Šćepa 19 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja sam jos jedan novi clan ove, cini mi se, vrlo kvalitetne zajednice. Uclanio sam se nakon duzeg citanja raznih foruma, a omiljena mi je garaza, kao i pristup clanova raznim problemima, koji je iznad svega drugarski. Rezime o forumu: Svaka cast, ljudi! Par reci o meni: Šćepan iz Zrenjanina, 29 godina, bavim se elektronikom, na poslu na radnom mestu za koje se bira masinski tehnicar. Vozio pre 15 godina APN4 koji je bio stariji od mene tada, i to dobro stariji, a od proslog leta sam vlasnik mopeda Sprint Eagle 50ccm, a buducnosti se nadam Suzukiju GSX750F, model iz 1998g. Toliko od mene za sada, a nadam se da ću i ja doprineti makar malo na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdravi dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...