vuksa015 2 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan od skoro sam vlasnik honde a veoma malo znam o motorima posebno ove kategorije.molio bih nekoga ko prvenstveno ima slobodnog vremena da mu postavim neka pitanja.unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10566 Napisano Decembar 8, 2010 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi jednostavnije kad bi postavio ta pitanja pa ce ti neko odgovoriti Srecno s novim bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i pretraziti forum.Ima zaista mnogo podataka o motorima svih vrsta,pa i o tvom bajku Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo zelim svima da se zahvalim na lepim zeljama i interesovanju da pomognu. Prva nejasnoca koja postoji je u vezi samih karakteristika motora,tj. motor je po podacima iz saobracajne cbr f2 600 1992.god. ono sto me zbunjuje jeste snaga agregata a to je 38kw sto bi bilo oko 50 ks. interesujuci se kasnije za motor ovih karakteristika nisam uspeo nista da nadjem sto se poklapa sa mojim motorom. Ako je neko upuceniji da li bi mogao da mi to ma;o pojasni? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je u pitanju neka greška, taj agregat bi trebalo da ima 73 KW, odnosno 100 konjskih snaga Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude neka ograničena verzija za trziste koje zahteva tako. Ali sve se to da promeniti. Odakle je uvežen motor? Originalna saobraćajna bi ti rekla dosta. Jel si probao koliko moze da ide? Ne nagovaram te da probas, samo pitam. Taj motor je veoma brz, a nije nov. Zbog toga vodi racuna i o ispravnosti motora počevši od upravljača, kočnica, točkova i guma. Inace je super motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan motor za svaku pohvalu,vlasnik sam istog tako da imam samo reci hvale,a to sto u saobracajnoj pise nemoj da te buni to je zbog manje carine,registracije ili vec tako nesto,prava snaga tog modela je 72 kw ili ti 98 ks,sasvim dovoljno za sve potrebe ,nek je sa srecom novi bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izleda,drugari koji su iskusniji kazu da lepo ide i radi...posto sam ga uzeo u oktobru a polozio za A u novembru nisam ga preterano puno ni vozio,jedno putovanje do mitrovice (na bazene plava zvezda-svaka preporuka za one koji vole da se vozaju,imaju sajt ali je dozivljaj mnogo bolji). vozio sam ga do 120 i nemam nekih zamerki a momak od kog sam ga uzeo kaze da ga je vozio 240. ako je u pitanju smanjenje snage zbog carine i svega ostalog da li postoji mogucnost da imam problem prilikom prenosa i registracije,registracija istice u maju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan apsolutno nikakav problem ne mozes imati...uzivaj u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan vidjao sam negde ovaj motor,mislim da je bilo u banji vrujici letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam uzeo iz Valjeva,tj.neko mesto pored...uzet je u zameni za auto... Imate li neku preporuku gde bih na prolece mogao da mu radim servis i sta tacno podrazumeva servis motora. Ima lii neki link ili bilo kakvo uputstvo iz kog bi se malo moglo informisati o motoru,posto je moje znanje o motorima oskudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan to je taj iz mionice kraj valjeva,servis ti podrazumeva zamenu ulja,filtera,proveriti karburatore,lanac,lancanike naravno plocice prednje zadnje sto je i najbitnije,a ima jos stvarcica tu da ne nabrajam sad vec ce ti majstor reci,a iz kog si kraja gde bi ti odgovarao servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan bejah u guzvi par dana.... ja sam u bg-u,cuo sam za nekog majstora u 61.bloku. svi ga hvale. koliko evrica da spremim za prolece za servis,koji je raspon cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na igora onda je to doktor,a ne majstor ali je iz 63 bloka i meni odrzava motor,a sto se evrica tice to ces vec videti sa njim zavisi sta bude trebalo da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd mi posalji neki kontakt tog igora pa da ga ubelezim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan0 0 Napisano Jun 9, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali bi Honda cbr f2 mogla da se vozi na A2 kategoriju? Promenio Jun 9, 2022 član Jovan0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 9, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Jovan0 je napisao: Zanima me dali bi Honda cbr f2 mogla da se vozi na A2 kategoriju? Po zakonu ne, osim ako u saobracajnu ne pise vise od 35kW mada i sa tim mozes imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jun 9, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam za par cbr-ova koji su registrovani i koji se voze sa A2. Doduse, vise od toga ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan0 0 Napisano Jun 9, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, znaci zavisi neki mogu neki ne ? Promenio Jun 9, 2022 član Jovan0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, mozes pronaci primerke koji su u saobracajnoj zavedeni tako da mogu da se voze sa A2 dozvolom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...