sci 27 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, majstore, jos Dane da nam dodje i bice kompletiran junacki poduhvat Svaka vam cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki komentar je suvisan... :smajlikojiseklanja::smajlikojiseklanja::smajlikojiseklanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a ne zaplakati,dobrodosao ziva legendo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Doso Koma jebote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane se najzad dokopao motora i vozika se po Moskvi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa Djuro brate ti cepas Stroma na USA table, i to pored milicije! ;D od skoro potpuno legalno. Ameri prepoznali moje kvalitete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 11, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Neki turčin hakirao stranicu xsiberia! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 12, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Hm, danetu se očito izjalovio plan da krene u 4 ujutro! Još je u Moskvi! (po gps-u naravno ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan lijepo si smršavio, nema šta moze ruku pod ruku sa Chalom, sad njih 2 cine jednoga od prije udesa/puta ;D Komirani, kad si se ti ovliko stesao mogu mislit nasta nam lici Dane tek... bice "dje je Dane??" - "pa eno ga, sakrio se iza retrovizora"... dobro nam dosa` junace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane krenuo iz Moskve, sad je negda u oblasti KALUGA, Srecan pud majstore. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane stigao do Ukraine, sad caska sa cariicima. ;D P.S. Izgleda da ga samo ja pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dane stigao do Ukraine, sad caska sa cariicima. ;D P.S. Izgleda da ga samo ja pratim. Pratim i ja ;D Culi smo se malopre da mu objasnim kako da nadje taj sporedni granicni prelaz jer nema nigde table. Veceras ide do Kieva, malo diskoteka i sutra nastavlja dalje.Ponedeljak bi trebao da je ovde ali ako poludi kao ja mozda dodje i sutra Sada to ide na carini ovako: pola sata popunjavas neke papirice, onda te pita sta ti je ovde i onda nastaje haos. Njima dosadno a ti moras sve da izvadis i ponovo vratis. Pa onda Ukrainci urade isto i eto jedno 2-3 sata stajanja na granici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ma znam ja da PROVERENA EKIPA prati Daneta, nego ja mislim na 2000 ostalih. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 13, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga parkiran,odmara se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koma, javlja li se Dane, izgleda danas nista od Kieva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja redovno. No posto sam sveze preseljen u BG, nisam jos preneo racunar, pa pratim preko telefona. (maltretiram ljude da me obavestavaju). Nego ocemol praviti nekaku sacekusu? Ajd kad si se ti KOma vec prosunjao, al da obelezimo ovo kao kraj avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane u Rumuniji, sad treba da predje Karpate, brrrrrrrrrrr... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Dane grabi kroz Rumuniju. Po nekom planu trebao bi da bude oko 19h na granicnom prelazu kod Vrsca. Ono sto je sigurno je da mu treba od grada Cloj-Napoca oko 4-5 sati do granice, ili od Arada nekih 1-2 sata. Ko krece iz Bg moze da se uputi ka Vrscu kada bude u Aradu. Ja idem motorom i krecem iz Bg kada bude u Aradu. Ako hoce jos neko motorom da krene neka me pozove na 064 641 74 75 da idemo zajedno, ali to bi recimo bilo oko 17-18h. Zozon i ekipa su nam usput tako da cu da se javim kada budem prolazio tuda da anm se pridruze. Hvala svima koji su nas pratili sve vreme puta, puno nam je pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Dane grabi kroz Rumuniju. Po nekom planu trebao bi da bude oko 19h na granicnom prelazu kod Vrsca. Ono sto je sigurno je da mu treba od grada Cloj-Napoca oko 4-5 sati do granice, ili od Arada nekih 1-2 sata. Ko krece iz Bg moze da se uputi ka Vrscu kada bude u Aradu. Ja idem motorom i krecem iz Bg kada bude u Aradu. Ako hoce jos neko motorom da krene neka me pozove na 064 641 74 75 da idemo zajedno, ali to bi recimo bilo oko 17-18h. Zozon i ekipa su nam usput tako da cu da se javim kada budem prolazio tuda da anm se pridruze. Hvala svima koji su nas pratili sve vreme puta, puno nam je pomoglo. kazi glisti da iz objektivnih razloga ne mogu da dodjem...a i da tebe vise volim ;D\ nemoj da zaboravis da zoves smajsera, on voli sve da doceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo, ne staj mi na muku :'(:-[isao bih i ja kad bi mi neko dao remen za EN500, ili pozajmio motor na par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po nekom planu trebao bi da bude oko 19h na granicnom prelazu kod Vrsca. Nema nista od ovog plana, tek je ispred Deva Parkiran 0 km/h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 15, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ko bi sacekao konvoj sa granice negde u beogradu? Ja sam djak pesak pa bi to iskoristio da oznacimo kraj puta na ulazu u beograd sa pancevackog mosta. Ako iam zainteresovanih, mogu da mi se jave na 064/635-5067 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dane upravo prolazi Temisvar. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pedriic je otisao sa Komom. Nadam se da ce se dobro zezati veceras? Dal' je ijedna TV otisla da zabiljezi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...