Jump to content

Moto Zajednica

Sony dsc-h9 usb cabal

Recommended Posts

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Aprilia atlantic 125

Imam aparat sony dsc-h9 i kad sam ga kupio nisam dobio usb cabal pa me interesuje dal neko zna gde moze to da se nabavi jer nemogu nigde da ga nadjem...hvala vam unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Ako je onaj standardni trapezasti petopinac kao za Canon fotoaparate ili neke bolje Nokia telefone, onda to nije problem, to ima. Ali ako je to onaj njihov kabl sto je u isto vreme veza sa racunarom i TV-om, onda to jedino moze da se trazi original Sony koji je bar 50 EUR, sto je preskupo.

Jel ovako izgleda? http://www.zlectronic.com/crms/bigpic/stock/laptopparts28/500_599/5617_5_z.jpg

Mislim da moze da se poruci preko bilo kojeg od ovlascenih Sony servisa kod nas. Ako ti kabl treba samo za prebacivanje fotki na racunar, onda bolje kupi citac kartica, cena je 10 EUR, a cita sve moguce kartice.

Pozdrav.

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Aprilia atlantic 125

da bas taj kabal mi i treba...gde ima i kolko kosta to zadovoljstvo samo za prebacivanje slika ispije kao taj sa tvoje slike...a od koje nokie mislis da odgovara ja to nisam nikad video na telefonu???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja