Lug 1378 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Sa novim filterom vazduha, mešovita vožnja, grad međugradska, plus isparavanje, oko 5000 obrtaja, potrošnja 5,63 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, kad se motor nabije u visoke obrtaje i promeni u vecu brzinu desi se kao da se izgubi struja, obrtaji odmah padnu na 0 (ne spusta polako nego zakuca na 0) i kao da je motor ugasen nekoliko sekuni, zatim pukne na auspuh i krene normalno, jel zna neko sta je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma cudno... U jednu ruku izgleda kao da ostaje bez goriva ali bi onda radio cudno u razlicitim situacijama ne samo u toj. Druga stvar je da izgubi varnicu, ali to opet nema logike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Radio je odlicno, nikad mi se nije desilo nista slicno za godinu dana kolko je kod mene, juce sam ga oprao (normalno kao i svaki put do sad), jutors odvezo do kupca bez problema i posle pola sata me pozvao i reko sta mu se desilo, upali i radi normalno, ali kad se zavrne gas to se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan opro si ga kažeš!? a jel si izduvo vodu oko prednje svećice!? to nekad baš mora, digni kapu, pa kroz onu rupicu gde voda treba da iscuri pritisni pištolj od kompresora, ima tu vode garantovano, i to sporo isparava. 99% je ta glupost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem hoce ta mala rupica da se zapusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti obrtaji padaju na nulu znači da struja prekida,moraš proveriti komplet sve.meni se dešavalo na jednom motoru isto i bile su kleme na akumulatoru slabo stegnuteПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Necete verovati ali izgleda da je bila nozica u pitanju, zbog vibracija na visokim obrtajima se malo spusti jer je labava i prekine struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji su menjali na Sv 650 2002 prednje vile od gsxr 600-750 kako su resili senzor brzine.Nasao sam povoljno ceo komplet povoljno vile,gornji donji most,tocak,blatobran,heblove i sve ostalo.Koliko sam saznao GSXR ima citac na menjacu a Sv na tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, JankelA je napisao: Necete verovati ali izgleda da je bila nozica u pitanju, zbog vibracija na visokim obrtajima se malo spusti jer je labava i prekine struju Jedna od stvari koja mi je pala na pamet, imao sam problem te prirode na nekom GSXRu pre vise od 15 god u radionici u kojoj sam ucio zanat. Ali je brljavio kad se vozi po neravnom putu... 2 meseca je bio u garazi. Skontah na kraju sta je kvar jer uvek preko pruge zabrljavio. (Vozio kolega, ja tad nisam imao ni "kerecu" dozvolu, pa nisam izlazio da probam na otvorenom a ustelovan je bio do 00). Menjali i CDI i bobine i kontakt bravu, sto cuda. Drago mi je da si skontao sta je, a da pri tom nije skup kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da je skup kvar ne bi bilo toliko strasno da se meni desio, nego sam prodao motor (tj napravio zamenu) kolegi sa foruma, reko mu sve kako jeste da ima par ulaganja ali da je agregat dobar i da radi bez greske i nakon sto smo zavrsili sve, krecem kuci i posle 15ak min on mi javlja da nesto nije uredu i da se to desilo, ja ne mogu da verujem, ceo put sam se nervirao i razmisljao kako bas sad da krene da zeza kad znam da je motor stvarno u dobrom stanju, ali srecom je samo nozica bila u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 23, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozite li se negde? Sent from my VS990 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nisam mogao da nadjem problem sa paljenjem za SV650 pa se izvinjavam svim članovima što ovde postavljam pitanje. Naime, imam problem kada ubacim i ključ i uključim kontakt, obe kazaljke i za obrtaje i brzinometar popnu popnu se što mi se do sada nije dešavalo. A drugi problem je što ne znam kako da ga pokrenem, lepo je palio pred zimu i akumulator mu je odličan malo sam ga dopunio posle zime ali da ga startujem nikako. Kada pristisnem starter čuje se peckanje neko ispod sedišta kao da pršti i uopšte ne vergla. Uradjen mu je servis pre dve godine, lamela mu je nova, ulje mu je dobro i filter nikad se nije gušio niti bilo šta. Anlaser je palio bez problema. Pa me zanima da li je neko imao slična iskustva ili moram da šlepujem motor kod električara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jun 24, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napuni akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri najpre sve osigurace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce predivna tura, dva SV-a dominirala Vlasinom Uocite uljeza na ovoj slici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosaooo Videh ga juce na oglasu, danas pogledao nema ga Rekoh liiii koliko brzo Po slikama bih rekao da je bas u super stanju, kako se ti zadovoljan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan. Slučajno sinoć videh oglas, jutros kontakt, odlazak i kad sam ga video u kakvom je stanju, dogovor pao odmah uz minimalno cenkanje/ spuštanje cene/. Čekam sad registraciju i tablice pa po njega da si odem Nema ogrebotinu, neverovatno očuvan motor. Ček da ga dobijem i provozam pa javim utiske. Od prijatelja čujem da čovek dovozi dobre motore iz Švajcarije. Inače malo proučavao motore dan dva šta bi mi leglo Preovladala težina motora, V twin ( vozio dugo TA), naked volem itd... Moj bivši ide na prodaju CB1 A kad je već ukus u pitanju, onaj gore crveni je boli glava... Pretpostavljam da je moj auspuh original, ne bih da ga menjam odmah, al brate stvarno je dugačak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Super je sv jedino ako si bas visok. Isti sam imao jednu sezonu vozi se kao igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @gox Da da originalan je, i ja sam uzeo motor sa takvih auspuhom, vozio mesec dana i iskreno nisam vise mogao da podnesem tisinu (a ni izgled). U saobracaju kao da me nije bilo, niko me nije primecivao. Potom je Robert nastupio na scenu Ako treba nesto, stojimo na raspolaganju U svakom slucaju, puno lepih kilometra pod tockovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za pomoć. Trebaće mi od znalaca. Tek ću ga voziti. Valjda mi nije mali. Visok sam negde oko 182 cm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sto bi rekli kao nov, neverovatno je ocuvan i nije ti mali motor, malo sam sa visine slikao pa se stice takav utisak. Uostalom ako nisi zadovoljan daj meni je se necu buniti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nije mali al nije ni velik Ja se pakujem sa 183 na gpz500s koji je malo manji od sv-a pa eto guram vec 11 godina Lep primerak, srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...