Milos_ 280 Napisano Decembar 5, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu kross-enduro kacigu Madhead. Nikad nosena samo probana u zatvorenom prostoru prilikom kupovine. Velicina koja pise je xxl ali je zapravo xl i odgovara obimu glave od oko 60cm. Cena 35 evra +381646532564 Sve informacije iskljucivo telefonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam naziv teme i reko sta sam sad uradio, kad ono madhead kaciga Izvini na off-u i srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Istu (u L velicini) sam platio 50 Eura i bio prezadovoljan cenom, ovo je bas dzabe, (samo neko sa vecom glavom da se nadje). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Glavonja ima, evo meni odgovara, samo mi ne odgovara bez vizira, ali se lomim već pola sata da li da je kupim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Decembar 5, 2010 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je kros kaciga i ne treba da ima vizir Imam istu takvu, za te pare je odlicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu ti podatke na sms za slanje, KUPLJENO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 6, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...