Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD-RUSIJA-MONGOLIJA-TOKIO

Recommended Posts

• Drug član, 1777 postova

Kako su vas opljachkali u ULAN BATORU?

Klasicno dzeparenje. Komi je foto aparat bio u dzepu od pantalona, prelazili ulicu na pesackom, bila guzva, i oplaaa ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Kako su vas opljachkali u ULAN BATORU?

Klasicno dzeparenje. Komi je foto aparat bio u dzepu od pantalona, prelazili ulicu na pesackom, bila guzva, i oplaaa ;D

А лепо си му рек'о да га стави у недра!  ;D

• Drug član, 1467 postova
  • Motocikl: k25

NAbavio sam svih 6 epizoda i ajd malo da gledam...

Zaginuo sam do 3 ujutru,sve u jednom dahu.

Stvarno sam uzivao,a mogu da zamislim kako se vi osecate.

HVALA JOS JEDNOM

PS.Nemaju snimci iz Japana?

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Nisam bas vican sa kompjuterima i skidanjem fajlova,placam pice sa zadovoljstvom ako je neko voljan da snimi sve epizode na CD i preda mi isti u nekoj kafani,klubu,kafani,kaficu,kafani...

• Drug član, 1372 postova

Ja sam juce gledao sve od jednom i stvarno sam odusevljen! Samo sto kratko traje za toliki put ;D

Nisam bas vican sa kompjuterima i skidanjem fajlova,placam pice sa zadovoljstvom ako je neko voljan da snimi sve epizode na CD i preda mi isti u nekoj kafani,klubu,kafani,kaficu,kafani...

Ako budes bio na DDK u subotu donecu ti ja DVD ;)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Momci, pre nego sto bilo ko sta nekome nareze, bilo bi lepo pitati autore sta misle o tome. Evo ovde su vam i Dane i Koma, pa mozda da potrazite DVD od njih licno?? Ako neko treba da ima koristi od snimanja takvog DVD-ja onda su to oni.

Momci, pre nego sto bilo ko sta nekome nareze, bilo bi lepo pitati autore sta misle o tome. Evo ovde su vam i Dane i Koma, pa mozda da potrazite DVD od njih licno?? Ako neko treba da ima koristi od snimanja takvog DVD-ja onda su to oni.

Pa ako je tako onda ok, nije nikakav problem da kazu da je zabranjeno kopiranje...

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Naravno,ja bih najpre kupio original DVD ako postoji ili bi sacekao ako je u planu da izadje,pogotovo sto su u pitanju nasi momci(sto nije i nece nikada biti slucaj sa onim sminkerima englezima),dakle Dane,Koma,bilo bi lepo da se i neko od Vas izjasni po ovom pitanju?

Montirani serijal nije samo nase vlasnistvo, a i sami odnosi oko toga nisu definisani, jer se sve to desavalo u haosu pred sam polazak. Kako su nase celokupne pripreme trajale 2 meseca, nije bilo vremena za sve ;D jbga...

Dal' ce da se izdaje DVD ili ne, to ne znam a i ne zavisi od nas...

Serija je bila na TV, neko je mogao to da snimi, nareze, kao i sve druge filmove i serijale, tako da je to nemoguce kontrolisati...

Kao sto sam rekao Lalajku, meni je drago da ljudi imaju interesovanje da gledaju materijal takvog tipa, a i drago mi je da su reakcije za nas pozitivne. Ja bih bio najsrecniji kada bi to moglo da pogleda sto vise ljudi i tako, mozda, promene sliku o tamo nekim "dalekim" putovanjima, zemljama i ljudima...

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Napisao bih isto sto i Dane,samo mislim da ne bi "javno" trebali da trazimo CD/DVD jer bi time podsticali neku vrstu piraterije,a mislim da niko od nas ne zeli probleme kako sebi tako i ovom forumu,Danetu i Komi,tako da bi bilo pozeljno sve oko toga raditi preko pp.

@Dane&Koma

Svaka cast na poduhvatu i snimljenom materijalu,zao mi je sto nema nesto iz Japana.Dok sam gledao delove,smejao sam se k`o lud na brasno..znaci likovi ste neverovatni,nadam se da cemo se jednog dana upoznati.

PS:Jel imate mozda "nemontirani" materijal? :) :) :)

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Imamo nemontirani naravno, to je nase 100%...

Mislim da je od nemontiranog materijala najzanimljivije 2 sata iz Odesse ;D ;D ;D

Hehe..na isto mislimo :)  ;D

Imamo nemontirani naravno, to je nase 100%...

Mislim da je od nemontiranog materijala najzanimljivije 2 sata iz Odesse ;D ;D ;D

hehe, das nemontirai materijal i neko od nas od tog nemontiranog napravi vise epizoda. Malo je brate samo 6 za toliki put, verujem da je imalo jos mnooogo sta da se vidi a nije u ovim epizodama  ;D

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna?

pola kile ziwaca i kilo ipo wolje i swe to zalijesh sa dwe litre zelje  ;)

E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna?

Pa vrlo malo.

Racunaj da je gorivo u Rusiji manje od 1$...

Do Vladivostoka ima oko 11-12 hiljada, plus Mongolija koliko zelis, mi oko 4-5...

Da kazemo ukupno 20 hiljada, sa povratkom iz Moskve za BG...

Ako trosis 5l (zbog puteva i svega ne moze da se jurca bas, pa je i potrosnja manja) treba ti  1 000 litara goriva sto izadje manje od 1k $ sto je 750 EUR.

Voz za motor od Vladivostoka do Moskve sam platio oko 400 $, avio kartu 230$, sto u zbiru iznosi manje od 500 eur.

Znaci fiksni troskovi su ti 1250 EURa.

Ostalo je sve na tebi, koliko si konfora spreman da se zrtvujes za tako nesto. Hrana u prodavnicama jeftinija nego ovde, pogotovo u Mongoliji.

Ja mislim da sa 2 500 EUR to moze opusteno da se uradi ;) 

Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR...

Samo je pitanje koliko ste licno spremni da zrtvujete svoj komfor...

Cela ruta moze biti daleko jeftinija ako se modifikuje. Npr na tamo proci Kazahstan, pa onda Mongolija i onda Rusija Bajkal i nazad ka Moskvi. Posle Bajkala ka Vladivostoku je put los, pa se mucite 2,5 hiljade km i placate avion i voz. Ovako napravite krug, vidite mnogo vise i manje vas kosta.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

...

Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR...

...

Draga, da prodamo ovaj krsh dok jos mogu trknut do Mongolije za njega?  ;D

• Svrati ponekad, 224 postova

E nek' si im rekao. Svaka cast momcima na putu, i na snimljenom materijalu. Stvarno mi je ovo mnogo ljepsi "putopis" nego LWR ili LWD. Pokazuje se tacno da nam "divljina" i nije toliko opasna kao mjesta gdje zive "zivilizovani" ljudi. Mnogo mi se dopalo. Jos jednom svaka cast!

I pitanje za kraj. A, da li ste razmisljali da otvorite vulkanizersku radnju, s obzirom koliko ste guma okrpili?

Sve najbolje i naravno cekamo nastavak.

• Svrati ponekad, 426 postova

Sinoc sam spicio svih 6 epizoda u cugu! Fenomenalno... lepo snimljeno, izmontirano, interesantno... sve bez greske! Bolje od bilo kog drugog "bajkerskog" filma... :)

Jos da napravite "Odessa + Japan" special  i da zaokruzite pricu...  ;)

• Svrati ponekad, 166 postova

Odgledao sam svih 6 epizoda za redom i momci svaka cast. :) :) :)

Trebalo je produziti svaku epizodu na bar 45 min jer ovo gledam i sve mi deluje kratko za toliki put.

• Svrati ponekad, 195 postova

Koliko izadje finansiski ako nije tajna?

Evo ja sam za mjesec dana Rusije, cca 9000 km, potrosio ravno 600 eura. A nisam bio ni gladan niti sam spavao na tvrdome.

U to je ukljuceno i tromjesecno osiguranje za motor. (Povratak je bio malo skuplji ali bile su i okolnosti drukcije)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja