikovana, a vremena je malo tako da se nadamo da cemo dobro da prodjemo kroz grad. Nadam se da ce se dosta vas prikljuciti da pozdravimo ovaj dogadjaj. Naravno strogo pridrzavanje probisa, oprema, pogotovo kaciga je obavezna, bez preticanja, dokazivanja bilo cega i sminkerisanja! Ruta kroz grad bi trebalo da bude sledeca (ako policija odobri nas plan) Bubanj Potok 15:45h (naplatna rampa)-Stefana Prvovenèanog-bul.JNA-trg Slavija-Kralja Milana-Terazije-trg Republike-Deèanska-skupština grada 18:00h (prijem kod gradonaèelnika Beograda – 30-60 minuta) Skupština grada-bul. Kralja Aleksandra-Branka Krsmanoviæa-Žièka-Vojislava Iliæa-Ustanièka (hotel Srbija) a za sutradan ujutro Ustanièka (hotel Srbija 6:45)-bul. Osloboðenja-trg Slavija-Beogradska-bul. Kralja Aleksandra-Ruzveltova-Mije Kovaèeviæa-kružni tok-Panèevaèki most Eurobiker se zahvaljuje svima koji su pomogli organizaciju Eurobiker-a kroz Srbiju: * Liqui Moly i predstavnika za Srbiju Unimerc doo * Turisticka Organizacija Beograda * grad Beograd * Moto Federacija Srbije (sekretar Zoran Mihajlovic koji je zapoceo sve ovo ali nazalost nece biti prisutan posto je na putu u inostranstvu) * MUP * kabinet Gradonacelnika Beograda * sekretarijat za omladinu i sport * i naravno sve bajkere i ljude dobre volje koji su pomogli da se ovo ostvari Sad jos samo da dodje taj dan i da sve protekne kako je planirano. Meni se ruke znoje vec danima, nervozan sam, jedva spavam,... ali nadam se t.j. siguran sam da je vredelo svog ovog truda u poslednjih 4 meseca. Sta jos da kazem? Dodjite da se provozamo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imate u onim kontaktima brojeve telefona kad dodjete u CG nemoj da se ne javite na pivcetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Quasaar, Svaka èast na trudu da naèu moto zajednicu i našu zemlju predstaviš na naèin na koji je predstavljaš. Ako bi tako mogao da formulišem tvoju ulogu u svemu ovome, rekao bih da si pravi reprezentativac svoje zemlje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam htio rado pomoæi, ali vidim Davore da si sve sam odradio, svaka èast... Ako mogu kako da pomognem 27. i 28. maja, tu sam. Hoæeš li da idem sa vama do granice, ili da vam nadjem smještaj u okolini... :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja odradio nista u CG, nemam pojma sta se desava sa tim delom ture. Jednostavno, ako vec odemo do Kolasine zasto ne bismo isli do Budve i tamo ih sacekali, posto imamo taj vikend na raspolaganju. Za prijem kod gradonacelnika u Budvi znam zato sto mi je Michel poslao grubi program ture pa smo odlucili da im se tamo pridruzimo. Ali zaista ne znam sta se desavalo sa organizacijom u CG niti koji su im konkretni planovi. Sto se tice smestaja, imam prijatelje iz vojske koji, nadam se, da ce nas primiti na noc. Sto se tice voznje pa naravno da si i ti i svi drugi dobrodosli, kao i u Beogradu i u bilo kojem drugom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja odradio nista u CG' date=' nemam pojma sta se desava sa tim delom ture. Jednostavno, ako vec odemo do Kolasine zasto ne bismo isli do Budve i tamo ih sacekali, posto imamo taj vikend na raspolaganju. Za prijem kod gradonacelnika u Budvi znam zato sto mi je Michel poslao grubi program ture pa smo odlucili da im se tamo pridruzimo. Ali zaista ne znam sta se desavalo sa organizacijom u CG niti koji su im konkretni planovi. Sto se tice smestaja, imam prijatelje iz vojske koji, nadam se, da ce nas primiti na noc. Sto se tice voznje pa naravno da si i ti i svi drugi dobrodosli, kao i u Beogradu i u bilo kojem drugom gradu.[/quote'] Ajde, ako se ne snadješ za sobu, javi mi. Imaš broj mobilnog. Ja bih išao da ih èekam na granici sa Hrvatskom. Jeste li vi za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da se brzo vidimo. ima nas i sa ove strane pa javi ako treba sto da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 19, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi iz CG biste se mogli okupiti i doci do Budve, a koliko sam upoznat prolazicemo i kroz Podgoricu pa se mozete prikljuciti na voznji. Pogledacu kada bi trebalo da stignu u Budvu i kada ce biti prijem pa cu javiti. U svakom slucaju mi krecemo 26-og pa cemo biti u CG ili isti taj dan ili 27-og. Poslacu SMS clanovima iz CG kada budemo na putu i kada budemo znali kada cemo stici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos par informacija: - Upravo mi je javljeno da je policijska pratnja odobrena za oba dana - Obavesten veliki broj medija sa nase strane, od strane Turisticke Organizacije Beograda i Sluzbe za javno informisanje grada Beograda tako da ocekujemo jako dobru posecenost sa te strane Znaci SVE je konacno zavrseno! Nadam se da ce se dosta Vas pridruziti i kroz gradove kroz koje cemo prolaziti (pise u prvom postu) a pogotovo u Beogradu. Kad ce ta subotaaa pa da krenemo vise!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja odradio nista u CG' date=' nemam pojma sta se desava sa tim delom ture. Jednostavno, ako vec odemo do Kolasine zasto ne bismo isli do Budve i tamo ih sacekali, posto imamo taj vikend na raspolaganju. Za prijem kod gradonacelnika u Budvi znam zato sto mi je Michel poslao grubi program ture pa smo odlucili da im se tamo pridruzimo. Ali zaista ne znam sta se desavalo sa organizacijom u CG niti koji su im konkretni planovi. Sto se tice smestaja, imam prijatelje iz vojske koji, nadam se, da ce nas primiti na noc. Sto se tice voznje pa naravno da si i ti i svi drugi dobrodosli, kao i u Beogradu i u bilo kojem drugom gradu.[/quote'] Ajde, ako se ne snadješ za sobu, javi mi. Imaš broj mobilnog. Ja bih išao da ih èekam na granici sa Hrvatskom. Jeste li vi za to... Ovaj moj prijatelj iz vojske se preselio u Beograd, malopre sam ga zvao. Tako da ta varijanta otpada. Nesto sam razmisljao na temu auto-kampa, posto volim tu vrstu smestaja, samo ne znam da li su vec poceli da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nema kampova. Zemlja prodata... Imaš lijep hotelèiæ u Baru. Prenoæište sa doruèkom u dvokrevetnoj sobi sa TV-om i klimom je 18 eura. Hotel je na oko 300 metara od centra i isto toliko od mora. Ima ogradjen i obezbijedjen parking... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giovanni 0 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan vivdimo se 30.og u 7.00 ispred hotela. i palimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, mozemo se ukljuciti oko 15:30 odmah posle naplatne rampe na putu do BG-a? OK, onda se vidimo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 25, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo cisto da se odjavimo. Sutra (26.05.2007. subota) ujutro oko 4 sata krecemo prema Crnoj Gori. Nadam se da ce se dosta vas pojaviti na voznji u Beogradu do skupstine grada 29.05.2007. (utorak). Jos jednom da ponovim, krece se policijskom pratnjom od Bubanj Potoka u 16:00, skupstina grada je zakazana u 18:00 Rutu mozete procitati par postova iznad. I jos jednom da zamolim sve koji ce se prikljuciti voznji: STRIKTNO PRIDRZAVANJE PROPISA!!! KACIGE OBAVEZNE!!! BEZ OBILAZENJA I "DOKAZIVANJA"!!! ITD, znate vec na sta mislim. Pozdrav OVER & OUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan cekamo sjutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan quassar, imas nase mob telefone pa nam javi kad otprilike da vas ocekujemo u ove krajeve. pozdrav i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos nekih 14 sati i krecemo! Kako sporo prolazi vreme kada brojis minute... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se èuo sa Michael-om. U ponedjeljak u 9 sati su na granici. Ja æu ih vjerovatno èekati tamo sa bocom loze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uhhh. crkao sam... 670km za nešto više od 12 sati. evo kako se sve to desilo... dogovorio sam se sa joseph-om i quasaar-m da ih jutros saèekam na novom beogradu i da im deo puta pravim društvo, na kraju je to bilo do granice ali šta æeš . našli smo se kod genexa oko pola 8 i krenuli, put nas je vodio sledeæim pravcem: autoput do mladenovca, zatim ibarska preko gornjeg milanovca do raške i novog pazara i dalje na granièni prelaz. tu smmo se rastali i ja sam krenuo nazad za bg 15:20 putem novi pzar, raška, kraljevo, tu sam hteo da idem za kragujevac ali je put zatvoren pa sam išao do mrèajevaca pa preko kniæa, kroz kragujevac i na kraju autoput i pravac kuæa, stigao sam oko osam sati, bogatiji za iskustvo od 600 i nešto km. celo putovanje se sastojalo uglavnom od vožnje, vrlo malo razgledanja i odmaranja jer nije bilo vremena, momci treba do uveèe da stignu u budvu. inaèe to je ruta koju je odabrala eurobiker ekipa i uopšte nisu pogrešili, put je fantastièan, vijugav, èist i sa odliènim asfaltom. izuzetak je jedino novi pazar gde se propisi malo poštuju i što po putu ima vode koja dolazi ne znam odakle i šljunka jedno dva šlepera. interesnatna stvar je bila potrošnja mog motora koji je u jednom momentu trošio kao joseph-ov transalp, manje od 4l (125km -4.41l),a zatim oreko 6.5 na autoputu uz konstantnu brzinu od 150-160km/h. kada smo išli tamo tempo je bio prilièno opušten, lagan ali kad sam se vraæao mogao sam da protegnem noge zzr-u što sam maksimalno iskoristio! slike su kod josepha i quasaara, kad se vrate sa puta okaæiæe ih. epilog svega je da sam se ukoèio jer sam radio noænu smenu i nisam stigao da spavam ali vredelo je! veliki pozdrav za Josepha i Quasaara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su sinoæ u Buljaricu, razapeli šator, a za danas æemo vidjeti... Nadam se da æemo se vidjeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo se vidjeli danas. Malo su umorni od juèerašnjeg puta od 16 sati... :shock: Ali sve je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ,,Eurobiker'' ispracen iz Budve. Primio ih je garadonacelnik, to je ona vrsta formalne vjesti. Ostalo: 61 (sedeset i jedan) motor i dva automobila sa 80 ljudi. Od granice CG do Budve ih je pratila kisa. Dok su se okrepili kisa je stala i nastavise do Kolasina. Prate ih joseph, quasaar i gasho. Sto se fotografija tice moracete sacekati gasha jer se meni pojavila ona mrzna poruka ,,batery low'' Cekamo daljne izvjestaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto se ne javise na mobtel kao sto su rekli da ce, ali eto... nisu sami, dok je Gasha i tebe definitivno ocekujemo slike i izvjestaj kompletni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas su iz Hrvatske ušli u Crnu Goru i veèeras spavaju u Kolašinu... Ekipa od 61 motora, i to ne bilo kakvog, nego pola GS-eva, a ostalo Gold Wing-ovi, Triumph-ovi i par Yamahica... Bili su podijeljeni u nekoliko grupa po 5-6 èlanova, a vozili su veoma brzo... :shock: Ja sam išao sa grupom u kojoj je glavni èovjek iz organizaciji i vodjstva ovog tura, inaèe višestruki prvak svoje zemlje u motokrosu... Nisu htjeli da voze motore do Rijeke jer nisu htjeli da izgube tri dana u vožnji autoputevima. Išlu su vozom, ali je i to bilo loše rješenje, jer je vožnja trajala 18 sati... Evo par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...