gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ivana iz Novog Sada,imam 21. godinu,studiram Pejzaznu arhitekturu ovde u Novom Sadu,motore vozim od svoje 7. godine....Trenutno vozim Yamahu FZS 600 Fazer(2002) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,bolje vas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrod nam došla, Ivana! Lep motorèiæ, još lepša gazdarica a najlepši potpis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzzzzz....mnogo ste mi slatki....svidja mi se sto ste tako gostoljubivi to se ne srece bas tako cesto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mi smo ti odje dokoni, pa volimo svakog ko nam dodje, a to od kad vozish ne sumnjam da vozish chak bolje od pola nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da pricam sama o sebi i svojoj voznji...oni koji me znaju i koji su me videli na delu znaju koliko dobro vozim.... Za one koji me jos nisu upoznali ostavljam da sacekaju pa da se sami uvere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto sve vise devojaka srecemo na motociklima, pohvalno zaista! _____________________________________________________ I DON T SUFFER FROM INSANITY I ENJOY EVERY MINUTE OF IT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana i dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrod nam došla' date=' Ivana! Lep motorèiæ, još lepša gazdarica a najlepši potpis!!! NISMO SVI ÆORAVII NA FORUMU!!!! :? :oops: :wink: :o _____________________________ Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Caelos i dobro dosla .Lepo se provedi .Lep motorciæ a i gazdarica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan E oa caos Drago mi je sto si dosla i na ovaj forum Mislim da si ti pre par dana propicila pored mene.....mislim da jesi...... Koje je boje motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrod nam došla' date=' Ivana! Lep motorèiæ, još lepša gazdarica a najlepši potpis!!! NISMO SVI ÆORAVII NA FORUMU!!!! :? :oops: :wink: :o _____________________________ Dobrodošla! A poneko je cuo i za copy paste Ivana dobrodosla nam i pusti kosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan da da zut....sledeci put kada te vidim stopiram i idemo na pice...admin sa M.C. Mustang riders...cisto da nepomislis neki kreten....upoznali smo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Znam 9 devojaka koje voze motor a njih 7 imaju najlepse plave oci.....nemogu da verujem......... :oops: :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zero_Cool....poznato mi je to...kada bih videla sliku setila bih se sigurno... A sto se tice toga da li sam projurila pored tebe...pa moguce Hvala na komplimentima...a kosu sam pocela da pustam nista ne brinite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan IIIJJUUUU koliko obozavalaca, ne poznajem te ali mora da dobro vozis tog fazera, mada ima vremena za sve!!! ___________________________________________ WHEN YOU DRIVE LIKE THAT, THINK FAST!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam iznenadjena ovolikim brojem "obozavalaca".... Salim se...super ste ljudi i drago mi je da sam postala clan ovog foruma... A vremena ima naravno za sve....da se polako upoznamo.... Sve st ovas interesuje,ako vas interesuje slobodno pitajte,a ja cu da se potrudim da vam dam odgovor na svako vase pitanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...