smilodon 152 Napisano Decembar 4, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav (ne baš bilo kakav) Big One na prodaju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je to coece??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nejkid od 1000ccm iz 90ih http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cb_1000_f_1994.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imaš (još jedan) PP od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Decembar 5, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce da ti se svidi, prodaje jedan covek Hondu CBX 1000, zanimljivo motorce... Kako da ne znam za 6aka, kolega ga imao 90-tih, 24 ventila i tri pikapa, trebalo bi da ih ima u Subotici Tip samo to drži i radi sa njima ( bar je tako bilo).... No, to nije tema ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha tako reci,honda 1000 f,sad znadem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 5, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to motor, redak...retko se pojavljuje u oglasima. Mozda je realnije da dobar primerak potrazis "napolje". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se jedan letos prodavao na forumu a da je još jedan bio u Ryu motors-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos uvek jedan kod Vlade ryu http://www.ryumotors.rs/vozilaDetails.aspx?idVozila=63 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I napolju je tesko, trazio ja "onomad", hteo da kupim... Ako uspes da nadjes dobru, dok stigne do Srbije ima da kosta kao da je od zlata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Decembar 6, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan nije litra ali sam video da i ovo dolazi u obzir... na moju veliku zalost ortak je odlucio da proda... motor je kao iz fabrike... odrzavan tip top... ako te zanima ( a nadam se da te ne zanima jer decko koji prodaje me je uveo u moto svet i ni sam ne znam koliko sam mu zahvalan... )... generalno ni on nije siguran da mu se prodaje jer je zaista motor oko koga nema razmisljanja... ako te zanima pusti pp... http://www.image-share.com/ijpg-407-104.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Decembar 6, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan nije litra ali sam video da i ovo dolazi u obzir... na moju veliku zalost ortak je odlucio da proda... motor je kao iz fabrike... odrzavan tip top... ako te zanima ( a nadam se da te ne zanima jer decko koji prodaje me je uveo u moto svet i ni sam ne znam koliko sam mu zahvalan... )... generalno ni on nije siguran da mu se prodaje jer je zaista motor oko koga nema razmisljanja... ako te zanima pusti pp... ( Ne taj je '92-'93 ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 6, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos uvek jedan kod Vlade ryu http://www.ryumotors.rs/vozilaDetails.aspx?idVozila=63 E to je taj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Decembar 7, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan nije litra ali sam video da i ovo dolazi u obzir... na moju veliku zalost ortak je odlucio da proda... motor je kao iz fabrike... odrzavan tip top... ako te zanima ( a nadam se da te ne zanima jer decko koji prodaje me je uveo u moto svet i ni sam ne znam koliko sam mu zahvalan... )... generalno ni on nije siguran da mu se prodaje jer je zaista motor oko koga nema razmisljanja... ako te zanima pusti pp... ( Ne taj je '92-'93 ) ovaj je '96 ... znaci nema ona prednja svetla ko Afrika kao ovaj npr http://www.polovniautomobili.com/oglas688957/honda_cbr900rr/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u Podgorici ...mnogo dobar ... ako si zainteresovan , mogu te povezati sa vlasnikom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Decembar 8, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan u Podgorici ...mnogo dobar ... . Zainteresovan, ali prvo da pročačkam po SRB, ovde izgleda slabe vajde za nešto takvo dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Januar 22, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pazario. Može katanac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...