Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV 650/s

Recommended Posts

• Drug član, 1617 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Vozio danas SVa, ima neki SC project au kakav zvuk, strahota koliko se dobro cuje motor. Bolje od Stroma dosta.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Kod mene je drugacije. Prva stvar koja me je navela da jos kao klinac zavolim motore je zvuk istih 🙂

• Drug član, 1345 postova

Da...vidim da si pisao o tome više puta. Pa vidiš i meni je to bilo bitno pre nego što sam počeo da vozim. Sada jok. Uzeh od Neše Versysa sa SC Project-om ali ide sada dole i vraćam fabriku (mada taj paralelni twin ima takav zvuk da bilo šta što ga pojačava može samo da iritira 🙃). 

Parallel twin jedino dobro zvuci uz interval paljenja od 270° i 285° po meni... 

Preglasan auspuh pored toga sto iritira druge smeta i tebi da cujes cistu notu tog agregata, nesto slicno kao kad pojacas muziku do te mere da ti krče zvučnici... 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja