tindirbp 289 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan NA PRODAJU AGV 120 ebice i slika odnapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od napred ,nije neka slika ali vidi se kolko tolko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali ako buducem kupcu bude trebalo, imam nov "ogledalo" vizir za nju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali ako buducem kupcu bude trebalo, imam nov "ogledalo" vizir za nju! odlicno malko je izguljen ali malko tako da onom kome smeta ogrebotinica neka zameni,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 8, 2010 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali ako buducem kupcu bude trebalo, imam nov "ogledalo" vizir za nju! isprazni sanduce... koliko para vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina kacige? "L" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina kacige? L je velicina pise na njoj vidi se na slici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali ako buducem kupcu bude trebalo, imam nov "ogledalo" vizir za nju! isprazni sanduce... koliko para vizir? 50e koga interesuje molio bih na PM, nije u redu da remetimo oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali ako buducem kupcu bude trebalo, imam nov "ogledalo" vizir za nju! isprazni sanduce... koliko para vizir? 50e koga interesuje molio bih na PM, nije u redu da remetimo oglas. postavi samo oglas nista vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...