JankelA 812 Napisano April 22, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Paaa.. najbolje staviti odgovarajucu gumu na odgovarajucu felnu. Sad mozes da se menjas sa Lug-om, njemu treba 160 jer ima fabricku felnu, a tebi ne gine 180-ka Sad cu da postavim oglas A evo i ovde da se oglasim ako ima zanteresovanih da bi menjali fabricku felnu za SV za ovu sa slike, predpostavljam da je sa nekog GSXR-a izgleda isto samo je sirina 5,5j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano April 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoras menjati felnu, samo treba distanceri da budu uradjeni kako treba i bice dobro, nema tu neke velike nauke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 29, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 4/23/2017 at 1:12 AM, Biker-Boy said: Paaa.. najbolje staviti odgovarajucu gumu na odgovarajucu felnu. Sad mozes da se menjas sa Lug-om, njemu treba 160 jer ima fabricku felnu, a tebi ne gine 180-ka vrlo rado bih skinuo taze montiranu 190/50/17, u zamenu za fabričku dimenziju za fabrički bandaš, pod uslovom da je u odgovarajućem stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 30, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima par ogrebotina, ali nije kriva, posle cu da skinem tocak da slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 5, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel proradio od kako si promenio svecicu? Quote Hilfe, hilfe!!! SV650 2003 Fi... Pumpa goriva radi (cuje se, ne pusta gorivo kada ne treba, pusta kada treba ), ne pokazuje greske na satu...e sada Motor se gasi, ali bez pravila....dakle...hladan, upali, ide, nema problema...topao, pali, ide, nema problema.... Onda poblesavi...tesko pali, ili lako pali ali krene da se gasi....ili tesko i pali i gasi se...(ovo gasi se, znaci na leru se gasi)...lose vuce itd itd.... Po garezi na izduvu rekao bih da dobija previse goriva...ponekada i opali iz auspuha.... Sta da gledam i gde da trazim....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam ovde Trenutno vozim Suzuki SV 650s 2001 godiste. I imam muku s njim. Motor je produvao. Baca beli gust dim na auspuhu, filter vazduha je sav od ulja. Glava odneta na masinsku obradu, u njoj je najveci problem.. Mene zanima na koliko Nm se steze glava ? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 7, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On Saturday, April 22, 2017 at 7:30 PM, mandrack said: Hilfe, hilfe!!! SV650 2003 Fi... Pumpa goriva radi (cuje se, ne pusta gorivo kada ne treba, pusta kada treba ), ne pokazuje greske na satu...e sada Motor se gasi, ali bez pravila....dakle...hladan, upali, ide, nema problema...topao, pali, ide, nema problema.... Onda poblesavi...tesko pali, ili lako pali ali krene da se gasi....ili tesko i pali i gasi se...(ovo gasi se, znaci na leru se gasi)...lose vuce itd itd.... Po garezi na izduvu rekao bih da dobija previse goriva...ponekada i opali iz auspuha.... Sta da gledam i gde da trazim....? A da nemaš ti možda vode u rezervoaru!? Da iprazniš ti to lepo da bi bio siguran., ja bih krenuo od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.4.2017. at 14:31, JankelA said: Hvala puno Ovo me buni, jel ovo odstojnik ili kako se zove ja na toj strani imam samo neku podlosku debljine oko 2mm? Pored toga primetio sam da je cela osovina bila okrenuta drugacije ovaj sraf sto se vidi na slici je stojao na drugoj strani, a ovde je bila matica, kad namestim ovako ta podloska prodje samo navoj i nece dalje Prekljuce bio do metalostrugara da mi napravi ovakvu cauru, poneo sam mu onu sa druge strane tocka da vidi kako treba da izgleda i koji je materijal, kaze dural, napravio mi danas sam bio da uzmem, namestio na motor, provozam po ulici nekih 150m, parkiram motor pogledam, smrvljena caura kao da je nije ni bilo, samo trunje ostalo od nje... Edit: Ipak nije puklo nego se uvuklo i iskocio lancanik malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc, pomoc! Suzuki SV 650s trosio ulja vise nego benzina, na iberlauf bukvalno pljuvao ulje, filter vazduha sav od ulja bio. Motor rasturen, glave odnete kod strugara, promenute vodjice, poravnata glava, sve uradjeno kako valja kod Cubija u Novom Sadu. Cilindri takodje bili kod Cubija, premereni, bili super, i samo su bili honovani. Kupljeni novi dihtunzi i karike kod Markosa u Novom Sadu. Sve namontirano, motor ustelovan radi lepo, ne baca ulje vise na iberlaufu, dal trosi videcemo sad kad se bude vozio malo, ne bi smeo. Jedini veliki problem motor jako dimi na auspuhu, dimnu zavesu pravi. Dali neko zna do cega moze da bude problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Maj 12, 2017 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U najboljem slučaju ogoreva ono što je još uvek u auspuhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih posumnjo na gumice ventila, al kažeš promenjene su..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam kupio vodjice i odneo kod Cubija. Za glavu i cilindre sam gotovo siguran da nije do njih. vozicu ga ovako nekih 200-300 km da to sve lepo ulegne, ako ne prestane, imam veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Vođice, il gumice ventila?, ja sam mislio na gumice ventila?, gde si uzo i kolko su bile? I ja moram da menjam gumice, dimi lepo kad je ladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gumice ventila, imas u Markosu (Suzuki) u Novom Sadu, u Temerinskoj. Cena je 60e za komplet tj 8 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li gumice promenio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, kupio i odneo kod Cubija on je glave odradio. 130e za obradu + gumice 60e.. Opasno me nervira motor sto dimi tako. Ako imate nekog dobrog majstora, preporucite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Što reče kolega, dogoreva zaostalo ulje, možda ga ima i u samom filteru ako ga nisi menjo, leći će to. I moj troškari ulje. Al se više ne nerviram. Dolivam i teram dok ne zamenim gumice, kad budem rasturo da menjam lance bregastih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad ovo me je kostalo oko 400e, posto su klipovi i cilindri bili dobri, karike zamenio (120e), glave odradio, gumice promenio, ustelovao motor, ulje ne trosi, a dimi ko parnjaca na auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan čekaj čekaj, pomenuo si vođice, kao i gumice, kad kažeš vođice, da li misliš na gumice!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gumice sam ja kupio u Markosu i odneo cubiju, uz nagovestaj sve sto ne valja, menjaj, motor trosi ulje, al dzaba sve, stagod da je radjeno, motor i dalje trosi ulje.. Bas sam se lepo "opekao" na ovaj SV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto si kupio produvali SV? Da li si hteo zbog nize cene ili ti je neko uvalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaleteo se i debelo se zaebo Motor je imao gusce ulje pri kupovini ili neki aditiv il nesto, pitaj djavola, problemi su poceli posle zamene ulja i filtera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Problem otklonjen, motor ne trosi ulje vise, ne dimi na auspuhu. Samo prede sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisi sta je bilo majku mu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Maj 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, obavezno da napises sta je bilo, cisto da znamo, neki od nas su mozda buduci vlasnici SV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...