castor 383 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 korozijaRU Red ovdje nalaže da se ostavi i neki kontakt telefon... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Dusan Petrovic Novi Sad(NOVO NASELJE) 063-80-25-143 /kad zatreba pomoc!samo zovnite!za bajkere sve/ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: SH@NE. Pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 28, 2008 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ime i prezime:Drazen Karisik Draki Adresa: Vojvode Putnika 10a Mjesto: Bijeljina Telefon:065/768-547 E-mail:pakleni90@live.com Moto Klub: Duhovi Ljeljeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: pakleni90. Pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bjb adresar moze i da li moze da bude koristan? ??? Jos kako Juce, 29.06.2008.spremajuci se da se iz Kraljeva vratim u k.M. primetih da mi nedostaje centralni sraf viljuske :o. Kada mi je ispao (ili ga je neko skinuo) i koliko sam prosao bez njega-ne znam. Posto sam bio sa suprugom nije mi se vracalo Ibarskom magistralom bez njega-sta znam da li moze nesto da se desi ??? Probah na auto-pijaci da pronadjem odgovarajuci sraf- ali niko nema fi 14, sitan navoj (kako sam ja odokativno ocenio ). Dali su mi, na pijaci (profdavac KLE 500) broj fiksnog telefona majstora Suse. Vracam se u kucu u Kv, probam da nazovem majstor Susu, ali telefon-zauzet. Setih se da imam u rancu odstampan bjb adresar, i nalazim telefonski broj Doktora. Doktor je veoma brzo poslao svog drugara Kalcu, koji je za bukvalno dva minuta bio kod mene u dvoristu u Kraljevu. Nazvao je majstor Susu na mobilni :o (majstor se ne javlja svima na ovaj broj), i za 5 minuta smo bili kod majstora, a za narednih 10 minuta moj problem-resen. kada sam upitao majstora sta sam duzan, rece mi da sam duzan da popijem casu rakije (nije mi bilo tesko da se oduzim). Kod majstora se pojavio i Doktor, a osetio sam da sam im mozda i poremetio planova oko nekog partija, na koji sam pozvan sa suprugom, ali sam morao da odbijem zbog predstojeceg puta. e bas ga oduzih Mnogo hvala Doktoru, Kalci i majstor Susi iz Kraljeva, a i bjb adresaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ZIvelo bjb drugarstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckovla 3 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Arilje Motocikl: TDR125R Prijavi odgovor kao problematičan VladimirJelic 062551637 Arilje naselje pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: ckovla. Pozdrav svima... bjb adresar.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bosko Pavlovic 0646137793 Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: bo$ko... Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Gavrilović Vladimir - Gavra 063238128 Šabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: RAVEN... Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Manojlovic 064 44 99 171 Karadjordjeva 87 Kraljevo manojlovic@gmail.com B+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashafil 0 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Sasa Filipovic 063/160-2982 Smederevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Arsic Nenad 063 7754736 Beograd - Zarkovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: OverLord, arsa_arsa-rebel 125. Sashafil je upisan već ranije... Pozdrav svima. bjb adresar.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 8, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Slobodan Gosic 0642816065 Krupanj (kod Loznice) Ako nesto zatreba tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBA 3 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Tenere 600 3AJ, Varadero XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Slobodan Rankovic - MK WARRIORS SERBIA Beograd- Baric 064/179-1342 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: slobodansg, SLOBA. Pozdrav svima. bjb adresar.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Sash Y BRODORION - Brotherhood Cardiff - Wales Tel: +447813797091 Email: sash_ybrodorion@graffiti.net [glow=red,2,300] POZDRAV SVIM BAJKERIMA[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
junior 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cisar Tibi Jr. Zrenjanin,Mariborska 20 063/82-88-390 tibby.jr@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Darnai Zoltan Temerin Stevana Divnina Babe 26 064 614 6222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: Terza - Wildone, junio. Farkas upisan još ranije. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravusi skroz zaboravio pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...