Guest Beli Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Trajekt???Jas mislio oni ce plivati do Japana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa Koma i može do Japana ali da otpluta,al za Daneta mi frka nema on masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Joj , pa gde ce te vi seljacine u saune, najbolje vam je pristajao onaj ambijent sa magarcima i kamilama ;D. I da mi kupite nesto u tim japanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da mi kupite nesto u tim japanima Ja hteo da im javim da ti kupe japanke (tamo su valjda original), ali sam se setio da si vec bio na moru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I da mi kupite nesto u tim japanima Ja hteo da im javim da ti kupe japanke (tamo su valjda original), ali sam se setio da si vec bio na moru... Kako te volim zbog tih tvojih skuteraskih komentara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 3, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako te volim zbog tih tvojih skuteraskih komentara ;D mislis ovih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 4, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kako te volim zbog tih tvojih skuteraskih komentara ;D mislis ovih? ...E ne zna se ko je od vas dvojice ludji! ;D Nemo' da offujete jer ce vas urednici nagrditi! Dirty nesto te nije bilo za vikend, da nisi bio na nekom veselju? ;D Sorry za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 4, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dane, kad si vec u japanu, uradi Komi neku DNK analizu, da vidis da li ga je negde u sibiru slucajno zamenio neki medjed. Ko zna, mozda nisi ni primetio. Svaka cas' braco, kad se bude islo u afiku, idem, makar u koferu. P.S.- kolko traje ona famozna voznja vozom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 12, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava sa ovom dvoicom. Na sajtu se ne pomeraju vec par dana, da ih nisu strpali u neku instituciju specijalizovanu za lecenje mentalnih bolesti, ili nacionalni park za odrzavanje medveda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava sa ovom dvoicom. Na sajtu se ne pomeraju vec par dana, da ih nisu strpali u neku instituciju specijalizovanu za lecenje mentalnih bolesti, ili nacionalni park za odrzavanje medveda?? otisli su u Japan, prekjuce ja mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 12, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u japanu nema interneta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bar da nas pozovu na fiksni, znate ono "alo,alo, ovde Japan, lapovo javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ZIVI SMO!!!!! Evo masine se obradovale jer su dosle kuci pa nece da stanu. Sada su one kao domacini i vode nas po nekim termalnim izvorima svaki dan. Ne moze covek da ih se otrese, cudo je ovaj Nagano. Malo gledas ski skokove, onda malo u bazencic, sauna. Ne moze covek da istera onu vlagu i ladnocu sto je nakupio u Sibiru hahaha. Ali kazu da ce da prodje, ce da vidimo.. Pozdrav svima, na sajtu smo okacili sta nam se ponovo izdesavalo pa uzivajte.. A idu i slike ali su ovde svi kompovi na Japnskom, ne znam da li ce se snadjemo sa ovim slikama... Pozdrav iz Japana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 14, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan brawoooooooooooooooooooooooooooooo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 14, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio XRV proizvode Afrikanci ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chule 0 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se poigrao pa prebacio koordinate u googlemap. Koordinate se dinamicki ucitavaju s njihove stranice i ovako se puno ljepse i preciznije moze vidjeti gdje se vozaju http://www.paradigma.hr/map/googlemap.php Jedino sto nisu odaslali nove koordinate od 10.09. pa jos izgleda ko da su u Vladivostoku. Svima puno pozdrava iz Osijeka, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 18, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ALOOOOOOOOO BRE ! kad se vracate ?????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi se vracali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ojhaaaaaa...Pozdrav iz Tokija. Evo kako se stvari odvijaju. Ostali smo ne predvidjeno 3 nedelje vise i ja moram da se katapultiram odavde sto pre. To znaci prvim brodom koji je u petak spreman za polazak iz Japana. Nocas krecem ka njemu, Dane ostaje jos nedelju dana u Japanu. Ostao bih i ja ali ne vredi, moram zbog posla nazad.Kada cu kuci ne znam, ja se nadam i pokusavam da budem tu do 07.oktobra a Dane za nekih deset dana posle toga. Ali posto se iz uredjenog sistema vracam u haos, nista ne znam. Javljacu se na vreme. Pozdrav iz tehnoloskog cuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ojhaaaaaa...Pozdrav iz Tokija. Evo kako se stvari odvijaju. Ostali smo ne predvidjeno 3 nedelje vise i ja moram da se katapultiram odavde sto pre. To znaci prvim brodom koji je u petak spreman za polazak iz Japana. Nocas krecem ka njemu, Dane ostaje jos nedelju dana u Japanu. Ostao bih i ja ali ne vredi, moram zbog posla nazad.Kada cu kuci ne znam, ja se nadam i pokusavam da budem tu do 07.oktobra a Dane za nekih deset dana posle toga. Ali posto se iz uredjenog sistema vracam u haos, nista ne znam. Javljacu se na vreme. Pozdrav iz tehnoloskog cuda. Jadan Dane , mora da ostane sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ojhaaaaaa...Pozdrav iz Tokija. Evo kako se stvari odvijaju. Ostali smo ne predvidjeno 3 nedelje vise i ja moram da se katapultiram odavde sto pre. To znaci prvim brodom koji je u petak spreman za polazak iz Japana. Nocas krecem ka njemu, Dane ostaje jos nedelju dana u Japanu. Ostao bih i ja ali ne vredi, moram zbog posla nazad.Kada cu kuci ne znam, ja se nadam i pokusavam da budem tu do 07.oktobra a Dane za nekih deset dana posle toga. Ali posto se iz uredjenog sistema vracam u haos, nista ne znam. Javljacu se na vreme. Pozdrav iz tehnoloskog cuda. Znao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ojhaaaaaa...Pozdrav iz Tokija. Evo kako se stvari odvijaju. Ostali smo ne predvidjeno 3 nedelje vise i ja moram da se katapultiram odavde sto pre. To znaci prvim brodom koji je u petak spreman za polazak iz Japana. Nocas krecem ka njemu, Dane ostaje jos nedelju dana u Japanu. Ostao bih i ja ali ne vredi, moram zbog posla nazad.Kada cu kuci ne znam, ja se nadam i pokusavam da budem tu do 07.oktobra a Dane za nekih deset dana posle toga. Ali posto se iz uredjenog sistema vracam u haos, nista ne znam. Javljacu se na vreme. Pozdrav iz tehnoloskog cuda. mogu mislit nasta lici japanski space bar kad ga nac ne mos ;D ;D ajde dolazi na Balkan da se malo vratis u realnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dane ostaje a ti se vracas SAM?? Pa vi ste veci bolidi nego sto sam mislio. Najbolje da je firma mogla bez tebe 3 meseca i da sada ne mogu jos malo. Pa nisi ti Tesla. Ne seri nego sedi tu, sledeci put ces da vidis Japan samo na Travel Channelu. Iskoristi vreme da jedes sushi i da smrsas malo, da se vratis ovde kao covek a ne kao vepar kakav si bio kad si otisao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 20, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Otpratih Komu sinoc. mada se ne secam kada je otisao, ja sa japancem malo zaglavio u kafani ;D...evo me sada sedim na vrhu SONY zgrade, puca pogled na Tokio, internet free na nekim nadrkanim kompjutorima, a samo sto sam izasao iz home theatra ;D... Odo sada malo da setam po najskupljem delu Tokia, a vi crknite... Posle idem u deo gde u nizu ima preko 100 prodavnica za motore... Juce sam sedeo malo na KTM Adventure, fin motorcic, moram priznati, moglo i da se proba ;D Ajde vozdra imam ja i pametnija posla nego vama da pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudan je ovaj japanski font Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...