YOman 109 Napisano Maj 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .. ' date=' )) !!! way to go again momci !!![/quote']Chestitam na stavu! :wink: Totalno ne optereceno kompleksima...Bravo! Koma&Dane kafa? :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstore mozda si primetio da ti se nije obratio i cestitao na poduhvatu niko od vlasnika TDM pa bih te zamolio da uklonis onu duhovitost dole jer prelazi granice pristojnosti , jer sta mislis kad bi sad svi poceli da seremo jedni drugima po motorima ovaj forum bi otisao sigurno u nekom drugom pravcu ,mada mi je razumljiva tvoja frustracija u odnosu na TDM.Inace poduhvat je za respekt i neka se sve lepo zavrsi to je najvaznije. Ma ne prihvataj to k`srcu prijatelju ,pa ko da je bitno ..malo prevrti po forumu ,tu uvek neko nekog proziva za neki motor..recimo strom je na udaru (zato sto ga mrze jer je najbolji hahahah)...ali niko se ne ljuti ...eto recimo meni se iskreno mnogo svidja ovaj sto piski a nebitno sta je ispod toga,ako neko moze da promeni neka stavi stroma,nista nemam protiv...samo opusteno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne prihvataj to k`srcu prijatelju ' date='pa ko da je bitno ..malo prevrti po forumu ,tu uvek neko nekog proziva za neki motor..recimo strom je na udaru (zato sto ga mrze jer je najbolji hahahah)...ali niko se ne ljuti ...eto recimo meni se iskreno mnogo svidja ovaj sto piski a nebitno sta je ispod toga,ako neko moze da promeni neka stavi stroma,nista nemam protiv...samo opusteno ..[/quote'] Koma piski mi se, daj Stroma malo da ga osvezim :finger: i zastitim od rdje pred put p.s. Mislim da je Dane otvorio pandorinu kutiju sa Malim koji sisti po TDMu....izadje ZLO NA VIDELO :banned: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan meni to ne smeta' date=' jer ja znam da je to neka njihova interna shala, plus mene mozes samo da zapisas ako me u nekom poslu pobijedish, a onda ko mi je kriv kad sam nesposoban kapu skidam, plus ta dva momka su za moju voznju i moj motor zakon sa njihovim stilom i masinama, plus kao shto opet rekoh, vrijedni su divljenja na poduhvatu i vrijedni svi najljepsim najiskrenijim i svakakavim lijepim zeljama , )) !!! way to go again momci !!![/quote'] Evo sparco samo zbog tebe menjam natpis, dodajem 850... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pravo Ruta je definisana' date=' i to je minimalna, eto je u naslovu ... U skladu sa razvojem dogadjaja mozda sarnemo malo... Ovo je ono koliko smo sigurno mogli da zagrizemo, najvise zbog problema vezanih za papirologiju... polako prikupljamo dodatnu opremu koju smo smislili da nam je potrebna... Koferi su stigli, sada dolaze i nosaci, ali sve to treba da preradimo kako bi nakacili... Jbg, sirotinja, gledamo gde god moze da se ustedi svaka para ce dobro doci u Sibirskom bespucu... Sada jurimo gde mozemo [b']naci spoljne gume najdalje u Sibiru[/b], jer nam je drugi set nephodan, pogotovo sto imamo deonicu od 2000 km bez puta... Ovaj deo ce biti najtezi, a i nalazi se na poslednjem delu naseg puta... Navodno je ostalo 1570 km neasfaltirane ceste. Ja bi za gume napravio ovako - kupi ovdje rezervni par i vozi ih do Moskve i onda pošalji kod nekoga dostavom da te tamo èekaju. Pitanje je kakve æeš gume imati za kupiti u Novosibirsku, a ako bude blato izmeðu Chite i Khabarovska, nije zgodno imati cestovne gume. Kako idete natrag, vlakom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pazi u svako slucaju drugi set ce biti off raod guma, bas zbog te deonice... Ne bi se ja zaputio bez da znam koje gume imaju da se kupe i bez rezervacije istih... U svakom slucaju mislim da u Moskvi sigurno imamo da biramo koje gume hocemo, pa ih ne bi vukao cak odavde, ali provericemo... Do tamo smo mislili da teramo Anakee... Sta mislis o tome, imas li neki bolji predlog? Super sto je ostalo samo 1570km bez puta, to je sad kao 3 puta od Bgd do mora a ne 4 Za sada je u planu povratak vozom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan he he he he ...jaoooooooooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Momci , svaka Vam cast !!!! Lep provod i Srecan put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Do tamo smo mislili da teramo Anakee... Sta mislis o tome' date=' imas li neki bolji predlog?[/quote'] Anakee su odliène gume, posebno na mokrom i klizavom kolniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su odlicne, zato ih i nosimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Do tamo smo mislili da teramo Anakee... Sta mislis o tome' date=' imas li neki bolji predlog?[/quote'] Anakee su odliène gume, posebno na mokrom i klizavom kolniku. Anake :prayer: :prayer: :prayer: Danas sam cepao po kiši do aerodroma i nazad, nisam ga spuštao ispod 120, a onda sam imao još neka posla po gradu i cepao ga po tramvajskoj kaldrmi i sliènim sranjima. Iznenadjenje kako leže i koèe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni to ne smeta' date=' jer ja znam da je to neka njihova interna shala, plus mene mozes samo da zapisas ako me u nekom poslu pobijedish, a onda ko mi je kriv kad sam nesposoban kapu skidam, plus ta dva momka su za moju voznju i moj motor zakon sa njihovim stilom i masinama, plus kao shto opet rekoh, vrijedni su divljenja na poduhvatu i vrijedni svi najljepsim najiskrenijim i svakakavim lijepim zeljama , )) !!! way to go again momci !!![/quote'] Evo sparco samo zbog tebe menjam natpis, dodajem 850... :D E stvarno si dzukac neka te neka :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cepao po kiši do aerodroma i nazad' date=' nisam ga spuštao ispod 120, a onda sam imao još neka posla po gradu i cepao ga po tramvajskoj kaldrmi i sliènim sranjima. Iznenadjenje kako leže i koèe. [/quote'] Stvar je smjese, Anakee ima smjesu prilagoðenu dobrom gripu na klizavom asfaltu, isto kao i T63 koje su još mekše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nek Vas prati sreca! I oglasite se usput ako ikako mognete.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste razmisljali da uzmete TKC80 ?? Sa jednim parom mozete da izvozate celu turu. Nisu skupe gume a jako su lude. I na putu i van puta i po pesku i po shljunku i po vodi i po blatu itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potrosio vec dva seta TKC i to je za mene najbolja guma, jos nisam probao DESERT . Samo kratko traje i pred off raod deonicu bi bile toliko celave da bi mogli samo da placemo... Kako je put prilicno prav, to bi bukvalno pojelo TKC... tako da smo odlucili da idemo sa dva seta, prvi dual a drugi off road... Mislim da je to optimalan izbor za ovu turu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste razmisljali da uzmete TKC80 ?? Sa jednim parom mozete da izvozate celu turu. Nisu skupe gume a jako su lude. I na putu i van puta i po pesku i po shljunku i po vodi i po blatu itd... Idealne gume za Paris-Dakar. Jedino što ih nitko tamo ne koristi TKC 80 su optimum za kombinaciju cesta/teren za putne endurce, ali iskljuèivo za neprofi vožnju - u teškim uvjetima su se pokazale slabe, otpadaju èepovi, kližu se na kliskom. No to je svijet profesionalaca. TKC 80 su postale popularne iskljuèivo zbog primjene na maxi-endurcima jer samo TKC 80 i Karoo T imaš kupiti u dimenzijama koje idu na GS, V-Strom, Varadero i sliène... Sve ostalo u tim dimenzijama nisu offroad gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mnogo mnogo sreæe vam želim. Ovo je jako ozbiljan poduhvat i nemojte to olako da shvatite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do tamo smo mislili da teramo Anakee... Sta mislis o tome' date=' imas li neki bolji predlog?[/quote'] Anakee su odliène gume, posebno na mokrom i klizavom kolniku. Neznam dali sam vec prije napomenuo, od izuzetne vaznosti za ruske ceste su i dobre zracnice (nutarnje gume) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' mnogo mnogo sreæe vam želim. Ovo je jako ozbiljan poduhvat i nemojte to olako da shvatite...[/quote'] Gasho, ne brini nista, Koma i Dane su ozbiljni momci :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 19, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste razmisljali da uzmete TKC80 ?? Sa jednim parom mozete da izvozate celu turu. Nisu skupe gume a jako su lude. I na putu i van puta i po pesku i po shljunku i po vodi i po blatu itd... TKC 80 su optimum za kombinaciju cesta/teren za putne endurce' date=' ali iskljuèivo za neprofi vožnju - [/quote'] Chekaj.Stani, Ocesh da kazesh da je Dane neprofi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au momci svaka cast na poduhvatu... Veliki izazov - Vladivostok covece, najistocniji grad ogromne Rusije... Jel znate da voz od Moskve do Vladivostoka putuje 2 nedelje (ako se dobro secam nastavnice ruskog) Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au momci svaka cast na poduhvatu... Veliki izazov - Vladivostok covece' date=' najistocniji grad ogromne Rusije... Jel znate da voz od Moskve do Vladivostoka putuje [b']2 nedelje[/b] (ako se dobro secam nastavnice ruskog) Srecno Slabo se sjecas, putuje jednu nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Dane, slobodno svrati do mene u "siberiu" . Javite se preko "hubb-a". Srecno vaam bilo i pamet u glavu!!! Nikola, mozda je taj voz i isao dve nedelje, ali mnoooogo davno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...