Bruce Lee 43 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodajem ili menjam Suzuki sv650s 2005. Par detalja o motoru: presao 16000 (ali stvarno pravih, jako malo vozen motor), odrzavan kod Spaleta, nov Varta gel akumulator najskuplji koji je bio, zamenjen i neki relej pored akumulatora, na svakoj zameni ulja menjan i filter, sipan samo Motul, stavljenje nove gume Dunlop Qualifier 2 pre 2000km... U sustini motor je u perfektnom stanju! Cena 3800e. Sto se tice zamene zanima me neki jeftiniji enduro tipa dr650rs i slicno. Evo i broj telefona: 064/954-87-04 Uros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, registrovan do 7.7.2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Niko da predje sa endura na sport-tour, a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma ceka se "zimska" cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To bas i nije sport - your. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema zime! Ljudi iz Suzukija kazu da jeste ali na nama je da procenimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh prelep SV ) Moja plava boja Sport-touring Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Onda daj taj xt ovamo!!!! Hahahahahaha!!!! Salim se! Hvala! 1:0 za sport turing ako se moj glas ne racuna! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stan bre, jes ti Andjelkov sin? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko drugi? Slomili ste me konacno, prelazim na enduro bar jednu sezonu bas da vidim sta tu ima?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko drugi? Slomili ste me konacno, prelazim na enduro bar jednu sezonu bas da vidim sta tu ima?! Nemoj da se zeznes u odabiru, da ti nebi stvorio losu sliku o enduru. Pozdravi familiju i srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan 2:0 Vidi se da je sport-touring Nego koliko je onaj crveni motor pored onog debeljka? :lol: Zao mi je sto ga prodajes, nadam se da si siguran i da znas sta zelis! Dobro si razmisli, nemoj da budes kao "neki" Inace o motoru sve naj! Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Taj crveni je pre neki dan otisao i uzet je DR 800s, zato i trazim neki enduro, svi su me izdali!!!! Poucen "tudjim" greskama dobro cu razmisliti ali kapiram da ce to biti sezona-dve pa aj Jovo na novo neki sv1000 ili vfr, ovo je cisto da me mine zelja!! Lomim se da li uzeti veliki putni enduro tipa DR Big ili kupiti pravu stvar - KTM LC4. Aj dajte neki pametan savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 18, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan KTM - narandzasti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan KTM LC4 640 ADVENTURE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, a taman si složio boje opereme sa motorom...i čizme i jakna i rukavice...mora opet nešto plavo da padne... Šala na stranu, odličan motor, i model i ovaj "komad"...sa njim sam se lepo navozao, do Zlatibora i nazad u jednom danu, ne bole ni leđa ni ruke...a ide i leži bolje nego što to većina odavde može da iskoristi (i sebe ubrajam tu)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli sta prodajes a sta ces da kupis, pogotovo sto kupujes motor 10 i vise god stariji Ja sam u slicnom problemu,samo sto bi kupovao mnogo mladji motor,ali opet u kakvom stanju ?????? Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E pa taj jedan adventure bi mi stvarno legao! Verovatno ce tako nesto i biti, malo vise cross nego enduro, a da li ce biti narandzasti... pa bilo bi lepo!! E bar malo srece imam pa moze burazer da mi uradi plave folije, a i ja sam, tu i tamo, farbar! Jedno je sigurno, opremu ne menjam koliko god bila vise za sport motore, lepa je, a i bas dobra!!!! Meni je veci problem sto medju novim motorima i nema bas nekih znacajnih primeraka. Po mom skromnom misljenju vrede BMW F800 i neki KTM tipa 690 Adventure i mozda nova Tenera ali o njoj i ne znam bas mnogo. Ovi ostali su, ponavljam po mom skromnom misljenju, vise turing motori za asfalt nego sto mogu da izvuku off (tipa V-strom, Versys, novi Transalp i slicno). A sa druge strane ne verujem da bih neki motor od 6000-7000e terao po nekom ozbiljnijem terenu, za to vec treba imati para, tako da mi je ovo mozda najbezbolnija varijanta da se oprobam po terenu! Vreme ce pokazati da li sam bio u pravu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nasla se dva coveka razlicitih zelja... Suzana srecno udomljena, a stigao je novi clan enduro porodice - xt 660r. Novom vlasniku sport-tourera marke Suzuki zelim puno predjenih kilometara u radosti i veselju, a mi cemo se, endurasi, vec videti na sledecem okupljanju!!! Kriza nas ne moze zaustaviti!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...