kovac85 38 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam aparat sony dsc-h9 i kad sam ga kupio nisam dobio usb cabal pa me interesuje dal neko zna gde moze to da se nabavi jer nemogu nigde da ga nadjem...hvala vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je onaj standardni trapezasti petopinac kao za Canon fotoaparate ili neke bolje Nokia telefone, onda to nije problem, to ima. Ali ako je to onaj njihov kabl sto je u isto vreme veza sa racunarom i TV-om, onda to jedino moze da se trazi original Sony koji je bar 50 EUR, sto je preskupo. Jel ovako izgleda? http://www.zlectronic.com/crms/bigpic/stock/laptopparts28/500_599/5617_5_z.jpg Mislim da moze da se poruci preko bilo kojeg od ovlascenih Sony servisa kod nas. Ako ti kabl treba samo za prebacivanje fotki na racunar, onda bolje kupi citac kartica, cena je 10 EUR, a cita sve moguce kartice. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan da bas taj kabal mi i treba...gde ima i kolko kosta to zadovoljstvo samo za prebacivanje slika ispije kao taj sa tvoje slike...a od koje nokie mislis da odgovara ja to nisam nikad video na telefonu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...