Skotina 2 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, Prodajem Sachs X-Road 125, 2007. godiste, presao 5500km, registrovan do 8.2011. Ja sam drugi vlasnik i imam ga 1 sezonu(oko 1500km). Super me je sluzio i sluzi samo sto bih da predjem na jace i vece. U dobrom je stanju, ima neke ogrebotine na ramu sa zadnje desne strane (prethodni vlasnik je tu vezivao lanac pa izgrebao). Cena:1000E 063-371-243 Lazar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima brzine ili je automatik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Brzine, naravno, 6 komada. 4 taktna masina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, kakva lutka, da nisam Volki (konj), vala bih ga pazario! Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 900e Moze zamena za Suzuki gs500 ili kawasaki er5, uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...