Jump to content

Moto Zajednica

Fastway cordura jakna/pantalone

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Da li neko od vas ima ovu opremu

U Louisu je povljna cena pa me interesuje da li je kvalitetna i koja veličina bi meni bila dovoljna

Visok 186 težak 81kg.

BusMan-e mislim da je ti imaš :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Da, to je to, ali nemam Fastway CORDURA pantalone. Hteo sam i njih u kompletu sa jaknom,

ali je jedan drugar prodavao Probiker (kroj kao farmerke) koje su njemu bile male,

pa sam njih uzeo. Ne mogu ti reci nista za pantalone. Medjutim, ako sam dobro shvatio informaciju iz Louis-a, Fastway, Brobiker i Cycle Spirit opremu proizvodi ista fabrika tako da je kvalitet izrade kod ova tri brenda isti. E sad, primetio sam i to da ova jakna nikada nije bila na popustima. Ovo je prvi put, i to za 10%. Ostala dva brenda imaju popuste i do 60%, ako tu moze da se procita nesto izmedju redova. ;)

208651_210_FR_TO_09.jpg

Dakle, jaknu FASTWAY CORDURA imam jednu ipo godinu i prosla je sve vremenske uslove.

Odlicna je u svim prilikama i neprilikama, osim po velikoj vrucini. Nema luftere.

Obzirom da nemam letnju jaknu, ja leti ne zakopcavam rajsfeslus i kroz sredisnji preklop koji ima cicak trake na par mesta ulazi dovoljno vazduha da se preterano ne znojim po stomaku i ledjima. Ipak, u gradskoj voznji ce ti iz svakog rukava iscureti po litar znoja za pola sata voznje na temperaturama preko 30 stepeni.

Sto se tice proleca, jeseni i zime, tu je zaista odlicna. Veeeoooma dobro stiti od vetra tako da mi nije bio problem da vozim ni na -7 stepeni. Par puta sam pokisao u trajanju od pola sata na srednjem intenzitetu kise i bio sam suv.

Svi dzepovi su joj vodonepropusni, a ima ih spolja 5 i iznutra dva. Na zimskoj postavi ima jos jedan dzep. Sve u svemu, ja sam vrlo zadovoljan!

Istu jaknu ima i MlaDeR, koji je tvoje konstitucije, a imamo isti broj (L). Obojica ste 5 santimetara vislji od mene, i tezi naravno.

Svrati danas/sutra na kafu da je probas i odma` narucuj ako ti se svidja. ;)

ps. Ti, ili ko god, ako se odlucite za ovu jaknu, obavezno narucite ledjni protektor jer on ne ide uz nju, a dzep postoji.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Rade, hvala za inf

Razmišljam pošto je cena kompleta oko 150e što je više nego pristojno.

Videću možda sebe častim za novaka, bio sam dobar cele godine :zvizduk:

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Imao sam Fastway cordura pantalone pa da ti prenesem utiske, pantalone su dosta robusne i imaju dobru zimsku postavu koja se skida , rekao bih idealne za period kraj jeseni, zimu, i početak proleća. Probano su bile vodo i vetro nepropusne. Mana im je kao i kod većine stvari iz tog cenovnog ranga nedostatak luftera i postava koja nije meš ( rupčasta) pa su za mene potpuno neupotrebljive za sve iole veće temperature, jer je nivo znojenja katastofa.Mada za cenu od 50e koliko su mene u onom momentu koštale su apsolutni bestbuy.

Ja sam 186 i oko 100 kg i XL mi je bio uredu.

• motoras, 2498 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Mana im je kao i kod većine stvari iz tog cenovnog ranga nedostatak luftera i postava koja nije meš ( rupčasta) pa su za mene potpuno neupotrebljive za sve iole veće temperature, jer je nivo znojenja katastofa.

I ja vec duze vreme merkam ovu jaknu.Svidja mi se bas sto je crna,a podseca me na Vijetnamku.Medjutim,ovaj komentar mi je pomogao da resim dilemu :stabre: dali da kupim ili ne. :takoje: Po meni je nemanje luftera veliki minus i mislim da je bolje dati koju deseticu Eura vise i kupiti bolju jaknu.Ipak to nije deo opreme koji se kupuje svaki dan.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

...što se tiče luftera i meš postave , kada sam bio u Louis-u i Polo-u sam primetio da dosta jeftinijih stvari nema ta dva elementa, i da još dodam ako jakna ili pantalone imaju luftere ali nemaju meš - džaba i dalje je pretoplo (makar meni) kao i kada su lufteri dužine 5 cm (kao i da ih nema) a imaš meš postavu.

• motoras, 2498 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Znaci,moj komentar da treba dodati 40-50 € bas i nije na mestu. Bez dvesta € i vise,cini mi se, nema jakne za sve vremenske uslove.

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs

Nosim ovaj model jakne i prilicno sam zadovoljan vozio sam na neki 6-7 stepeni i sasvim sam zadovoljan visok sam 170 ali sam malo tezi i nosim L velicinu stim sto su mi rukavi duzi za recimo 2 cm, a dosta mi je pripijena ali sustina po meni i jeste da moto jakna bude malo tesnja da nebi slusali onaj glupi zvuk leprsana sintetike na vetru. Leti je nisam nosio posto je relativno od skoro posedujem ali kad sam je prao primetio sam da jako tesko propusta vodu koja je usla imedju postave i jakne tako da sam siguran da ce leti biti mnoogo znoja po gradu, stim sto ja leti nosim koznu sa lufterima i mes postavom pa sam ovu i kupio upravo za malo hladnije vreme, i mislim da vredi sve novce za koje se trenutno prodaje.

• Drug član, 2318 postova

Planiram da uzmem ovu jaknu. 120 eura je u louisu. imam letnju jaknu i ova bi sluzila za hladno vreme.

Sta mislite, dajte jos neki utisak.

• Drug član, 1180 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 N

I mene zanima pomenuta jakna ali ima jos jedna slicna koja je jeftinija a bolje ocenjena od strane korisnika,isto iz luisa-cycle spirit.Zanima me iskustva sa ovom jaknom i pantalonama kao i koji broj da narucim.Visok 184,tezina 80. Posebno su mi pantalone zbunjive sa svim oznakama.

Jakna:

http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=58&anzeige=0&page=1&artnr_gr=208750

Pantalone:

http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=205521&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Imam i jaknu i pantalone, meni su se pokazale kao odlicne. Ne propustaju vetar i vodu, sa postavom su dovoljno tople. Imas predvidjene dzepove za protektore na kolenima i kukovima u pantalonama, a u jakni laktovi, ramena i ledja(mada se na ledjni ne bih mnogo oslanjao-ako nista drugo cuva strah 1moto3.gif). U vreme kada sam kupovao, pre dve ili tri godine, ova kombinacija je u ovom cenovnom rangu imala najbolji odnos cen/kvalitet.

Imajuci u vidu da ovu opremu i dalje nosim, iz moje perspektive ovo je dobra kupovina.0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja