Balki 5 Napisano Octobar 5, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Koma je car!!!! U jednom danu od moskve do kijeva!CAR!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan I čak prošao Kijev, SVAKA ČAST! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koma stigao u Arad i izgleda da vozi dalje ka Temisvaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 7, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Koma, dobro nam dosao nazad. Odmori se malo pa da pravimo zurezu za povratak ;D. Svaka ti cast, i nemoj da preteras sa poslom odma... polako, da ne preteras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci...one down, one to go.... Ni ja ni Smajser nismo mogli vise da cekamo. Oko pola 2 ujutru smo krenuli ka Komi. Kisica rominja....dva ujutru...milina... Bila nam je frka da se ne promasimo negde na pancevackom putu (bankina izmedju, pa je malo otezano polukruzno ;D), pa smo stali kod prvog ELP-a posle mosta. Cekam, kao da treba da mi jave rezultate sa testa na HIV... I evo ga....Mr. Koma...kako i dolikuje ovako svecanim trenucima, prikladno obucen: Doneo covek sake iz Japana, pa smo zalili na licu mesta... a sta ti ovo ovde? ;D Daj da sednem na tu legendu! Ej momci, jutros sam krenuo iz Kijeva, pa necemo valjda vec kuci...i tako zavrsismo u Burencetu u Zemunu... Proslo je 4 ujutru, ostavio sam Komu sa kumovima da loce (covek je u nevidjenom treningu sada kada je dosao od onih ludih Rusa) a ja, lagano u krevet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej Koma, sve cestitke na uspjesnom zavrsetku puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam se vratio! sad ima da te godinama smaramo sa glupim pitanjima... lijepo si smršavio, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Koma ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jedan se vratio, sada ce u narednom periodu biti puuuuuuuuno pitanja za tebe, jos kada se drugi vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 7, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Koma CARE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,pa ja sam opet u Bg. Mala vikend voznjica Moskva-Beograd, ima sta da se vidi samo jako malo vremena hahaha. Petak Moskva- Kiev ( oko 1100km sa obilaznicama), subota Kiev-Beograd ( oko 1400km). Nocas sam stigao, islo mi je dobro i nisam hteo da prekidam put. Poslao sam Danetu poruku da okaci na sajt da stizem oko ponoci, ali mislim da nije dobio poruku. Dakle sve je proslo odlicno, projekat je do pola zavrsen, sledece nedelje ce ga Dane dovrsiti. IZVINITE svi koji ste hteli da me docekate sto nisam javio kada stizem ali nisam ni ja znao. Odlucio sam u trenutku da krenem za Bg na pola Rumunije a nisam znao da li je to realno bilo. Hvala puno na podrsci, niste ni svesni koliko ste nam pomogli na ovom putu. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Coma KARE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 7, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Legendarno,fantasticno,svaka cast!!! Sad malo na odmor,pa cekamo neke nove avanture! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koma je stvarno ''koma"! ;D Dokazao je ono sto je Firer bezuspesno ''dokazivao'' svojim generalima - da do Kijeva ima ''samo'' 24h voznje ;D :o Sekta je sacekala svog najslavnijeg sledbenika i poklonila mu se ''do zemlje''! Strom je dokazao da je neunistiv, tako da su sve dalje rasprave na tu temu, besmislene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S57CQ 12 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 46 postova Lokacija: Dubai UAE Prijavi odgovor kao problematičan KOMA Majstore svaka cast ..... a ti imenjace, nemoj sad sve Ruskinje da opeglas... vracaj se kuci... ide sneg... Pozdrav DaNe Lome / Togo / W Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]DOBRODOSAO LEGENDO[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si prosao kroz Vrsac, a nisi se javio c c c c c salim se, dobro ti nama dosao u Srbijicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao , svaka cast maestro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam se vratio sa ovog legendarnog poduhvata!!! Sve cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan ALAL TI K.... sto bi rekli braca romi,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 9, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brawo matori .. swaka chast za uspeli projekat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Djuro brate ti cepas Stroma na USA table, i to pored milicije! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...