milan b 13 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo, nisam se posteno ni prijavio i vec trazim pomoc. Dok sam pomerao motor po garazi tj prolazak kroz usko krilo (mrzelo me da otvorim cela vrata) zakacim rucku i slomim krajicak tj onu kuglu na rucici (posle ovog slikanja naravno). Posto su na motoru vec menjane obe rucke, vidite da nemam retrovizore (znaci od nekog modela sa oklopima). Interesuje me dal' neko prepoznaje s kog modela su rucke kako bih narucio drugu. Usput dal se ovo moze zavariti, zalepiti, zasrafiti s tim da mi je slomljen kraj duzine 2cm? Naravno u ovom kvizu KVISKO ne vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 30, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo, nisam se posteno ni prijavio i vec trazim pomoc. Dok sam pomerao motor po garazi tj prolazak kroz usko krilo (mrzelo me da otvorim cela vrata) zakacim rucku i slomim krajicak tj onu kuglu na rucici (posle ovog slikanja naravno). Posto su na motoru vec menjane obe rucke, vidite da nemam retrovizore (znaci od nekog modela sa oklopima). Interesuje me dal' neko prepoznaje s kog modela su rucke kako bih narucio drugu. Usput dal se ovo moze zavariti, zalepiti, zasrafiti s tim da mi je slomljen kraj duzine 2cm? Naravno u ovom kvizu KVISKO ne vazi skini rucicu koju imas, idi u gevaru i tamo po slikama u katalogu udri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Imam sansu da narucim sa amazona obe, al za koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude sa vise modela. Jako su slicne a neke i iste. Uglavnom Honda i to: CBF500, CBR600F, XL600 i tako.... Imas na nasem sajtu GUEVARA katalog, pa probaj da uporedis makar vizuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude sa vise modela. Jako su slicne a neke i iste. Uglavnom Honda i to: CBF500, CBR600F, XL600 i tako.... Imas na nasem sajtu GUEVARA katalog, pa probaj da uporedis makar vizuelno. Izgleda mi kad uporedim kao sa CBR 600F, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 30, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam lomila ručice, svaki put sam do iznemoglosti maltretirala Shonsija iz Guevare i uvek smo nalazili čak i za kineza a cene su i više nego povoljne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je aluminijum 99% moze da se zavari bash kao i ona felna sa 3 slike nahvataj nekog zavarivacha koji ume i moze da zavari aluminijum (TIG ili argon kako god volish). ostale varijante tipa lepkovi i sl. ne dolaze nikako u obzir ako mislish da stvarno koristish tu ruchicu. Ako ne nadjesh zavarivacha a imash volje i vremena shibni tu ruchicu do pancheva pa cemo srediti neshto da je zavare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je aluminijum 99% moze da se zavari bash kao i ona felna sa 3 slike nahvataj nekog zavarivacha koji ume i moze da zavari aluminijum (TIG ili argon kako god volish). ostale varijante tipa lepkovi i sl. ne dolaze nikako u obzir ako mislish da stvarno koristish tu ruchicu. Ako ne nadjesh zavarivacha a imash volje i vremena shibni tu ruchicu do pancheva pa cemo srediti neshto da je zavare. Varilac kaze da ce moci (to cu verovatno i da uradim) al ce se uvek videti koliko god budem smirglao i farbao, a mislio sam na onaj lepak Paskofix sto lepi sve zivo i jedino se tako nista nece videti (pukla je pred kraj), polovna preko oglasa 15e(to mi je zadnja opcija), al se nadam da ce me s amazona kostati obe crne oko 20eura... jedino da stignu pre 1.maja... Poz i Hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako zavarivač to uradi kako treba i ti to lepo obrusish i posle ispolirash ne bi treblao da se primeti razlika. Svakako ce sve to zavisiti od ruku majstora koji rade . Dok ne stignu te nove mozda ti ovo odradi posao sto za paskofix cisto sumnjam. Tek bi se to videlo koliko bi morao da ga nabacish na ruchicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Decembar 3, 2010 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan indenticna kao na mom VFR-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da tvoj motor ima iste rucice kao ER6-F. Ako sam u pravu, onda imas u Louisu: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019200&typ_id=EX650A&lang=en Koristim priliku da vas sve zamolim da u svoj profil unesete tip motora koji vozite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...