LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan kod meka na vidikovcu pre sat vremena iskliza mi motor......tek sto sam uzeo L tablie prvo vece sjebem . . . . kisa tek krenula i reko bezim kuci ali ne...... iskrivio sam volan(kako da ga vratim??????) ko je sve mu ..... stavljao onako klizave oznake ..... meni nista fala bogu al mi zao ljubimca koi je takodje nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 6, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan kod meka na vidikovcu pre sat vremena iskliza mi motor......tek sto sam uzeo L tablie prvo vece sjebem . . . . kisa tek krenula i reko bezim kuci ali ne...... iskrivio sam volan(kako da ga vratim??????) ko je sve mu ..... stavljao onako klizave oznake ..... meni nista fala bogu al mi zao ljubimca koi je takodje nov Samo opušteno, važno je da si ti OK: Hebes motor, srediće se on lako u odnosu na ono što i bezazlen pad može da napravi vozaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Decembar 6, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor druze? Najcesce imas 4 srafa koja drze guvernal, popusti ih i onda protresi malo guvernal da sve legne na svoje, kad budes zadovoljan pritegni srafove. Nadam se da nema nekih drugih ostecenja. Mogu misliti kako se osecas, nov motor, prvi dan L tabla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan au Luka sunce mu poljubim,javimi se sutra da vidimo sta moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sacha x road svemirkov bivsi ma kormoran ima 4 srafa nije velika steta neg sam se bas smorio bio u gradu ceo dan sve super i odjednom . . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Decembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kormoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 6, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Steta Ali vazno je da si ti ok, imao sam slican pad letos i sam. Prvo se pretresi i iskontorlisi da li si sasvim nepovredjen (mene je kuk poceo da ubija tek posle 12 sati). Lako ces motorce opraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHHA neznam vise ni sta da pisem ode spavam se smirim malo hahahaha guvernala* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Decembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Korman Sredićemo motorče, glavno da tebi nije ništa. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi Bigbad rekao, Aha i njemu da das u ruke Hayabusu, nikad! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav danak neiskustvu Samo lagano, prvo pa zec ali bice tu i lepih trenutaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 7, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Eto Arakise, sad sam hteo da ti dam plus za kormorana ali ko ti je kriv kad si admin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Decembar 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a šta ću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moram samo da dodam, pazi se: Belih linija, sahtova, kolotraga na autobuskim stanicama, zena vozaca, taksista vozaca, vozaca yuga(vole da se zalete na nizbrdici jer yugo samo vuce nizbrdo) i tramvajskih sina.. Naravno, ima jos saveta kao npr pazi kad cistis lanac da ti ne uhvati prst ali o tome nekom drugom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sto je najgore ja sam 2 god u saobracaju i vozim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti dobro a ostalo će se srediti... i upamti "... od svih životinja na putu najviše se plašim zebre!!! " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 7, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi Bigbad rekao, Aha i njemu da das u ruke Hayabusu, nikad! Xaxaxa care, kad vidi BB gotov si! :lol: Luka, kad se vozi motor pada se, zbog ovoga ili onoga,bitno je da si ti ok i bogatiji za novo iskustvo. Samo napred bez straha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5289 Napisano Decembar 7, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan moram samo da dodam, pazi se: Belih linija, sahtova, kolotraga na autobuskim stanicama, zena vozaca, taksista vozaca, vozaca yuga(vole da se zalete na nizbrdici jer yugo samo vuce nizbrdo) i tramvajskih sina.. I naravno pazi da panduri ne vide da si pao. Prvo ide: " Da li si dobro ? " A zatim ti sledi kazna. Jbg, nisi se prilagodio stanju puta i uslovima saobraćaja... Srećno sa opravkom i bitno je da si ti OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Parem si prebrodio ono: bajker koji je pao ili će pasti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ako ima koja ogrebotina na motoru, nemoj da ti je palo na pamet da saniras !!! Treba ostaviti, radi uroka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8728 Napisano Decembar 7, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si BBGK meni je kuća iznad Petra Martinovića, nastavak Žarka Pucara, mali off Dobro je da je pad bezazlen, taj mali strah će te držati da ne napraviš neko veće sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 7, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti dobro a ostalo će se srediti... i upamti "... od svih životinja na putu najviše se plašim zebre!!! " To ti je vrhunska izjava, zapamtio sam je jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 7, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da te utesim, ovako je izgledao moj kormORan posle uklizavanja po kisi (inace treci te godine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...