jager 3446 Napisano Novembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 komada GIVI E360 bočnih kofera. Zapremina 40 litara po koferu. Otvaraju se istim ključem od kojih imam 2 komada, ali nisu originalni, već naknadno rezani. Jedan od kofera (vidi se na slikama) ima jedva primetne tragove provlačenja iz garaže Jedva da sam ih i koristio, jednom godišnje, samo za godišnji odmor. Imam ih 2 godine. Cena: 200 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ploce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ploce? Nema ploča, samo koferi. Kačim ih na bočne metalne nosače koji imaju one elemente za kačenje koji se u Louisu kupuju za 7 evra Bočne nosače ne bih da skidam sa Afrike, odlični su inače kao crash barovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Novembar 29, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to nosaci za 7 evri? Ja gledao neke kofere ali nemaju ploce, a i tako moram da pravim neke nosace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu celi nosači, već samo elementi za kačenje: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10022989〈=en Ostatak (gvožđuriju) ti naprave u Labosu, za vrlo pristojne novce i čak vanserijskog kvaliteta!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Novembar 30, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jageru, izvini zbog OFFa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, još malo pa nestalo! Za ozbiljnog kupca, može mala korekcija cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena korigovana, koferi prodati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...