Jump to content

Moto Zajednica

Rucica kočnice, slomljena

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Ducati SFT

Pa evo, nisam se posteno ni prijavio i vec trazim pomoc. Dok sam pomerao motor po garazi tj prolazak kroz usko krilo :gaa:(mrzelo me da otvorim cela vrata) zakacim rucku i slomim krajicak tj onu kuglu na rucici :besan:(posle ovog slikanja naravno).

Posto su na motoru vec menjane obe rucke, vidite da nemam retrovizore (znaci od nekog modela sa oklopima).

Interesuje me dal' neko prepoznaje s kog modela su rucke kako bih narucio drugu.

Usput dal se ovo moze zavariti, zalepiti, zasrafiti s tim da mi je slomljen kraj duzine 2cm?

Naravno u ovom kvizu KVISKO ne vazi :)

post-14371-090250300 1291115955_thumb.jpg

post-14371-053818500 1291115974_thumb.jpg

post-14371-003817700 1291115991_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

Pa evo, nisam se posteno ni prijavio i vec trazim pomoc. Dok sam pomerao motor po garazi tj prolazak kroz usko krilo :gaa:(mrzelo me da otvorim cela vrata) zakacim rucku i slomim krajicak tj onu kuglu na rucici :besan:(posle ovog slikanja naravno).

Posto su na motoru vec menjane obe rucke, vidite da nemam retrovizore (znaci od nekog modela sa oklopima).

Interesuje me dal' neko prepoznaje s kog modela su rucke kako bih narucio drugu.

Usput dal se ovo moze zavariti, zalepiti, zasrafiti s tim da mi je slomljen kraj duzine 2cm?

Naravno u ovom kvizu KVISKO ne vazi :)

skini rucicu koju imas, idi u gevaru i tamo po slikama u katalogu udri :moto3:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Moze da bude sa vise modela. Jako su slicne a neke i iste.

Uglavnom Honda i to: CBF500, CBR600F, XL600 i tako....:neznam:

Imas na nasem sajtu GUEVARA katalog, pa probaj da uporedis makar vizuelno.

Moze da bude sa vise modela. Jako su slicne a neke i iste.

Uglavnom Honda i to: CBF500, CBR600F, XL600 i tako....:neznam:

Imas na nasem sajtu GUEVARA katalog, pa probaj da uporedis makar vizuelno.

Izgleda mi kad uporedim kao sa CBR 600F, hvala

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Ja kada sam lomila ručice, svaki put sam do iznemoglosti maltretirala Shonsija iz Guevare i uvek smo nalazili čak i za kineza a cene su i više nego povoljne.

• Svrati ponekad, 141 postova

Ako je aluminijum 99% moze da se zavari bash kao i ona felna sa 3 slike ;) nahvataj nekog zavarivacha koji ume i moze da zavari aluminijum (TIG ili argon kako god volish). ostale varijante tipa lepkovi i sl. ne dolaze nikako u obzir ako mislish da stvarno koristish tu ruchicu. Ako ne nadjesh zavarivacha a imash volje i vremena shibni tu ruchicu do pancheva pa cemo srediti neshto da je zavare. ;)

Ako je aluminijum 99% moze da se zavari bash kao i ona felna sa 3 slike ;) nahvataj nekog zavarivacha koji ume i moze da zavari aluminijum (TIG ili argon kako god volish). ostale varijante tipa lepkovi i sl. ne dolaze nikako u obzir ako mislish da stvarno koristish tu ruchicu. Ako ne nadjesh zavarivacha a imash volje i vremena shibni tu ruchicu do pancheva pa cemo srediti neshto da je zavare. ;)

Varilac kaze da ce moci (to cu verovatno i da uradim) al ce se uvek videti koliko god budem smirglao i farbao, a mislio sam na onaj lepak Paskofix sto lepi sve zivo i jedino se tako nista nece videti (pukla je pred kraj), polovna preko oglasa 15e(to mi je zadnja opcija), al se nadam da ce me s amazona kostati obe crne oko 20eura... jedino da stignu pre 1.maja...

Poz i Hvala ...

• Svrati ponekad, 141 postova

Ako zavarivač to uradi kako treba i ti to lepo obrusish i posle ispolirash ne bi treblao da se primeti razlika. Svakako ce sve to zavisiti od ruku majstora koji rade ;) . Dok ne stignu te nove mozda ti ovo odradi posao sto za paskofix cisto sumnjam. Tek bi se to videlo koliko bi morao da ga nabacish na ruchicu.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Deluje mi da tvoj motor ima iste rucice kao ER6-F. Ako sam u pravu, onda imas u Louisu:

http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019200&typ_id=EX650A&lang=en

Koristim priliku da vas sve zamolim da u svoj profil unesete tip motora koji vozite.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja