Aki 86 Napisano Maj 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mina. I redno je bilo. =D> P.S. GS ce postati Enduro. :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da netje biti potrebe za mojim delovanjem Djavo nikad ne spava... Èestitam, drugare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 16, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan a tako znaèi :!: :!: A ja sam se celo vreme nadao. Bravo Mina!! Mislim, da zaslužuješ tu funkciju ali imam oseèaj da ne prièaš dovoljno za žensko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan a tako znaèi :!: :!: A ja sam se celo vreme nadao. pa za tu funkciju treba znata makar osnovne gramaticke pojmove kao i to da vreme ne moze biti celo :roll: :wink: Srecno MINA :fcab: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 16, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Javi se, kad èeš ti toliko slovenski, kao što ja srpski :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se' date=' kad èeš ti toliko slovenski, kao što ja srpski :!:[/quote'] IZVINI Nisam obratio paznju na tu "sitnicu" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Javi se' date=' kad èeš ti toliko slovenski, kao što ja srpski :!:[/quote']IZVINI Nisam obratio paznju na tu "sitnicu" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: HAAAAAAA! Samo sam te èekel! E neka ti je rek'o kad si nakraj srca... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ceka te dosta posla,samo se nadam da ti nisu dali off topic jer ce TomoB biti jako ljut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan u...jebiga,sada sam vidio....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Èestitke i pozdrav i od mene =D> :bouncefire: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan da li ovo znaći da ćeš morati i više da putuješ? :roll: sa srećom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke i od mene mina,zelim ti sretan rad :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima ! Nadam se da netje biti potrebe za mojim delovanjem He..oduvek sam zzeleo da budem "mocnik iz senke"!!! Chestitam,Mina. Zasluzzila si to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 17, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan O,pa neka je sa srecom. Sve najbolje vrli Urednice. Jos koji razloz za zalijevanje. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo cestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mina , cestitke od momaka i mene !!! Zasluzila si , nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a tako znaèi :!: :!: A ja sam se celo vreme nadao. pa za tu funkciju treba znata makar osnovne gramaticke pojmove kao i to da vreme ne moze biti celo :roll: :wink: Srecno MINA :fcab: :!: :!: Prvo sve procitaj, pa postuj! Pocepah se od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da smo poceli da postujemo procentualno ucesce lepseg pola i mi a nismo morali dok politicari moraju a to ne postuju. Bravo Mino,cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mina, od kada su te promaknuli, Tomo je skroz neaktivan u off topicu :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mina' date=' od kada su te promaknuli, Tomo je skroz neaktivan u off topicu :cry:[/quote']Stvarno jeste :cry: Mora da ga je banovala ili brise svaku njegovu temu :mrgreen: Znam ja Minu, ta ce da ucini sve samo da eliminise konkurenciju :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...