Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc beli dim na gsxr-u 1100?

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600r

kad si ga rasturao,jeste li vadili klipove iz hilzni,stublina kako hoces..

Jesam vadio sam....ali nisma proveravao kakve su karike jbg...znam samo da sma se trudio da sastave karika ne stavim na istom mestu,ali ko zna mozda se potrefilo...

E sad samo imas dve opcije,ako je plavkasti dim(ako je bas beli onda je samo kondenzovana voda u topu/loncu i kad se zagreje nestaje)

Prva da teras tako dokle ide,a druga da premeris kompresiju,ako je kompresija slaba rasturaj opet i menjaj karike,i proveri klipove i stubline,a ako je kompresija ok,onda samo gumice ventila.

Ma on nema gumice ventila na uljaru od 170stepeni koje su to gumice

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

kad si ga rasturao,jeste li vadili klipove iz hilzni,stublina kako hoces..

Jesam vadio sam....ali nisma proveravao kakve su karike jbg...znam samo da sma se trudio da sastave karika ne stavim na istom mestu,ali ko zna mozda se potrefilo...

E sad samo imas dve opcije,ako je plavkasti dim(ako je bas beli onda je samo kondenzovana voda u topu/loncu i kad se zagreje nestaje)

Prva da teras tako dokle ide,a druga da premeris kompresiju,ako je kompresija slaba rasturaj opet i menjaj karike,i proveri klipove i stubline,a ako je kompresija ok,onda samo gumice ventila.

Ma on nema gumice ventila na uljaru od 170stepeni koje su to gumice

Nema gumice ima vodjice ventila nijedna gumica ne bi izdrzala tu temperaturu to su karike ili je glava pukla negde proveri glavu nije jednostavno ali jbg to je sto je

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Alo ljudi sta se vi tripujete.ko kaze da nema gumice/??Kada sami otvorite masinu i vidite da gumice POSTOJE onda nesto recite...NAGLAZAVAM MOTOR JE SREDJEN I NAMESTEN,sve radi!!!!!!!!!!

Molio bih da se zakljuca tema jel ne vredi raspravljati nesto kada je popravljeno!!!!hvala svima....

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Limeni pusti preprodavca,nije mu uspela prodaja rf u oglasima pa je malo nervozan.

E da stavljaj slike kad pocnes da pravis fajtera :takoje: .

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ma vidim da im nesto nije bas jbg...Msm ne ljutim se samo neko treba znati agregat ak ovec prica ;)..

Poceo sam stavicu kada zavrsim,hladno mrzi me da radim...cekam da promenim semeringe viljuske i sve da postavim i to je to..sve spremno i nabavljeno samo hvali volja kolega ;):)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja