Lug 1378 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan koje svecice najvise voli? mozda je dobro da ih imam ispod sedista, cb500 jede jedan par godisnje i to kanda kad je vlaga u vazduhu..pa da se obezbedim od iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 9, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice svjecica u NGK katalogu pise za model SV 650 od 99-03 ide svjecica NGK CR9E a od 03- NGK CR8E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad jedno pitanje u vezi oklopa za sv;video sam negde sv-a sa punim oklopom pa me zanima da li ima fabricki da se kupi ili je nesto pravljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kolega @tuono, ne znam zasto al mirise mi da imas taj katalog.ako je tako ajd kad stignes vidi sta je dobro za cb500 iz 98e god. zahvaljujem unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 9, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @ Lug. poslao sam ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 9, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad jedno pitanje u vezi oklopa za sv;video sam negde sv-a sa punim oklopom pa me zanima da li ima fabricki da se kupi ili je nesto pravljeno? Meni se ovakav sviđa: Ima da se kupi u Louisu (ne znam da li je baš ovakav) po ceni, ako se dobro sećam 280 evropskih, ali nefarban. Šta ja znam, meni je to skupo. Čak sam ubedio sebe da je pogled na SV sa strane jedinstvena pojava i da bi šteta bilo da se sakrije ram. Ralica je dovoljna, ali sve je to stvar ukusa (i novca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi u Louisu (ne znam da li je baš ovakav) po ceni, ako se dobro sećam 280 evropskih, ali nefarban. Šta ja znam, meni je to skupo. Čak sam ubedio sebe da je pogled na SV sa strane jedinstvena pojava i da bi šteta bilo da se sakrije ram. Ralica je dovoljna, ali sve je to stvar ukusa (i novca). +1 Mislm da se za americko trziste prodaju sa punim oklopom, cak mislim da se od prosle ili ove godine takodje i kod nas podaju sa punim oklopom i standardnim abs-om Da i ja priupitam nesto,koje ulje sipate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 9, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima za ulje,meni je drugar koji je imao 2 sv-a i cometa 650 rekao da je on sipao 5100 15/50 i da je bio zadovoljan,i ako na poklopcu pishe 10/40 al dobro,topla su leta kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na prva 2 servisa sipan Motul 300v,medjutim ne bih vise njega, presao bi na 7100 ili 5100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kontam da nema potrebe za full sintetikom,ja cu verujem 5100 sipati. Chekamo ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari na odgovoru,mislio sam da sam poludeo jer sam bio siguran da sam negde video pun oklop za sv-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kontam da nema potrebe za full sintetikom,ja cu verujem 5100 sipati. Chekamo ostale Ne moze da skodi ako sipas/mo sintetiku ali 300v je ulje koje se vozi na trkama,kosta 20e/1L i sto je najgore motor ga trosi. Ne mislim na potrosnju ulja od max-min do zamene vec mora da se na 5000-6000 dolije 300-400g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 10, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo me! Prijavljujem se da sam sipao 5100 10w/40. Ja sam zadovoljan, ne troši se a motor vozim od 0*C do +45*C. Moje preporuke. Sledeći put kupujem isto ulje, osim ako mi Marko Kopunović ne preporuči drugačije. Njega ću poslušati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izmenjao i 300v, i 5100 10-40, poslednje sto sam sipao je bardahl 15-50 polusintetiku i zadovoljan sam, verovatno ću opet isto. I ja sam primetio da zna da popije 300v, ne kažem da je loše radio ali mi nije bilo nešto praktično da na dužim turama dosipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu onda definitiva 5100 sipati,uzeti onu kanticu od 4l i superishka! Sad kad Stefan pomenu ture,koliko ste najvishe km napravili u roku od par dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu onda definitiva 5100 sipati,uzeti onu kanticu od 4l i superishka! Sad kad Stefan pomenu ture,koliko ste najvishe km napravili u roku od par dana ? Najvise u danu 580km, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim ovde, vozim Stroma, to je slicna masina kao na SV-u. Trenutno sipam Motul 300V, potrosi oko 400-500ml od zamene do zamene, najvise kad su vrucine. Razmisljam i ja da pocnem da koristim neko drugo ulje, za 500-600 km cu servis morati da radim. Ni meni se ne daju 20e za 1l, mnogo je to. Koja je cena za Motul 5100 ili Barda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je 5100 oko 1100 din/l, dok je bardahl nesto jeftiniji, oko 800-900 din/l. koliko ste najvishe km napravili u roku od par dana ? Oko 1200 km za jedan dan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 11, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Respect! Evo plusić! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 11, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Dimac NS u je ispod 1000 5100,pogledaj u mass company oni su valjda uvoznici. @Stefan kapa dole.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 13, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima razlike u potroshnji starijeg i novijeg modela? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da ima sigurno,verujem da zavisi dosta od nastelovanosti karburatora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 13, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Od 2003 godine vise nisu karburatori nego elektronsko ubrizgavanje pa pretpostavljam da se od tada i potrosnja smanjila 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam naravno,drugi ram,cajger,stop svetlo,itd.. prichao sam konkretno za stari model,poshto ja takav posedujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel znate nekoga ko prodaje delove za sv? Treba mi gprnji trougao od N modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...